Gå til innhold
  • Bli medlem

Stiangribb

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stiangribb

  1. Hvordan er slitestyrken på disse? Og hvordan behandler du sko av denne typen for å holde de vanntett over lang tid? Ble anbefalt på en sportsbutikk å gå for skinn/lær pga. de vil holde seg vanntett mye lengre, spesielt ved bruk i myr og lignende landskap. Ble fortalt at "porene" vil på sikt tette seg igjen og da vil kunstige sko leke. Takk for svar:)
  2. Takker for svar alle sammen! Skal ha meg en runde på lørdag å prøve litt forskjellige sko. Den lokale sportsbutikken har 50% tilbud på Lowa Catalan gtx, som blir litt samme type som jeg er ute etter, må nesten prøve å se hvordan den sitter på foten. Angående den nye "hypen" med å gå i kortere "joggesko" så er jeg veldig fornøyd med mine Salomon XA Pro 3D GTX (bortsett fra snøresystemet til salomon!! har bytta til normale skolisser) Bruker disse mye, men ønsker som sagt litt mere robuste sko med høyere skaft og bedre støtte
  3. Ja.. greit med god støtte her til fjells! Dei føltes som sagt veldi stive og voldsomme da jeg prøvde dei i butikk. Men regner med de mjukner en del opp etterhvert. Angående Crispi Skarven så leser jeg at mange klager på slitestyrken.. sålen varer kun 1-2 sesonger.. høres litt pjaskete ut!
  4. Hei, Skal invistere i mine første "skikklige" fjellsko/støvel og drukner litt i utvalget.. Bor på vestlandet (Mye vått myr-landskap) Kommer til å bli brukt på en del teltturer (oppakning kanskje fra 15-20 kg) Kommer i hovedsak til å bli brukt vår, sommer, høst. Mye fisking Må være vanntett Skinn eller syntetisk? Etter mye lesing ser det ut som Alfa Walk King og Crispi Skarven er de to mest populære skoene. Har prøvd begge parene i butikk, men de virker veldig "voldsomme" og robust begge to, men kanskje det er det jeg trenger? Jeg er igrunn veldig fersk når det gjelder friluftsliv og setter stor pris på litt hjelp og ulike meninger! Takk:)
  5. Hei:) Bor i Ålesund og da sier det seg selv at man må reise sørover skal man finne litt sol.. I år planlegger vi å kjøre sørover i sverige mot Arvika og muligens "Glaskogens naturreservat". Vi tar med oss terrengsykler, telt og fiskeutstyr. Planen er altså å finne forskjellige naturpærler godt egnet for teltturer, fisking i ulike ferskvann og leige av kano hadde vært supert. Har noen lignende erfaringer? Det er første gang vi tar ferien på denne måten, og det er vanskelig å finne en "konkret" destinasjon/plan. Setter stor pris på alle innspill og forslag:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.