Gå til innhold

meisal

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Omdømmeaktivitet

 1. Liker
  meisal ga poeng til Emanuel Desperados i Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips   
  Strynfjellet i solnedgang 
   

 2. Liker
  meisal ga poeng til Luesveis i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Tok meg fri fra jobben i går for å få med meg sesongens første snøfall i Nordmarka - det var varslet om store snømengder, og la opp til å gå over et par koller i går og enkel retur i dag.     Startet fra Vaggestein i lett snøvær og et par minusgrader.   Et lite snølag på hard sti, isete enkelte steder.   En slags utsikt nedover mot Skar:

  Sur vind og avblåst ved utsiktspunktet på Mellomkollen:

  Bratt nedover til Svartputten, med avblåst is:

  Videre bratt forbi foten av Midtkollen, over den utsiktsløse toppen på Gaupekollen, så bratt ned til Sjuputtmyra.   Det rant fortsatt såvidt i bekken sør for myra, greit nok myrvann, fylte vann der. Lenge siden forrige overnatting med frost, hadde glemt hvor godt det hjelper på kroppstemperaturen å få i seg mat.    
  Det hadde ikke falt de helt store snømengdene i går og i natt.  Bilde tatt i dag:

   
 3. Liker
  meisal fikk poeng fra tklami i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  I dag var jeg på Fjellstulfjellet i Notodden kommune. Turen startet ved en rasteplass ved E134. Kjempefint vær, og siden jeg startet tidlig, fikk jeg fjellet for meg selv. Fin utsikt mot høyere fjell.
 4. Liker
  meisal ga poeng til a_aa i a_aa - 2019 - Godt og blandet   
  Sjette og siste (?) kommunetopp i boks gitt! 
  Har aldri vært i Tysnes kommune før i dag, men nå har jeg tilbrakt 2 timer og 3 kvarter der  Planla turen i går, da meldte yr.no masse sol, lite vind og ganske kjølig - i dag stemte vel egentlig bare det siste... Så det jeg heiv litt ekstra dunklær i sekken, som likevel snek seg så vidt under 5 kg inkl vann, niste, brodder, førstehjelp etc. Tok ferga fra Halhjem og var fremme ved Våge kl 12:05, og satset på at jeg skulle rekke en kommunetopp og være tilbake til fergeleiet innen 14:50-ferga. Det tok rundt et knapt kvarter å kjøre til Myrdal - der var det en romslig parkeringsplass (plass til ca 15 biler, sto 6 der da jeg kom), og stien opp til Tysnessåta (752 moh Skjult lenke - logg inn for å se den) starter rett bak ei grind. Hadde lest litt om en tur lagt ut på Skjult lenke - logg inn for å se den, og antok at jeg hadde knapt med tid - så jeg kjørte på såpass hardt oppover at det var null behov for dunklær for å holde varmen, til tross for stedvis kraftig kjølig vind. Møtte 3 personer på vei nedover. Ganske bratt, varm panne og god puls.  

  6 personer la i vei på turen ned i det jeg nærmet meg varden på toppen. Brukte nøyaktig 45 minutter opp, det gikk kjappere enn jeg hadde tenkt. Flott utsikt i alle retninger, både nordover mot blå himmelen over Bergen, sørøstover mot snødekte fjell på andre siden av Hardangerfjorden, sørover mot Rogaland og vestover mot vindturbinene over Fitjar.

  Jeg tok 10 minutter pause på toppen, var greit når jeg kunne være i le av varden. Så tok jeg fatt på nedturen, var litt spent på hvordan knærne ville kjennes. Det gikk imidlertid strålende, var nede ved bilen ila 35 minutter, uten antydning til knesmerter.  Så der jeg trodde jeg ville måtte råkjøre for å rekke ferga, hadde jeg nå alt for god tid... Kjørte innom en bensinstasjon, fylte opp tanken og kjøpte en kopp kaffe - likevel ble det en halvtime å vente på ferga på fergeleiet. Skulle nok heller ha tatt på dunklær og satt ned tempoet, og nytt turen enda mer. Men det var nå uansett en fin tur, altså  
  Da ble det en ny full "progress bar" i andreposten i denne tråden - nå gjenstår bare en Fjelltrimtur. Den er planlagt til romjulen, som en "ribbebrennertur" midt i all godmaten og sofalivet  
 5. Liker
  meisal ga poeng til Gittiamo i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Så herlig med snø Skjult lenke - logg inn for å se den 😍
  Vi fikk noen helt ferske snøfnugg i Maridalsalpene i dag også. Ble en kosetur for å steke lapper. Omnom namnam. 
   
