Gå til innhold

Vossingen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vossingen

Nylige profilbesøk

371 profilvisninger
 1. Vossingen

  Halv/heltau

  Bolta ruter: Heiltau Trad ruter: Halvtau
 2. Vossingen

  Tips til hikingsko

  Salomon Xa Pro 3d Gtx
 3. Vossingen

  valg av lett ryggsekk

  Osprey exos 58 er min favoritt ryggsekk i "samlingen". Kjøpte den etter siste runde med kneoperasjoner. Lett, rimelig og ikkje minst særdeles god bærekomfort for min kresne rygg. Er nok mange andre sekker som også er aktuelle for deg. Lykke til på jakten;)
 4. Norrøna laga produkta med god inntjening, ikkje god kvalitet. På ein photoshoot for norrøna e alle bildene av modellen frå ei sida, då zipper'n var øydelagt på hi sio (flett nye plagg sjølvsagt)
 5. Vossingen

  Revolusjonerende ryggsekk?

  Da finst eit marked for da mesta... Har ikkje trua i det heile tatt eg. I min verden er all last stroppa fast under transport. Her har ein eit skadepotensiale om systemet bunner ut under belastning.
 6. Vossingen

  Mulig nakkeprolaps

  God bedring! Har sjølv erfaring ala KimH.. Før MR er utført kan du potensielt "tabbe" deg ut. Ein klassikker er å brenne av for mykje krutt når ting ser ut til å gå rette vegen. Kan anbefale å starte dagen med lett tøying av kroppen for å få ein tilbakemld på dagens form. Gå i ulendt terreng og ikkje i "monotomt" terreng. Ein god naprapat har vært meir effekttivt enn kiropraktor.
 7. Snakk med ein klatreinstruktør. https://brattkompetanse.no/sertifikat/lister/sportsklatreinstruktor Dei har som regel masse erfaring med eksponeringsterapi.
 8. Vossingen

  Ny turbukse

  Klattermusen gandalv.. Lettere,billigere, supre lommer, masse stretch. Mitt eksemplar holder stand på 6 året.
 9. Vossingen

  Tursekk til alt!

  Mitt stalltips er osprey variant 52. Alt er bra unntatt for trange sidelommer. Eventuelt 560 gram lettere.. Osprey exos 58.
 10. Vossingen

  Hjelp til å lage en god tur for turist fra utlandet

  Ja, stalheimskleiva og vegen ned til vik e snøfrie. Stalheimskleiva har ca 20% gradering å flotte svinger.. Vegen ned til vik starter på 900moh og er laang å rask! Trolltunga i mai er enklest om man tar via ferrata'en opp. 1km frå toppen av via ferrata'en til trolltungene, litt lenger til "preikestolen".
 11. Vossingen

  Hjelp til å lage en god tur for turist fra utlandet

  Longboard ned stalheimskleivi.. Longboard frå vikafjellet ned til vik..
 12. Vossingen

  Fri ferdsel i Via Ferrata?

  Varierer vell etter hvilken via ferrata det er.. Himmelstigen opp til trolltunga er fritt fram. Er en kasse\skilt med anmodning om å betale, skal gå til vedlikehold. "Vedlikehold".. trinn som var ødelagt for fem år siden er fortsatt ikke byttet.. Stryn er og fritt fram. Men potensielt farligere grunnet måten waieren er festet på.. På Straumsfjellet slipper en ikke unna min. 395,- Mine svar er basert på ukyndig synsing om ting jeg ikke kan..
 13. Får du ikke tak i "vintergass", så fungerer en gammel ragg\ullsokk tredd på gassboksen ganske bra..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.