Gå til innhold

op77

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om op77

Nylige profilbesøk

667 profilvisninger
 1. Jeg har allerede er kraftig sett med multiplikator, men blir i største laget til de mindre elvene synes jeg.
 2. Skal investere i ny stang + snelle til laksefiske. I stor grad små- og mellomstor laks, men fisker i elver som også har rugger, så den er nødt til å tåle en storing om den skulle bite på.... Har sett litt på denne kombinasjonen: Lawson Northern Lite 11´ 10-50 g Shimano Biomaster C5000FB Hva tenker dere, er dette en grei pakke? Har også sett litt på Lawson Atlantic Salmon, men de er noe dyrere.
 3. Ok, men jeg har ekstrem respekt for bruk av alle former for ild i telt, og er i utgangspunktet skeptisk til bruk av dette i innerteltet, også pga mer komplisert evakuering om det skulle oppstå noe. Men vi får se hva det blir til.....
 4. Jepp, gleder meg til å bruke den. Vi blir neppe mer enn 4 stk på det meste, så vi får nok ok med plass selv med inntertelt. Har du brukt ovn/brenner med innertelt?
 5. Noen som har erfaringer med denne: http://www.backpacking-united.com/no/black-diamond-apollo-lantern-ultra-white?gclid=CNPe4M6V1sYCFcr2cgodMTUNgA Er på utkikk etter lykt for å ha i lavvo, men er litt usikker på om LED-lykt er veien å gå. Vil jo at lyset skal være litt koselig og ikke skarpt hvitt. Bør også være mulig å regulere/dimme. Årsaken til at jeg vurderer LED er at de batteriene varer mye lenger enn vanlige batterier. Det må være mulig å henge den opp slik at lyset spres ut i lavvoen. Er vel et alternativ med gasslampe eller parafin også, men da er man jo avhengig av gassflasker/parafin etc.
 6. Slo til på kampanje. 5500,- for lavvoen på helsport.no. Kjøpte innertelt og bunnduk hos XXL. Totalt 8300 for hele pakka.
 7. Er på jakt etter et familietelt/lavvo, og har sett meg ut Helsport Varanger Camp 8-10. Sitter og spekulerer på om det er nødvendig med innertelt? Tenker da på inneklima, men først og fremst mygg. En lavvo er på ingen måte myggfri, og vi bor i Finnmark, midt i myggenes mekka. Vet at det er myggnetting foran åpningen, men det hjelper fint lite når det ikke er beskyttet mot bakken. Spørsmålet er om det er nok med bunnduk for å holde mygga ute, eller om man bør bruke innertelt?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.