Gå til innhold

Majorama

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Majorama

 • Bursdag 01. okt. 1994

Nylige profilbesøk

363 profilvisninger
 1. Majorama

  Majorama

 2. Majorama

  Duger Hard Rocx Cross Machine til langtur?

  Takk for svar, dere! Jeg har kommet meg fra Steinkjer til Senja. Har nå to dager igjen før jeg sitter i leiligheten min i Tromsø. Sykkelen har holdt fint, og eneste repetisjon jeg har gjort underveis, er bytte av bremseklosser. Valget falt på vogn, da en venn tilfeldigvis skulle selge sin Topeak Journey Trailer med Drybag. Det har vært praktisk og jeg er godt fornøyd! Ble ikke like mye mengdetrening før turen som det burde ha vært, men etter ca 800 km begynner beina å bli sterkere ;D
 3. Hei! I morra begynner jeg på min første lengre sykkeltur. Planen er at jeg skal sykle RV 17 fra Steinkjer til Bodø, sykle Lofoten og Vesterålen, Andøya og Senja og Kvaløya og hjem til Tromsø. Må være fremme til 17. aug, men har ikke flere detaljerte planer enn det. sover også i telt Har noen noen tips om severdigheter (andre enn de som står i katalogene) eller er det andre på tur jeg kommer til å møte på? Fritt frem for å følge meg i facebook-gruppa "Klarer Maja å sykle fra Steinkjer til Tromsø?"
 4. Majorama

  Duger Hard Rocx Cross Machine til langtur?

  Kommer til å holde meg til asfalt, ja. Er dette "punkteringsfrie" dekk? Og lever de isåfall opp til navnet? Snart får jeg tilgang på min egen sykkel- da er det kanskje lurt å begynne å trene med oppakning etterhvert. Som ny på forumet må jeg bare si det; tusen takk for tilbakemeldinger og hjelp! Lettere å ta det her enn å stå i butikken. Da blir det kanskje fort at jeg kjøper mer enn nødvendig.
 5. Majorama

  Duger Hard Rocx Cross Machine til langtur?

  Et spørsmål til. Hvordan ville dere lagt opp treningen mot en slik tur? Har bare syklet litt nå i løpet av våren...
 6. Majorama

  Duger Hard Rocx Cross Machine til langtur?

  Betryggende tilbakemelding! Er fortsatt ikke helt sikker på hvem som blir vinner; vesker eller vogn. Av vogner ser jeg at xxl har kun 2-hjuls vogner og har lest meg litt opp på fordelene med 1-hjuls. Har ikke klart å finne noen rimelig 1-hjulsvogner, så det blir kanskje ikke verdt prisen..?
 7. Hei! Jeg har syklet en del tidligere, men har kun ligget på 3-4 mils dagsturer med min Hard Rocx Cross Machine. Jeg er ikke spesielt erfaren eller opplest på forskjellig sykkelutstyr, derfor jeg spør her. Men nå har jeg satt opp treningen og på sensommeren vil jeg ut på sykkeltur. Jeg tenker å sykle Trondheim(-område) og opp til Tromsø. Primært langs kysten. Jeg har en god del erfaring med friluftsliv, teltliv og matlaging, så dette gleder jeg meg til. Men så kommer spørsmålet; Duger min tre år gamle Cross Machine C3 til denne turen? Har slitt med en del punkteringer, men så er også dekkene veldig smale. Mulighet for å kjøpe nye dekk/hjul som tåler oppakning? Eller er vogn beste alternativ?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.