Gå til innhold
  • Bli medlem

Vossingen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Vossingen

  1. Bademadrass med "stoff" på sovesiden. Regulerbar fasthet/mykhet, avhengig av lungekapasiteten. Badeleke/solmadrass på dagtid. Billig og bra nok.
  2. Er man usikker, så er det helt sikkert at du ikke skal gjøre noe som helst. Oppsøk og tilegn deg kompetanse først. Sikkerhet først, alltid.
  3. Voss-Stølsheimen-Ortnevik Gondolen tar deg til ein komfortabel starthøgde. Videre til volavatnet, selhamar, åsedalen, vøvringen, hegrefjellet, ortnevik. Ved vøvringen kan du velge å gå ned til indrefjord, finnafjorden, sylvarnes. Båten frå ortnevik tar deg til Nordeide (snøggbåtkai) eller den veglause bygda Måren.
  4. Guardians og the Galaxy 1, 2 spilleliste. Bærbar lyd (egen powerbank?). Favoritt rusmiddel.
  5. Beta SL e ei super og lett allround jakke. Ski/snøscooter/klatring/sykling osv. Men opplevde vatn på skuldrane i vestlandsvær ved bæring av lett sekk, når jakka hadde fått nokre år brukstid. Takka god service frå min lokale SHU butikk og arcteryx, har eg no alpha AR. Godt nøgd med da.
  6. Osprey exos 58 til 1299,- hjå fjellsport no...
  7. Bolta ruter: Heiltau Trad ruter: Halvtau
  8. Salomon Xa Pro 3d Gtx
  9. Osprey exos 58 er min favoritt ryggsekk i "samlingen". Kjøpte den etter siste runde med kneoperasjoner. Lett, rimelig og ikkje minst særdeles god bærekomfort for min kresne rygg. Er nok mange andre sekker som også er aktuelle for deg. Lykke til på jakten;)
  10. Norrøna laga produkta med god inntjening, ikkje god kvalitet. På ein photoshoot for norrøna e alle bildene av modellen frå ei sida, då zipper'n var øydelagt på hi sio (flett nye plagg sjølvsagt)
  11. Da finst eit marked for da mesta... Har ikkje trua i det heile tatt eg. I min verden er all last stroppa fast under transport. Her har ein eit skadepotensiale om systemet bunner ut under belastning.
  12. God bedring! Har sjølv erfaring ala KimH.. Før MR er utført kan du potensielt "tabbe" deg ut. Ein klassikker er å brenne av for mykje krutt når ting ser ut til å gå rette vegen. Kan anbefale å starte dagen med lett tøying av kroppen for å få ein tilbakemld på dagens form. Gå i ulendt terreng og ikkje i "monotomt" terreng. Ein god naprapat har vært meir effekttivt enn kiropraktor.
  13. Snakk med ein klatreinstruktør. https://brattkompetanse.no/sertifikat/lister/sportsklatreinstruktor Dei har som regel masse erfaring med eksponeringsterapi.
  14. Vossingen

    Ny turbukse

    Klattermusen gandalv.. Lettere,billigere, supre lommer, masse stretch. Mitt eksemplar holder stand på 6 året.
  15. Mitt stalltips er osprey variant 52. Alt er bra unntatt for trange sidelommer. Eventuelt 560 gram lettere.. Osprey exos 58.
  16. Ja, stalheimskleiva og vegen ned til vik e snøfrie. Stalheimskleiva har ca 20% gradering å flotte svinger.. Vegen ned til vik starter på 900moh og er laang å rask! Trolltunga i mai er enklest om man tar via ferrata'en opp. 1km frå toppen av via ferrata'en til trolltungene, litt lenger til "preikestolen".
  17. Longboard ned stalheimskleivi.. Longboard frå vikafjellet ned til vik..
  18. Varierer vell etter hvilken via ferrata det er.. Himmelstigen opp til trolltunga er fritt fram. Er en kasse\skilt med anmodning om å betale, skal gå til vedlikehold. "Vedlikehold".. trinn som var ødelagt for fem år siden er fortsatt ikke byttet.. Stryn er og fritt fram. Men potensielt farligere grunnet måten waieren er festet på.. På Straumsfjellet slipper en ikke unna min. 395,- Mine svar er basert på ukyndig synsing om ting jeg ikke kan..
  19. Får du ikke tak i "vintergass", så fungerer en gammel ragg\ullsokk tredd på gassboksen ganske bra..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.