Gå til innhold
  • Bli medlem

kærra

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kærra

  1. Fjellsport.no kan du dra innom å sjekke den ut, og prøve de sekkene du vil ha. De har SUPER service, de hjelper til med tilpassing av sekker, samt har sandposer som de kan legge i sekken slik at du får vekt i sekken. I tillegg så får du som medlem her på fjellforum også rabatt på ikke rabatterte priser. Jeg kan anbefale Fjellsport for alle og enhver. Lenge siden jeg har fått så god service på noen sportsbutikker som på fjellsport. Jeg har vært og prøvd en del sekker, og har ennå ikke funnet den "rette" for meg. Den sekken jeg virkelig kunne tenkt meg, har de sluttet og lage. Denne jungelen med sekker er vanskelig å finne frem i. Så lykke til!
  2. Ved den ultimate turbil, så må jeg si meg enig med at Peugot Expert er en knall god bil til det formålet. Har selv en sånn. Lang utgave, skyvedør på høyre side med skyvevindu, og vindu på venstre side. Skyvevindu er ganske greit og bruke på tili vår, sein høst, mens sommeren så er det kurant og ha døren åpen, men husk myggnetting fra Clahs Olson, som man fester med borrelås teip rundt døren, og så er det bare og feste myggnettingen i borrelåsen. Har også en takluke langt bak i lasterommet i taket, ala campingvognluke med myggnett. Genialt, slik at man nesten har Helsport sin Airflow i bilen. Har også rullegardiner/solgardiner til vinduene. Bilen er kledd med plater og bilisolasjon under, slik at jeg ikke får så mye støy inn i bilen når jeg har parkert etter veien, av trafikken. Har tett skillevegg, men har laget fire hull i den to oppe og to nede slik at det kommer varme inn lasterommet. Har også montert webasto og Defa anlegg i bilen. Men om du skal gå for Peugot, så gå for 110 hk, da den er sprekere og bruker mindre diesel. Min ligger på 0,49 på landevei, og under 2500 RPM i 80 km/t, noe som er behagelig med tanke på støy. Lengden er ikke noe å si på innvendig. Eneste minuset er at jeg ikke får plass i enkelte parkeringshus pga takluken. Men det er bare bagateller. Og det er lett og få ting inn og ut av bilen. Eneste jeg kunne tenkt meg er egentlig vanlig bakluke. Har "låvedører". Men det er praktisk det også. Mulighet for og henge ting over. Men kan da også bare bruke tarpen hvis jeg trenger litt uteplass. Kjørekomfort i bilen er veldig god. Det er god plass i bilen, jeg sitter behagelig i bilen, og jeg er 180 høy. Har ennå litt og gå på, og er du lenger, så kan du også flytte på skilleveggen, så lenge der er lang utgave, uten og være redd for våre venner i oransje. Med tanke på avgifter for omreg. Det er 3 sitteplasser i bilen, men med 3 voksne så kan det fort bli litt trangt. Men det er ett hav av muligheter der ute i automobil verden. Så lykke til med bilkjøp! Så på turer med overnatting i bil, så foretrekker jeg denne fremfor VW Passat Alltracken 2015 som jeg har.
  3. Hei! Er på utkikk etter ett nytt telt. Holmeslet teltene er jo ganske fine. Hvordan er fortelt størrelse når du har fått inn utstyr der? Er døra trang i åpningen? Er glidelåsen loddrett eller kan man velge selv hvordan man vil åpne? Har du bilder av det forresten?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.