Gå til innhold
  • Bli medlem

gubb1

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Tackar Johan för utförligt svar. Konditionen är la okej men å andra sidan så är det ju inte värre än att ta det i det tempo man själv känner man behöver. Har inget jag måste stressa till. Bra tips är ta glittertinden som dagstur och lägga pakkingen i glitterheim. Funderar på att eventuellt göra toppen istället för att ta sista sträckan över Hardangervidda, får se hur fötter och själ mår helt enkelt när det närmar sig. Jag är dock 100% klar för regn så det ska nog bli bra. Men är gamasjer ett måste för uppe nu. Mina skor går cirka 1 cm över ankeln.
  2. Er det altså fremdeles så mye snø at det er vanskelig å finne plass til å slå opp telt?
  3. Jeg har og vurdert det. Blir kanskje heller Glittertinden da, takk for tips.. Grimmer: Ja tipper det sikkert vil gå helt fint. Jeg har nok mobilen av meste tiden, men noen gang ibland kan det vare artig å høre på en podcast eller lignene når det blir kjedelig. Skal og se over muligheten og sende meg selv en postpakke, godt tenkt!
  4. Hallo! Jeg er i full ferd med å planlegge en lengre tur over fjells i august. Det er flere strekninger jeg har vurdert, inkl Jotunheimen-Voss, Finse-Rjukan (i en C-tur runt Hardanger) og nå siste men kanskje det mest intressante forslaget, Jotunheimen-Rjukan. Jeg trur kombinasjon av Jotunheimen, Skarvheimen og Hardangervidda kan gjøre seg ganske godt så akkuratt nå ser det ut som jeg vil gå for den. Men siden jeg er helt fersk med begge langtur (over 4 dager) och norske fjell har jeg litt konkrete spørsmål om hva jeg burdte tenke over. Først gjelder mat. Siden jeg går alene, eller i hvert fall mesteparten alene, vil det bli til å ta med mye mat. Jeg skal i tillegg bo kun i telt. Er det noen plasser langs veien der jeg kan få fylt opp med frystørka mat? Og så lurer jeg litt kring de hyttene, er det mulig som ikke DNT-medlem å komme in i stua å lade mobilen i tilfelle den dør? Er jo ganske kjekt å ha telefon hvis noe ville skje. Jeg er og veldig hypp på å ta meg opp Galdhøpiggen i starten av turen. Har prøvd å førske litt på den, men finner ingen svar. Er det mulig (og lov) å trekke opp fjellet uten guide. Hvor lang tid regner man med fra Gjendesheim, 2 dager? Jeg har begynt å handle tinga mine, og telt skal jeg låne av kamerat. Men er det noe spesiellt jeg må tenke på i pakkelista utenom de mest selvklare tingene? Og så: mygg? hvor mye regn? bedre turforslag om ca. 15 dager? allt gott!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.