Gå til innhold
  • Bli medlem

mabn9

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mabn9

  1. Hvis du stort sett holder deg i og på løyper kan jo en godt dempet joggesko være tingen. Mizuno, Salomon og La sportiva er noe jeg ville sjekket ut om jeg var deg. Sikkert mange andre merker som er bra også. Men det er merker jeg vet er bra på terrengsko.
  2. Du kan jo sjekke ut noen av Salomon sine terreng/fjell/tursko. Selv har jeg brukt salomon sko i noen år og er veldig fornøyd. (Salomon xa pro mid gtx) Den modellen skal være løp/hiking sko. funker for meg med kneskader.
  3. da håper jeg på en varm juni ..så får jeg se
  4. Heisann! Planlegger langtur i jotunheimen i juli. Har gått der mye og er stort sett kjent rundt om i fjellet. Min plan er starte ved gjendesheim--glitterheim--spiterstulen--Leirvassbu eller rett ned til gjendebu hvis beina er uenige i ruta. deretter tilbake over besseggen og ned til gjendesheim igjen. har satt av en uke på de 93km ca. Noen som har noen innspill? hvordan er været og "føret" i jotunheimen tidlig juli i år? evt andre ruter som er bedre å gå? Har heller ingen å reise med. så hvis noen syns dette høres kult ut er det bare å ta kontakt Planen er buss fra Oslo. Takker for svar og info
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.