Gå til innhold
  • Bli medlem

Skar

Aktiv medlem
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Skar

  1. Bruker Cumulus LiteLine 300 (300g dun, 850 cuin) hele året, men jeg bor på vestlandet og er generelt ikke noen vintervandrer. Går greit ned til ca. -10 grader. Derfra blir det ubehagelig. Forsterkes selvsagt med dunjakke, lue og ullundertøy når vi passerer 0 grader, men dette er jo med uansett Som tre-sesongs: Ingen problem.
  2. Ingenting som hindrer deg i å spise hermetikk til frokost heller, så klart.
  3. Alle hyttene har avfallshåntering, heldigvis. Ingen grunn til å bære med seg søppel. Går jeg hytte til hytte så har jeg sjeldent med meg mat i utgangspunktet. Hyttene har varierende med mat, men overnevnte ser ut til å være basis. Noen hytter har pumpernickel som alternativ til knekkebrød. Sjokade på, så har en lunsj om en har med seg en matboks Så lenge det ikke er så langt mellom hyttene du skal innom, så ville jeg medbrakt _MINIMALT_ med mat. Bruk vekten på øl eller cognac
  4. Stor og gratis parkeringsplass i Synnervika. Kort båttur med Fæmund II over til Røa. Rutetider her: http://www.femund.no/rutetider.html
  5. Ligger bak kassen, ved bakevarene. Må selv innom å hamstre til en langtur i slutten av mnd., skal knipse et bilde til deg! Spør du så kan det hende de kan hjelpe deg i butikken også
  6. Siden vi er lokale: Coop på Blåhuset har porsjonsposer.
  7. Veldig bra! Etter kvart kan du fortsette opp sida mot Mosvarden, og derfra til Brørene. Når du fyrst har komt opp på Mosvarden er det flatt og fint over alt. Ingen problem å gå t.d til Indredalen i Brandal
  8. Om de skal bære selv kan jo hyperlite MW/LW være et alternativ. Koster vel ikke så mye mer, og kan fint brukes av dere også :))
  9. Bare å gle seg! Var der i 2015. God plass til parkering i Synnervika. Gratis er det også, og det er jo kjekt for oss Sunnmøringer Vi startet med å ta båten over til Røvollen og gikk sør og øst, så jeg kan ikke si så mye om området du skal til, men det blir nok en kjempeopplevelse!
  10. Suunto Ambit2 eller 3 peak HR har gjort jobben som både treningklokke og tur/navigasjonsklokke her Edit: Batteritid ingen problem her i hvertfall. Jeg roter vekk laderen mellom hver gang. Et døgn eller to med kontinuerlig tracking (12t. pr. dag, ca.).
  11. Slår et slag for Suunto Ambit jeg, da. Alle funksjonene du trenger og litt til. Mulig du får Ambit2 til en god pris nå om dagen, men den er uten bluetooth. Tror ikke du kommer til å lide av den grunn.
  12. Har Fjellheimen superlight 2. Har fungert upåklagelig Har også Neoair Xtherm regular. Foruten å være litt smalt, sklir dette noe så inni ... mye mot underlaget i fjellheimen. Kan nok ordnes med en antisklimatte, antiskliteip, borrelås el.l. Har ikke erfaring med andre liggeunderlag i teltet.
  13. Kan fort bli varmt når solen steker, men tror ikke helnetting hadde gjort noe fra eller til. Nokså mye av innerteltet er netting.
  14. Har fjellheimen 2 camp SL. Perfekt størrelse for to personer 3-sesongs, og lett vinter. Ingenting å utsette. God størrelse på fortelt, som både rommer sekk og utstyr til to pers., og har plass til matlaging samtidig. Grei takhøyde, selv om det aldri blir høyt nok. Stort nok til at to rørslige karer klarte å pakke ned teltet fra innsiden under et voldsomt regnvær i fjor. Aldri hatt problem med kondens, så ventilasjonen er god. Lett å sette opp. I det hele tatt, meget fornøyd. Det fins lettere, men teltet gir såpass god komfort at det skal mye til for at jeg velger et lettere alternativ.
  15. Vanntett bekledning i sekken må du ha. Så lenge plagget ikke er tett (vanntett), trenger du ikke bekymre deg for å bli klam.
  16. GoreTex/membran-klær er forbeholdt regnvær. I finevær er det pustende tekstil som gjelder. "Allroundbuksa" fins ikke. Finn deg ei på www.stormberg.no, eks. http://www.stormberg.com/no/langelien-bukse-dame.html#10005960013 Trenger ikke koste skjorta :)) EDIT: Nokså utsolgt den der, men det fins mange alternativ: http://www.stormberg.com/no/lia-d-stretchbukse-hoved.html#10114150031
  17. Ikke vært et problem med slitestyrke hittil. Det finnes absolutt lettere enn DD sin også, og det vil jo gå utover slitestyrke til slutt. DD sin synes jeg derimot er denne mellomtingen, mellom vekt og slitestyrke. Min mening.
  18. 4x3m = 990g, i følge magasinet.
  19. Et lavprisalternativ: http://www.villmarksbutikken.net/Produkter/Friluft/Telt-og-lavvo/Lavvoer/Frisport-Basic-5-Lavvo-2014 Ingen personlig erfaring.
  20. Om du er villig til å legge litt mer penger i det, anbefaler jeg mer enn gjerne DD sin "superlight" tarp: http://linio.no/dd-hammock-superlight-tarp-gul?cid=_adwordspla_cpc&gclid=Cj0KEQiA6vS2BRDH8dq06YDHz_IBEiQAzNdBmYIJlRW2hEZlCuxIzlRhHb4c2U-XfY3AEAKGfUQRN8YaAppN8P8HAQ Veldig overkommelig pris, i forhold til mange andre ferdigproduserte tarper.
  21. I såfall kan jeg gå god for Skarven. Tunge, men varer tilnærmet evig ved normal bruk. Litt avhengig av årsmodell og gummiblanding.
  22. Har brukt skarven et par sesonger. Var nok uheldig og fikk et par med en snål gummiblanding. Glatte som få, og ingen slitasje etter 2-3 sesonger nå, tror jeg det er. Ellers har de holdt meg tørre på føta, og servet meg godt. I det siste har de likevel blitt satt igjen hjemme til fordel for et par Inov-8 Roclite 280.. Som havner under den nye hypen med å gå i "joggesko". Ja, jeg blir våt, men de tørker på et blunk, og har et grep jeg aldri har kjent maken til. Myk gummiblanding, og slites fort, men.. Koster jo da en brøkdel av Skarven el.l. Vanntette sokker i camp. for å tørke skoene om de er våte ved stopp.
  23. Erfaringsmessig er det kaldere med sammenkoblede. Mulig andre har annen erfaring.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.