   
 6. Liker
  meisal ga poeng til Boggabogg i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Skjult lenke - logg inn for å se den og jeg fant ut at vi bare skulle ta novemberovernattinga med en gang. Halvannen kilometer fra heimen, i selveste Hekseskogen (i følge barnehagene i området), fant vi ei gran å sette opp tarp under. Rundt minus 1 grad og masse nedbør gjorde at vi fikk øve oss på å holde kramsnøen unna utstyret. 


  Trolsk stemning i skogen. De mest populære stiene er opptråkket, men jeg burde hatt med truger til når vi skulle ut i terrenget. Jeg måtte grynne til over kneet. Det er i allefall på tide å bytte ut vandrestaver med skistaver.


  15 cm nysnø i løpet av natta. Takhøyden var betraktelig lavere når vi skulle opp enn når vi la oss. Men ellers godt og varmt inni hiet.
   

  Det enkleste er ofte det beste: Vi går heim og spiser frokost. Best å pakke sammen før formiddagens vær med vind og enda meir snø kommer.
 7. Liker
  meisal ga poeng til a_aa i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Da er klokken justert for vintertid (eller er det "normaltid"?) - og da må man til med avspasering på slutten av arbeidsdagen om man skal ta føttene fatt over en fjelltopp eller to på hjemveien og være ned igjen før solnedgang. So be it  
  Det ble to pitstops på dagens hjemtur, en på vei oppover Gravdalsfjellet ved Viggohytten (eple og kaffe) og en på vei nedover fra Holefjellet (kaffe og appelsin):

  Småkjølig flott vær med masse lav sol, litt småskummelt føre i solskyggene der nattens frost ennå lå som rim på halvråtne klopper og som tynne is-hinner hist og pist - da er det bare å sette ned tempoet og seife rolig hjemover  
 8. Liker
  meisal ga poeng til REJOHN i Johnsens turlogg Fredagstur med Bestyrerinnen.   
  Bjørndalsfjellet og Fjogstadnuten.
  Skjult lenke - logg inn for å se den Da var sommersesongen over for dette året. Det er vinter og snø i heia, og det ser ikke ut som om vinteren vil bli værende for bare en stund. YR melder kuldegrader og snø for hele 10 dagers perioden.
  Det er fortsatt et bittelite håp om varmere vær og regn, slik at det kan bli mulig med en tur innover. Jeg regner ikke med det. Det er vintersesong, som igjen betyr turer i nærområdet. Skjult lenke - logg inn for å se denGjennom sommeren har det blitt mange turer innover til Blåfjellenden. Helst på fredag, med retur på lørdag. Tidligere år har det ikke blitt så mange vinterturer utenom lørdag og søndag. Nå har onsdag nesten blitt fast tur dag. Hva da med fredag?.

  Som vanlig – YR bestemmer. I hvert fall denne uka. Med dårlig langtidsvarsel og godt varsel for fredag, var det ikke vanskelig å se for seg en tur, en vintertur. Jeg tenkte på en tur til Bynuten eller rundt Lifjell. Skjult lenke - logg inn for å se denBestyrerinnen dro på trening. Vel hjemme kom beskjeden om at hun godt kunne tenke seg en tur – i tillegg til treningen. Da kunne det ikke bli en langtur, og helst ikke mer enn en tur på rundt to timer eller 8-10 kilometer.

  Nå er tiden vi bruker på en tur også avhengig av høydemeter. Det tar lengre tid å gå oppover enn bortover, spesielt om bortover er på god jevn sti. Skjult lenke - logg inn for å se denBestyrerinnen var enig i å ta til Gramstad og mot Bjørndalsfjellet. Opp og ned mot den toppen er ikke mange kilometer. Det blir ikke mer enn en time på tur – omtrent, og det er helst litt lite...

