Gå til innhold
  • Bli medlem

Per2002

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Per2002

  1. I følge ut.no gir Knappom en god indikasjon på Kynna, og målestasjonen på Knappom viser lite vann... Men høres jo lovende ut at noen andre har vært der. Ikke ofte man håper på regn, men litt i løpet av uka hadde vært fint nå!
  2. Hei! Planlegger en helgetur i packraft neste helg (3.-5. september). Kynna er aktuell, men ser på ut.no at den kan bli tørr. Vannstanden er lav ved Knappom som er nærmeste målepunkt. I følge ut.no kan det da bli mye inn og ut av båtene (https://ut.no/turforslag/112036542). Noen her inne med lokalkunnskaper eller som kanskje har vært i området nylig som har noen tanker og innspill verdt å dele? På forhånd takk!
  3. Både kona og jeg har MH lamina. Henholdsvis 15 og 20. Gode poser etter vårt skjønn til en relativt grei pris. Vært i bruk i telt i -5. God, søvnfull og varm natt
  4. Losbyvassdraget er mer eller mindre fullstendig isfritt inn til midtre krokvann. Nydelig innover! Pittelitt is i sydvendte viker, men ingen problem å manøvrere seg frem med packraft nå i helgen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.