Gå til innhold

Helledenise

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Helledenise

  rundtur rondane

  Kom hjem derifra i dag. Fortsatt is på rondvattnet, så båten går ikke.. Man kan fint gå over Rondhalsen istedenfor. Litt snø, men ganske uproblematisk. Tar ca 2-3 timer.
 2. Helledenise

  Fjelltur 4-7 dagers, tips?

  Jeg skal gå rondvassbu-dørålseter-bjørnhollia-Rondvassbu i neste uke. Jeg mailet med Rondvassbu i dag og han kunne fortelle at det i dag var noe snø på denne strekningen, men det smeltet utrolig fort og han regnet med at det ville være så godt som bart i neste uke.
 3. Helledenise

  Hytte til hytte tur

  Hei. Jeg skal på tur i neste uke, men klarer ikke helt finne ut hvor jeg burde gå. Noen her som har noen gode ideer? Jeg tenkte bruke 4-6 dager. Helst fjell og vidde, ikke snø. Gjerne DNT hytter, men helst ubemannet hytter. Skal ha med hund så må være hytter med lov til å ha med dette. Jeg kan også evt ha med telt, men første alene turen min, så er redd det kan bli for tungt og pakke sekken full med telt, tykk sovepose og nok proviant. Jeg vil gjerne også ha med er par gode fiskevann på turen. Jeg har tenkt litt på Hardangervidda, men ser fler skriver at det fortsatt er mye snø der..? Takk for alle svar
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.