Gå til innhold

Shinaki

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Shinaki

  Nye turski/fjellski uten stålkant

  La oss nå si at jeg dropper denne tvangstanken om at jeg skal kunne gå i oppkjørte løyper, hvor stor forskjell er det mellom Kongsvold og Breidablikk? Ser XXL har Kongsvold inne, mens Breidablikk finnes hos Intersport for noen kroner mer...
 2. Shinaki

  Nye turski/fjellski uten stålkant

  Og her kommer tiden hvor jeg skal innrømme at jeg har dummet meg ut litt, etter å ha lest alt for mye på diverse forum det siste døgnet... Skiene mine er selvfølgelig ikke Amundsen, men Vikafjell. Fortsatt like fornøyd med dem som jeg skrev i førsteposten, da de bærer meg greit nok på snøen. Ser den at skikkelige fjellski hadde vært artig å ha også, så jeg har fortsatt litt lyst på Breidablikk. Hvordan er det med gli på slike ski? Ser jo for meg at det blir litt dårlig gli hvis jeg skulle rote meg oppi et scooterspor eller noe med så brede ski? Kanskje jeg rett og slett skal gå for "markaski" i første omgang, og heller se etter fjell-/jaktski når tilbudene begynner å ry inn når sesongen nærmer seg slutten. Takker i hvert fall for alle svar så langt! Kjekt med kunnskapsrike folk.
 3. Shinaki

  Nye turski/fjellski uten stålkant

  Jeg kjenner jeg får litt lyst på dem. Jeg går også en del på ski i preparerte løyper, men det er vel kanskje Breidablikk for brede for?
 4. Jeg er litt i tenkeboksen når det gjelder å skaffe et nytt skipar til bruk både i og utenfor løype, og som ikke koster skjorta. Fra før har jeg Åsnes Amundsen, som jeg er storfornøyd med. Problemet er bare at jeg av og til har lyst til å ha med hunden på tur, og da er det ikke helt optimalt med stålkant. Jeg har kikket litt på Åsnes Lillomarka, men ser at de er en del smalere enn Amundsen. Har det mye å si? Det burde vel gå greit å ta seg fram i litt halvløs snø allikevel..? Jeg lurer i hvert fall på om dere har noen anbefalinger - gjerne ski og binding (har BC-sko, så det hadde vært en fordel med bindinger som passer) i pakke under eller rundt et par tusen kroner. Jeg er tross alt ikke ut på veldig mange skiturer i løpet av en vinter.
 5. Shinaki

  Oppskrift på energibarer

  Det er jeg usikker på.. I høst spiste jeg noe jeg hadde glemt å ta ut av sekken etter et par uker. Kryddersmaken hadde blitt litt sterkere, men ellers var det spiselig. Tror nok det holder riktig lenge, bare man har det liggende litt kjølig.
 6. Shinaki

  Oppskrift på energibarer

  Jeg har bjørnebrød ferdig oppdelt i fryseren, klart til å ta med på tur. Fantastisk godt, og enkelt å lage. Oppskrift her.
 7. Shinaki

  Lundhags Traverse bukse

  Den er definitivt ikke vind- og vannavvisende på stretchpanelene. Men buksa er eksepsjonelt god. Bare så synd at ingen norske butikker tar den inn i "kort og tykk"-størrelse, slik at jeg er nødt til å dra til fabrikkutsalget i Järpen for å finne størrelser som passer meg...
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.