Gå til innhold
  • Bli medlem

KristineS

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av KristineS

  1. Ok, takk for råd, da er den saken oppklart Takk for tips. Jeg har trålet youtube etter videoer med tips for trygt oppsett i vind, og tenker å øve på dette på nærturer før jeg legger i vei på lengre turer. Tenker også jeg skal feste teltet med en karabin til pulken så det ikke blåser avgårde når jeg ruller det ut.
  2. Blåser litt liv i denne gamle tråden, da jeg sliter veldig med å finne info om dette emnet noe sted - nemlig dobesøk på vintertur. Hva er vanlig å gjøre med nr 2; grave et dypt hull i snøen og legge snøen over, eller frakter man med seg ala BC? Jeg tenker at det kan være litt småguffent å bære med seg et par ukers avfall (i hvert fall i mildvær), men hvis jeg etterlater det nede i snøen at det også kan være litt utrivelig for andre som kommer etter meg når snøen smelter ned og man til slutt kommer ned til etterlatenskapene. Jeg har planer om noen lengre turer med ski og pulk i vinter her hjemme i Norge, og noen går langs kvista løyper, så da er det greit å vite hvordan man oppfører seg mtp dette. Jeg er fersk på overnattingsturer på vinteren, så tips mottas med takk 💩
  3. Ser at Voksenlia ovenfor Bogstadvannet ikke er nevnt. Vi bodde her i tre år i blokkene helt øverst i lia inntil nå i vinter (måtte flytte pga behov for mer plass og at mannen ville ha egen garasje🤪). Etter flere år på Torshov hvor vi brukte marka fra Maridalen må jeg si at jeg var litt skeptisk til hvordan det skulle bli, men jeg ble helt frelst! Brukte fem min fra døra til jeg var innenfor bommen mot Strømsdammen, og da kan du stikke ut på sti med en gang om du ikke ønsker å bruke markaveiene. Hele Nordmarka ligger for dine føtter året rundt. Nå vet ikke jeg hvilken prisklasse du leter etter bolig i, men dette er et område på denne siden av byen hvor du får mye for pengene - kanskje fordi de med litt høyere budsjett ikke vil bo i terrasseleiligheter 🤔 Mye bra vanlige folk, god spredning av unge og gamle. Du skal ikke langt inn i skogen før du praktisk talt går helt alene - i hvert fall hvis du liker sti. På vinteren gikk jeg også på randonnee i Wyller med ski in/ski out - man må traske litt til bakken, men det funker med feller. Flere barnehager også, og skoler. 32- og 45-bussen går rett utenfor døra og T-bane linje 1 bare noen minutters gange unna. Jeg pleide å sykle til jobb og det tok ca 20 min til sentrum. Og utsikten slår de fleste - legger ved et bilde fra terrassen vår.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.