Gå til innhold
 • Bli medlem

geirelling

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  131
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om geirelling

 • Bursdag 22. juni

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Drammen
 1. geirelling

  geirelling

 2. Hvordan er veien bortsett fra snøen da ... ? Er den farbar med en normalt høy bil , ikke SUV ?
 3. Hvor mye snø det er aner jeg ikke, var ikke så høyt oppe selv . Det er ellers en hyggelig campingplass på hjelle , rett før parkeringsplassen mot Vetti . Kan anbefales !
 4. Hei ! Var i området for en drøy uke siden. Det ble ikke tur til Stølsmaradalen og St.Midtmaradalstind denne gang. Brua over elva rett før Vettisfossen var borte med flommen, dvs. wirene sto igjen . Værmeldingen var også ganske laber , så valget var lett . Det går an å gå opp i lia lenger ned ved Avdalen , bort til Stølsmaradalen . Snøgrensa så ut til å ligge fra 1000-1200 m. Ellers kan jeg ikke bidra med så mye ift. til hytta , da vi ikke var innom den... God tur !
 5. Noen som har info om forhold på denne turen nå ? Tenkte meg på gåtur rundt 12 juni .. ikke skitur altså . Har noen tips om hvem som kan kontaktes i området for tips om føret ? Rundt Øvre Årdal altså . Mmv.Geir
 6. Jeg ville gravd ned økseskaftet på tvers og brukt en separat slynge som er festet på midten av skaftet. Ellers viser f.eks Breboka til DNT om ulike metoder for dette. Dette fordrer selvfølgelig at snøen er kompakt vårsnø . Metoden som er henvist med link over her av PTG er utført med semistatisk tau ,og dermed ikke relevant etter min mening. Jeg ville selv ikke vurdert bruk av semistatisk tau for en tur hvor jeg brukte tau...
 7. Hei ! Tenkte å gi en litt sen...tilbakemelding på Sørrenna på Soleietind. Vi kjørte der rett før High-campen , og det er jo en liten stund siden. Mulig denne infoen ikke er så nyttig , men da er det jo bare å se bort fra dette inlegget ! Gode slush forhold opp til ca. 1850 m. , og stegjernsføre opp til toppen av renna . Kjørte hele veien , men det var jo litt begrenset morsomt der det var hardt . En flott renne under gode forhold , det var fremdeles nattefrost der oppe for en uke siden. Det avr desssuten nok snø , som var værre lenger øst i Jotunheimen. Nordrenna på
 8. Det er salg på Mountain Equipement iceline i skrivende stund. , meget bra kjøp. Den dekker vel ganske bra for det temperaturspekteret du søkte etter . Har et par dunposer fra ME. selv ,og kan anbefale dette på det varmeste .
 9. Har nå den " gamle " -2005 utgaven , men må til sentrum i morgen- Drammen og se om det er mange nye flotte bilder ... ??! Spennende , og gratulerer !!
 10. He-he , reltivt viktig det ja... Om det fortsatt går tregt , kan det hende du bør ta en titt på vaierne . På noen kamkiler har vaierne fått seg en trøkk , og må rettes ut slik at de glir lett. Lykke til !
 11. Takk for tips karer ! Vinteren er på gang, og det lå et tynt lag med snø i hellingene som ikke lå i sola. Vi gikk denne traversen fra N .Semmelholstind til Store forrige helg. Sitter igjen med opplevelsen at det var mer klatring og klyving enn forventet- og at det var relativt løst . Antar at dette er en tur som har kommet i skuddet etter 2 k. topper har blitt poppis . Det var en del løse steiner både den bratte ura på anmarsj , og på eggen. Normalt blir vel dette renset opp ,ved mange besøk ... Fulgte eggen mer eller mindre , med et par omgåelser mot vest . Dette for å unngå rappeller
 12. Du kan få flott sensommervær , eller du kan få full vinter.... Bare å velge. Desverre litt større sjans for siste alternativ , jo lenger du kommer ut i oktober.
 13. Det var noe slikt jeg tenkte på Nils. Spørsmålet var for å få kartlagt om vi trengte stegjern eller ei, og det kommer jo klart frem. Har gått dette brefallet oppover tidligere, fra bretunga ( nederst) og opp. Da får man en super tur med en del veivalg , og en del store sprekker . Det er jo ikke tårn eller lignende på denne breen. Det er vel et forslag i DNT sin brefører , men den går opp på en morenerygg i høyrekant høyt opp mot Visbretind .
 14. Er det noen som har kjennskap til hvor mye klatring , det er ved de nordre Semmehlostindane. Tenkte å gå over nordtoppene først , og ned breen etter Store.
 15. Takk for utfyllende svar karer. Det blir jo spennende å se hvordan dette blir . Dagene er jo kortere , så vi må nok tidlig på`n. Ikke noen norsk anti alpin start ,tror jeg. Vi får vel bare gunne på ,så ser vi hvor langt det holder. Det er jo enkle breer rundt i området , og flere steder å gå av-avbryte om vi ikke rekker over alt
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.