  Nå kan den turen lett forlenges med en runde mot Fjogstadnuten og Revholstjørn. Da blir turen i det minste opp mot 6-7 kilometer, og med et anstendig antall høydemeter. Skjult lenke - logg inn for å se denTuristforeningen vil okkupere parkeringsplassen ved Gramstad på lørdagen. 2019 lykter bak Dalsnuten. Det sto skilter om at parkeringsplassen på Gramstad var stengt. Det kunne selvsagt ikke gjelde på fredagen? Vi kom glatt opp til parkeringsplassen og det var andre biler enn vår, men ikke så mange som om skiltene hadde vært vekk.

  De første stykket går på vei. Vi ble litt skeptiske da vi så is på en pytt langs veien. Skulle det være is og glatt oppover? Det var det eneste tegn på frost vi så hele turen – heldigvis. Det manglet ikke på sorpe. Skjult lenke - logg inn for å se denSelv med nesten sol og lite nedbør den siste tiden, var det mye sorpe. Stien har heldigvis gangveier over de våteste partiene. Stien er mye brukt og det gir våte partier.

  Vi møtte ikke mange, men noen andre var på tur i samme området. Det satt også en jente på toppen da vi kom opp. Vi kunne se folk ved Mattisrudlå, men det var langt fra trengsel denne fredagen.
  Nedover gikk lettere enn opp. Nå gå jeg forsiktig nedover nesten uansett, men denne dagen var det glatt i sorpa. En liten utgliding ville gitt møkket buksebak – på en bukse som var skitten til knærene. Skjult lenke - logg inn for å se denNede ved veien var Bestyrerinnen klar for en litt lengre tur. Det hadde gått helt greit å komme både opp og ned fra Bjørndalsfjellet. Og en times tur er ikke nok for oss, mente Bestyrerinnen.

  Det ble en grei tur oppover mot Fjogstadnuten. Her møtte vi flere folk enn mot Bjørndalsfjellet, selv om stien ser mindre «brukt» ut. Det siste stykket mot Gramstad går på god vei. Her kunne vi se merkingen for lørdagens begivenhet.
  Det kan se ut som om ungene får en flott opplevelse. Skjult lenke - logg inn for å se den
 9. Liker
  meisal fikk poeng fra a_aa i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  I dag var jeg på Fjellstulfjellet i Notodden kommune. Turen startet ved en rasteplass ved E134. Kjempefint vær, og siden jeg startet tidlig, fikk jeg fjellet for meg selv. Fin utsikt mot høyere fjell.
 10. Liker
  meisal ga poeng til REJOHN i Johnsens turlogg Årets første snø under beina.   
  Mot Blåfjellenden.
  Skjult lenke - logg inn for å se den Denne fredagsturen ville ikke helt bli som andre. Sosiale forpliktelser gjorde at jeg først kunne ta ut i tre-fire tiden. Nå er det ikke spesielt vanskelig – om sommeren. Sent i oktober, kommer mørket snikende ganske tidlig. Heldigvis skulle vi ikke stille klokka før på lørdag.
  Bestyrerinnen var ikke helt overbevist om at det var lurt å ta turen innover. Det kunne bli mørkt – det siste kvarteret. Nå ville det komme en gjeng ennå senere, så som kunne plukke meg opp om ting gikk galt.... Skjult lenke - logg inn for å se denJeg har gått med lykt noen ganger. Det går senere enn i dagslys, men for meg som kjenner hver stein innover mot Blåfjellenden, vil det ikke by på problemer.

  Yr var rimelig optimistisk. De meldte lite vind nesten ikke nedbør, og temperatur over null. Det skulle gå greit å komme både inn og ut. Mente jeg.... Skjult lenke - logg inn for å se denI Hunnedalen var det overskyet og opphold. Ett stykke oppe i bakken kom det noe hvitt seilende. Bare noen flak av og til. Det ble ikke skikkelig snøvær, men det kom noe som etterhvert la seg i søkk og bak steiner. Det ble mer og mer hvitt jo lengre jeg kom oppover.

