Gå til innhold

turjakke

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om turjakke

Nylige profilbesøk

623 profilvisninger
 1. turjakke

  Lang fjell- turjakke

  Takk for et langt svar Bjørn J. Har sett på Norrøna Recon og Arcteryx Theta svx. Problemet med alpin jakkene er at de har blitt så spesialiserte. Trollveggen serien f.eks var lange og romslige, men nå er alpinjakker tettsittende og korte i livet. Hører ofte at bomull er best om vinteren, men er gore-tex så dårlig da? Polfarere bruker det. Budsjett 5000
 2. turjakke

  Lang fjell- turjakke

  Den må være lang og robust. Bruksområde er telturer, og lett alpinbruk(tinderangling). Hva anbefaler dere?
 3. Addnature. Nettbutikken har flere tilbud på toppmodeller, så er litt skeptisk.. Noen med erfaring fra den? Er den å stole på?
 4. norrøna trollveggen fleece: https://www.oslosportslager.no/produkt/norrona-trollveggen-thermal-pro-jacket-fleecejakke-herre--41049.aspx houdini fleece: https://www.sportsnett.no/produkter/high-loft-jacket-5045/alf-brown-s-23390 noen med erfaring fra begge to? Hvilken er varmest?
 5. turjakke

  klatresko: Miura lace vs TC Pro

  Joa Men ville jeg høre erfaringer fra forumet, ikke med tanke på egenskaper, men mer holdbarhet, hvilken del av skoa som ble slitt først osv. Kunne vært mer presis i første posten min
 6. turjakke

  klatresko: Miura lace vs TC Pro

  Noen som har erfaring med en av disse skoa? (har klatra five ten og scarpa de siste 10 år..)
 7. turjakke

  jakke, check! Men hvilken farge?

  Lilla er en frekk farge, uansett hva som er hot/en vogue Husker jeg så en video fra Sea Kingen hvor de demonsterte hvor sensitivt IR kamera kan være. Markøren tente en fyrstikk og man så lyset fra langt oppe i lufta. Sånn sett er det kanskje nok med en liten petzl hodelykt, og fargen på jakka er ubetydelig..
 8. Okey, så skal gå for en theta svx, og kan velge mellom poseidon(mørkeblå) eller Genepi Green(varsel-gult/nødetat-gult) Jeg synes mørkeblå ser diskré ut, da kan jeg bruke den til hverdags også. Men av prinsipp skal fjelljakker skal ha sterke farger så det er lettere å bli sett. Så her er spørsmålet mitt: skal jeg holde fast ved prinsippet og kjøpe den knallgule jakka. Eller gå for den mer diskré blå, og kunne bruke jakka i flere settings enn fjellet. Jakka er ganske så dyr, så greit om bruksområdet er mer enn bare i fjell og mark.
 9. turjakke

  Norrøna Trollveggen eller Theta SVX(Arcteryx)

  @TomasOH takk for et så raskt svar! Har bare prøvet Trollveggen i butikken, syntes ikke den var så alt for kort, men har hørt at SVX er lang. Litt usikker om lang jakke er bra eller dårlig for mitt bruk? Skal bruke jakken mest til tinderangling, dagsturer. Hvis jeg har en bib bukse, type arcteryx bibsa så er det ikke så stor problem om jakken er litt kort? Mener å huske Norrøna hadde litt problemer med liminga i trollveggen serien par år tilbake, men det har de kanskje fikset nå? (En kompis måtte levere inn sin jakke fordi de vanntette glidelåsene begynte å gå opp i liminga)
 10. Nå er det salg på disse to jakkene, 3600, jeg lurer på hvilke av dem som vil holde lengst, hvilket merke som har best kundeservice osv. Til dere som har eid en av dem, hva synes dere om jakken?
 11. turjakke

  sekk til byvandring

  @7homas var vel alle linkene du kom med
 12. turjakke

  sekk til byvandring

  @7homas Hva tror du om denne? https://www.fjellsport.no/the-north-face-base-camp-kaban-tnf-black.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=frontpage-nosto-plassert-opp
 13. turjakke

  sekk til byvandring

  jobb, papirer samt treningstøy. Hvor stor er en 20L fht standard skulderveske?
 14. turjakke

  sekk til byvandring

  Er det bare treningsklær, har du pc, bøker o.l ?
 15. turjakke

  Rab Batura

  Noen som har/ hatt denne jakka? Erfaringer?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.