Gå til innhold

Hepera

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Hei Planlegger en tur med barna i slutten av juli og har sett med ut noen ruter, men håper på litt mer info fra dere her inne. Sålangt har jeg sett meg ut Dyranut - Hedlo, Hedlo-Stavali og Stavali-Kinsarvik. Må man forsere store elver på denne løypa? Vil den bli for krevende for en 3 dagers tur? Vi skal ha med telt så blir litt tyngre enn hytte overnatting. Vi har egentlig 4 dager til rådighet, men ønsker å avslutte i Kinsarvik, men turen kan starte andre streder enn Dyranut. Tips til andre eventuelt mer egnede eller flottere ruter mottas med takk. Barna er 8 og 12 år og har vært på turer før, men ikke så stor erfaring med altfor lange stigninger.
  2. Hjalp veldig å komprimere teltet mer ja ha stengene på utsiden av sekk bakpå. Skal undersøke den nettsiden.
  3. Tja skal bruke det både barna og alene. Så eventuelt kjøpe et solotelt i tillegg, men det blir ikke i år. Eller større sekk har 70 liter sekk nå, men teltet tok sin plass. Takk for svar.
  4. Hei har kjøpt dette teltet og lurer på om man kan gjøre det lettere på noe vis. Må man ha med forteltet f.eks? Prøvd å søke her på forum men fant ingenting om det.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.