  Heldigvis holdt frosten seg vekk. Det var helt greit å gå, bare gangplankene som gjør det mulig å komme over de verste sorpehullene, var glatte. Her måtte jeg virkelig gå forsiktig.
  Det er kjekt å komme til Blåfjellenden. Denne gangen var det ikke snakk om å kunne sitte for meg selv og nyte freden og roen. Det var folk på hytta, og det ville komme flere. Kjentfolk, som det alltid er hyggelig å treffe. Skjult lenke - logg inn for å se denDet kan lett bli siste turen innover for 2019. Været bestemmer selvsagt, men det er ikke helt greit å suse innover heia med frost og is, i tillegg komme mørket fort på etter hvert.

  Skulle været ordne seg, med mildvær og regn, kan det være jeg tar turen.
  Denne gangen tenkte jeg litt på året som har gått – så alt for fort, turene innover, og om jeg får anledning til nye turer i 2020. Heldigvis er helsa fortsatt grei, problemer med knær og ankler går seg oftest til. Det ser fortsatt ut som om jeg har noen år igjen før støvlene settes på hylla. Skjult lenke - logg inn for å se denDet snødde om natten. Heldigvis holdt frosten seg vekk, slik at mesteparten av snøen tinte – nede ved hytta. Jeg hadde det heldigvis ikke travelt. Det kunne godt tine litt lengre opp også...

  Forrige gang så vi tårnfalk uten for hytta. Denne gang var det ørna som svevde over taket. Og for liksom å understreke at det fortsatt er noen småfugler igjen, en linerle trippet over rekkverket på terrassen. Skjult lenke - logg inn for å se denDet kom en gjeng springende, og tok en pause i hytta. Jeg tok ut i sporene etter gjengen. Det var en del snø oppover, og nesten snødekke øverst. Jeg gikk og kikket etter om det skulle begynne å fryse på. Frosten hold seg vekk og det tinte selv helt oppe i høyden ,men ikke så fort at det hvite forsvant.

  Snøen ga anledning til å ta noen litt annerledes bilder enn de vanlige. Det tok også litt lengre tid enn normalt å komme over heia, delvis fordi at jeg stoppet opp en del ganger for å kikke meg rundt. Det kan lett bli siste gang for i år... Skjult lenke - logg inn for å se den Skjult lenke - logg inn for å se den
 11. Liker
  meisal ga poeng til Anders Eriksen i pannebandNemesisvatnet - The fisherman strikes back!   
  Som ettertrykkelig nevnt tidligere finnes det ett fjellvatn som utelukket har servert meg nedturer, nemlig Nemesisvatnet. Fem ganger har jeg kjempet meg opp hit, og fisket i timevis uten noe som helst fangst å vise til. Et deprimerende regnestykke er å regne ut antall kast til sammen uten fast fisk. Hvis vi tar et uformelt anslag på at jeg rekker ca. 30 kast i timen. Med et snitt på ca. seks timer effektivt fiske på hver tur blir regnestykke, 30 kast x 6 timer x 5 dager. Da ender vi opp 900 kast i samme vann, uten noe å rope hurra for. Nå er jeg ingen finansmann, men til og jeg ser at dette er dårlig avkastning i forhold til innsats. Så hvorfor gidder jeg? Det er et veldig godt spørsmål, men jeg tror det er fordi man alltid har et bitte, bitte, bitte lite håp om at DENNE gangen, kan det gå. Akkurat DENNE gangen kan storfisken sitte, akkurat DENNE gangen kan jeg få den digre ørreten jeg observerte der oppe en julikveld i fjor, eller kanskje en av hans enda større kumpaner. Akkurat DENNE gangen vil det ikke være for varmt, for kaldt, for tørt, for vått, for mye vind eller for lite vind, ikke nordavind, ikke for lyst og ikke for mørkt. At akkurat DENNE gangen skal alle forhold mellom himmel og jord stemme helt optimalt, at akkurat DENNE gangen skal alle element jeg ikke kan kontrollere stemme 110% perfekt. Det kan da ikke være så mye å be om?  

