Gå til innhold
 • Bli medlem

Haasha

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Haasha

 • Bursdag 29. oktober

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Friluftsliv, ski, crossfit og miljøkamp!
 • Sted
  Gudbrandsdalen

Nylige profilbesøk

727 profilvisninger
 1. Haasha

  Haasha

 2. Hva slags sekk vil dere anbefale for dagstur i bratt terreng? Jeg kan ikke ha damemodell da disse blir for smale, og er vandt med å bære tung sekk.
 3. 8 timer totalt eller en vei?
 4. Har lite kunnskap ang brevandring, så tror ikke vi skal begi oss ut på dette på egenhånd.
 5. Han er veldig turvandt og har en veldig stor kapasitet. Går lett 2 mil på en dag i kupert terreng uten noe særlig klaging, men vi har aldri prøvd oss på noe så voldsomt når det kommet til stigning.
 6. Det er selvfølgelig lettest fra Juvvass, men så var det dette med breføring.. Gjelder ikke aldersgrensen her ved egne organiserte turer?
 7. Er det noen som har erfaring med å bestige Galdhøpiggen med barn ned i 5-6 års alderen? Går ut ifra at Spiterstulen er beste utgangspunkt siden det er 7 års aldersgrense på brevandringen fra Juvass..
 8. Vi hadde en natt i telt. Veldig fine forhold!
 9. Anbefaler alle å ta et par dager i Hulderheimen. Vi (jeg, min søster på 15 år og min eldste sønn på 5 år) dro til fjells sent onsdag og var tilbake på lørdag. 52 km og to topper (Nordre Langsua og Vakkerlifjell). Terrenget var ypperlig for små barneføtter og det var lett å gå med tung sekk! Langsubua var kjempe flott. Vi var også innom Fossbekkbua og Nontjønnbua som definitivt ga godt husly og kos i kveldingen! Vått mye av veien så gode sko er et "must".
 10. Veldig kjekt å ha med på tur, men ikke nedbrytbart på samme måte som dopapir. Må brennes eller tas med hjem. Sverger heller til vanlig papir
 11. Gausdal Vestfjell - Langsua Nasjonalpark. Sjekk Villmarksjenta sin blogg. Hun er på de trakter i disse dager
 12. Anbefaler sterk Gausdal Vestfjell. Mange åpne hytter man kan benytte og veldig godt terreng å gå i. Vi skal gå inn til nordre Langsua nå i sommer, og tar sikte på 4 overnattinger i telt. 2,5 mil hver vei, så blir nødt til å dele det opp såpass pga. minstemann på 5,5 år.
 13. Hva med en langtur der dere tar flere "mindre" topper. Anbefaler Gausdal Vestfjell/Langsua på det varmeste. Sjekk ut bloggen til Villmarksjenta, hun er på de trakter i disse dager
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.