Gå til innhold
  • Bli medlem

nord

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om nord

  1. Jeg kjøpte lykta i fjor og har vært svært fornøyd. Når du tar ned lysstyrken synes jeg den fungerer greit også som nærlys/leirlys, selv uten spredelinsa på.
  2. Som følge av svært begrenset erfaring når det kommet til fyring i telt vinterstid ønsker jeg med dette å snylte uhemmet av andres erfaring på området Ser at Origo Heat Pal anbefales bl.a begrunnet med at "systemet er så sikkert". Jeg har ikke sett Origo Heat Pal i bruk, men forstår det slik at det brenner helt uten noen form for trykk/trykkbeholder. Er risikoen for kullosforgifting bortimot eliminert til null når man bruker fyringssystemer som ikke brenner under trykk?
  3. Det skulle man tro, men det viser seg dessverre at det ikke er noen selvfølge at man får kjøpe separate festeanordninger selv for litt dyrere lykter.
  4. Hei Jeg har etterhvert en del sykkellykter - både frontlys og baklys. Problemet er at jeg mangler festebrikettene til mange av disse, pga at disse er blitt ødelagt, stjålet osv osv. Er den noen som vet om butikker, fysisk eller på internett, som selger kun festebrikettene? Jeg har ikke klart å finne noen slike, og man må kjøpe en lykt dersom man skal få en brikett.
  5. Du er i god rute. Sykling er faktisk veldig bra trening for fjellturer i ulendt terreng. Dette vil du spesielt merke når du går i kraftige stigninger - der kan du nok "mørne" kameratene dine skikleig Sideveis bevegelse i ankelleddet er nok ikke det du har fått trent mest på, men her får du god hjelp av et par stive og litt høye fjellstøvler.
  6. Hei Jeg har tenkt litt på å gå strekningen Øse - Tjeldsundbrua etter Turistforeningens løype Tro31/32/33/34 (ca 72 km / 30 timer). Lurer i den forbindelse på om det er noen her på forumet som har gått disse løypene tidligere og kan gi litt info, utover det som fremgår av selve rutebeskrivelsene her http://www.turistforeningen.no/turplanlegger/location.php?lo_id=NO_narvi&x=15&y=24&v=3? Er det noe spesielt spektakulært å se/oppleve på denne strekningen, gode fiskemuligheter osv, eller er det bare en "ellers grei tur".
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.