Gå til innhold
  • Bli medlem

Huginn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

26 Neutral

Om Huginn

  • Bursdag 05. des. 1988

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Svartmetall og natur!
  • Sted
    Dovre

Nylige profilbesøk

1 134 profilvisninger
  1. Tenkte faktisk å kaste meg på denne til høsten (august-september) om jeg klarer å få det inn i programmet - da hele i ett strekk, og med hund. Noen spesielle erfaringer du gjorde deg i løpet av turen i henhold til hva du gjorde bra og/eller burde ha gjort bedre? Bare så jeg kan ha i tankene - bedre føre var
  2. Det mest spennende jeg har møtt på tur var fire elger som gikk etter hverandre i tog en gang. Men de ville ikke ha noe med meg å gjøre, så de snudde og marsjerte avsted i motsatt retning. Ellers har jeg møtt noen hysterisk sinte lemen. På tross av at jeg har gått i terreng med både ulv og bjørn har jeg ikke truffet på noen av delene, dessverre. Har gått mye alene, men er for tida mest i selskap med vofsen. Har nesten ikke møtt på folk i det hele tatt på mine turer, og i hvert fall ikke skumle menn. Det viktigste er kanskje å kjenne sitt kart og kompass - føl deg trygg på dette før du begir deg ut på langtur! Er dessuten fan av Lars Monsens Villmarksboka. Ser definitivt ikke på det som et problem å være jente på tur alene. I hvert fall ikke om man er langt ifra sivilisasjonen. Oslomarka har jeg forøvrig lite erfaring med.
  3. Tidenes turkompis heter Garm, og er en blanding mellom Alaskan Husky og Øst-Sibirsk Laika. Her henholdsvis i Jotunheimen, på Gråsida, og ved Veiwpoint Snøhetta, alle bilder fra våren 2016.
  4. Hei og takk for mange fine svar! Valget falt på Åsnes Kongsvold da jeg foretrekker å gå mine egne veien og holde meg unna sivilsasjonen - så fjellgåing utfor løype altså. Har breie Rottefella-bindinger og Alfa sko for fjellski. Fikk god veiledning på Holum Sport på Dovre, og har ingenting å klage på foreløpig
  5. Et par ski av typen Åsnes Kongsvold som gave til meg selv og vofsen. Også et par Fischer carvingski med noen badass sko fra Salomon (Alpine Boots X Pro 90 Women). Også sesongkort i trekket da... ...så nå er jeg tom for penger... Men en bra vinter, DET blir det!!
  6. Må rapportere om en feil i et tidligere innlegg - min Garm har fått ny far (som ble nylig avlivet pga. alderdom, trist nok..) som IKKE er finsk lapphund. Dvs. hans oppdaterte rase er blanding mellom alaskan husky & øst-sibirsk laika. En bedre blanding på de fleste måter kanskje. Han er fremdeles en super hund som elsker å være med på tur! Her under prøving av ny trekksele:
  7. Det er dags for nye ski, og jeg lurer på om det er noen her som har erfaring med hvilke ski som passer til snørekjøring med hund. Han har fått trekke litt i sammenheng med jogging og fjellturer, men på ski har han fremdeles ikke vært, så ting må fremdeles læres. Har pratet noe med folk som har erfaring og vi kom vel fram til at en litt bred fjellski nok ikke er helt feil. Da ser jaktskiene til Åsnes ikke så verst ut kanskje. Jeg vil dog gjerne høre om erfaringene til dere her på forumet først. Takk!
  8. Det blir vel en blanding av svartmetall (Deathspell Omega, Mayhem, Ulver, Dødheimsgard osv) og Susanne Sundfør når man har slått seg til ro...
  9. Har en 6 mnd gammel blanding mellom alaska husky og finsk lapphund. Litt tilfeldig at jeg endte opp med ham, men ville ha en som takler litt utendørsaktiviteter og kan være med på lange turer. Han er allerede en superbra turkompis! 4 mnd her:
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.