  Skjult lenke - logg inn for å se den Nytt forsøk i Nemesisvatnet
  Så kom dagen. Nok en gang stod jeg der og som seg hør og bør fisket i flere timer uten napp. Men denne gangen stemte alt i et lite sekund, og på kast nummer 1158 satt den. En kilosørret sprellet i lyngen, etter en nervepirrende kamp som føltes alt for lang. Selv om det hadde blitt mørkt var det som jeg hadde sett lyset. Halleluja!

  Skjult lenke - logg inn for å se den Jeg har sett lyset! Skjult lenke - logg inn for å se den Endelig!
  Det er vel ikke annet å gjøre enn å takke høyere og lavere makter for at alt stemte denne gangen. Samtidig er det på en måte nesten litt trist, hva i alle dager skal jeg finne på nå? Jeg får bruke vinteren til å stake ut en ny kurs i livet, eller kanskje det neste målet bli å knekke tokilosgrensa på samme plass? Hmmm, jeg rekker en tur til før vinteren. Jeg pakker sekken nå! Snakkes! Skjult lenke - logg inn for å se den
 12. Liker
  meisal fikk poeng fra REJOHN i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  I dag var jeg på Fjellstulfjellet i Notodden kommune. Turen startet ved en rasteplass ved E134. Kjempefint vær, og siden jeg startet tidlig, fikk jeg fjellet for meg selv. Fin utsikt mot høyere fjell.
 13. Liker
  meisal fikk poeng fra Blaser i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  I dag var jeg på Fjellstulfjellet i Notodden kommune. Turen startet ved en rasteplass ved E134. Kjempefint vær, og siden jeg startet tidlig, fikk jeg fjellet for meg selv. Fin utsikt mot høyere fjell.
 14. Liker
  meisal fikk poeng fra Blaser i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  I dag tidlig ble det en tur til Stråtjernet i Nannestad kommune (i Akershus). Ble et par timer med padling i packraften, og litt fiske. Ingen fisk på kroken - som vanlig. Tror jeg forstyrret en flokk svaner, for de tok seg en runde rundt vannet og kom rett over meg i formasjon. Da de passerte over, hørte jeg et lite plask i vannet 3-4 meter fra meg. Trodde det var en fisk på det tidspunktet. Men ser på bildene at det er noe på vei ned rett før fuglene passerte meg. Så da slapp de trolig en drittbombe mot meg. 15. Liker
  meisal fikk poeng fra Kristian J. Vabø i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  I dag var jeg på Fjellstulfjellet i Notodden kommune. Turen startet ved en rasteplass ved E134. Kjempefint vær, og siden jeg startet tidlig, fikk jeg fjellet for meg selv. Fin utsikt mot høyere fjell.
 16. Liker
  meisal fikk poeng fra Luesveis i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  I dag var jeg på Fjellstulfjellet i Notodden kommune. Turen startet ved en rasteplass ved E134. Kjempefint vær, og siden jeg startet tidlig, fikk jeg fjellet for meg selv. Fin utsikt mot høyere fjell.
 17. Liker
  meisal ga poeng til AK74 i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Første trugetur for sesongen, Vanna i Troms. 8 ukers opphold med fjell pga av en kneskade. Da er lykkefølelsen stor når dagen ble sånn. Og toppen ble nådd😊 18. Liker
  meisal ga poeng til HegeJohnsen i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Vinteren er på gang i Femundsmarka ❄️


 19. Liker
  meisal fikk poeng fra tklami i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  I dag tidlig ble det en tur til Stråtjernet i Nannestad kommune (i Akershus). Ble et par timer med padling i packraften, og litt fiske. Ingen fisk på kroken - som vanlig. Tror jeg forstyrret en flokk svaner, for de tok seg en runde rundt vannet og kom rett over meg i formasjon. Da de passerte over, hørte jeg et lite plask i vannet 3-4 meter fra meg. Trodde det var en fisk på det tidspunktet. Men ser på bildene at det er noe på vei ned rett før fuglene passerte meg. Så da slapp de trolig en drittbombe mot meg. 20. Liker
  meisal ga poeng til Heriks i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Finfin turhelg i Sjodalen/Leirungsdalen med Skjult lenke - logg inn for å se den og Skjult lenke - logg inn for å se den stort sett brukt til slaraffenliv og kosefyring i telt og bortskjemming av et par firbente (som ikke har noe i mot oppmerksomheten) 
   
