Gå til innhold

ninana

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ninana

 • Bursdag 11. sep. 1984

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  finnmark

Nylige profilbesøk

350 profilvisninger
 1. Finnes DD tarpen som familiesize også? Eller er det lurt å ha 2 stk på 3×3 ? Stenger til tarpen er det noe plass man kan kjøpe det uten at det koster skjorta.? Tenker det er kjekt med ei eller to stenger om man skal slå leir over skoggrensa og kidsa er med.😊
 2. Så på denne på hekta på tur sine sider tidligere idag. Syntes den så utrolig høvelig ut. Står og vipper mellom deuter fox og osprey sin. Vanskelig og velg.
 3. Må se litt på den sekken, så fin ut. Gutten er egentli 7 men veldig høy for alderen så er i 10 års høyde ca. Så vil ikke kjøp en som er for liten. Så tenker vi å finne en som er god å gå med.
 4. Forslag på en god tursekk til en str 9-10 åring. Med plass til sovepose og underliggelag og egne klær i. Har sett litt på Helsports Geiranger men finner ikke noe mål på hvem den kan passe til. Noen som har erfaring me den eller tips til andre bra sekker?
 5. vekt er ikke såå viktig da vi har en ungdom som også kan bære litt.
 6. Vi driver å leter etter telt/ eller lavvu, men usikker på hva som er bra, og samtidig lett for mor å far å bære? vi har 3 barn å en firbeint som ska sove inni.. Har sett litt på Helsport Varanger 6-8 camp. og Bergans sin 6-8 lavvo. er det lurt/nødvendig med innerduk, da det skal i hovedsak brukes Vår sommer og høst, klarer man seg med bare yttertelt? blir glad om noen deler erfaring og kommer med anbefalinger
 7. Vi skal kjøpe oss telt så vi kan bruke på fjelltur. noen som har forslag til et bra telt til en okei penge?? vi har sett litt på https://www.gsport.no/produkt/131396/mckinley-escape-4-turtelt og http://www.variosport.no/?produkt=fauna-idre-4 hvordan er disse? erfaringer noen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.