 21. Liker
  meisal ga poeng til Espen Ørud i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Fikk en flott trimtur i formiddag med start helt i fjæra. Bilen ble parkert på 2 moh og var vel oppe på ca 475 på det høyeste (treningsappen er ikke helt kalibrert på høyder gitt). Det ble etter hvert en gjemsel med sky ryper der håpet var å komme uforvarende på noen i en eller annen snekledd steinur. Det var også det som gjorde rypedelen av turen vellykket helt på tampen av dagen. Flott tur der det var høst i lavlandet og vinter på toppene. 

  Nå er det hakket før ispose på begge knær da glatt steinur tydeligvis ikke er idealforhold for elektrikerknær. 
  PS. Hvis noen vet hvor man får tak i avbildet suppepose i stedet for den nye "naturelle" til Knorr (som smaker papp i forhold) så rop ut! Jeg bestiller 50....  Og som sånn halvveis GPS- og datanerd så må jeg jo stadig teste ut noen nye apper som kan visualisere spor og oppleverlser på en ny måte. Her ovenstående oppsummer av Relive: 

  Skjult lenke - logg inn for å se den
 22. Liker
  meisal ga poeng til a_aa i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Fikk skvist inn nærturen min mellom en lang og dyvåt ettermiddagsbyge og solnedgangen  Stiene var stedvis veeeldig våte:

  ... men jeg kom meg nå greit over Damsgårdfjellet og til Olsokfjellet, der solen brøt gjennom en halvtime før den skulle forsvinne under horisonten - og på det tidspunktet var jeg kommet til Holefjellet for å ta "standardbildet" mot Askøy.

  På vegetasjonen har de spenstige høstfargene ennå overtaket på vinterens gråbrune spekter som sakte sniker seg innpå - en fin tur  
 23. Liker
  meisal ga poeng til Gittiamo i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Jeg var mange turer til Hankø rundt årtusenskiftet. Den gangen da man ringte til værtelefonen for å forsikre seg om at det ikke skulle regne så man kunne sove over der uten telt, for det hadde man ikke 😂 var der ofte med folk med telt også heldigvis. Jeg hadde tau og sikringsutstyr. De hadde telt. 
  Nå hadde jeg alt selv, så det ble en litt vel impulsiv tur når jeg hørte folk skulle dit. Gøye var at jeg kjente meg godt igjen og kjente igjen navn og klatreruter. Ble veldig lite klatring på meg denne gangen, men Hankø er og blir et klatre- og campingparadis som må besøkes igjen senere. Nydelig vær og siste rest av T-skjortetemperaturer
   


 24. Liker
  meisal ga poeng til Pinealforest i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Vært en tur i Trillemarka. Utfordrende å gå i marka når det er snø/frost og samtidig søkkvåte myrer og stier. Selv om beina var iskalde var det godt humør !
  Var "Hunters Moon" den natta, en vakker fullmåne. Like overrasket hver gang over hvor sykt mye en fullmåne lyser opp landskapet. Det er som å stå under et gatelys. Skyggen min var klar og tydelig i månelyset.


   
  Digger sånne mosegrodde gamle trær 😀
  Denne ser ut som en hest.

 25. Liker
  meisal ga poeng til Kjell Iver i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Det var et øsende regnvær ved oppstart av dagens tur. Ungene ville absolutt innover på dette fjellet (Hilstadfjellet 401 moh ved Hommelstø), som de hadde vært på for 2 uker siden uten å få registrert seg elektronisk. Hendig nok er det nylig oppført en hvilebu oppå her og vi stoppet og tok maten her. Dette er den eneste toppen vi har som har hytte nesten på toppen.  Snøballkrig på vei nedover - med Lomsdal/Visten nasjonalpark i bakgrunnen. Vinteren i anmarsj - flott tur og fantastisk fin årstid å komme seg ut i. Vi hadde forventet regn hele dagen, men det ble knallvær.

   
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.