Gå til innhold
  • Bli medlem

hundevenn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av hundevenn

  1. Risikerer du ikke at skarpe kanter på de avkuttede stengene med tiden vil kutte opp/lage hull i trekket?
  2. Takk for innspill. Det virker jo også som en grei løsning. Jeg får prøve begge variantene
  3. Flott og takk. Ja, chair kit er gull
  4. Takk. Da skal jeg ta en titt på Meny
  5. Hei, er det noen som har erfaring med å pakke sammen chairkitet med exped underlag inni og "rørene" på plass i hylsene? Hvordan får dere ut mest mulig luft slik at det sammenpakkede kitet og underlaget får minst mulig volum?
  6. Takk for svar. Erfarte at det ble dammer som jeg fordelte/tørket bort med fuktig klut. Ble faktisk en del impregnering i bunnen av bøtta etter dette. Skulle vel ikke være noe i veien for å helle dette tilbake på flaska slik at det ikke "går til spille"?
  7. hundevenn

    Impregnering

    Hei, Jeg skal impregnere goretex bukse og jakke med Nikwax Tx-direct Spray-on. Forstår at plagget skal ligge flatt under påføring av imperegneringen, men kan det tørkes hengende? Blir vel en del "overflødig" impregnering som skal tørkes bort med fuktig klut. Er det noen som har erfaring med om denne kan brukes på nytt, når man skal impregnere et annet plagg?
  8. Hei, Er det flere som synes hoftebeltet til Atmos/Aura virker "knipete" og vanskelig å få bendt riktitg på plass når en tar på seg sekken? Har prøvd disse sekkene og syntes hoftebeltet var vanskelig å få fram fra baksiden av ryggen når sekken løftes på plass. Har dere noen råd eller triks for at dette skal gå enklere?
  9. Skjønner at det er greit med rask tilgang når det blåesr på toppen. Har du den typen hvor frontåpningen ikke er så stor, kun til et rom nederst i sekken hvor f.eks. jakke, hjelm etc. oppbevares, eller kan hele fronten åpnes? Evt. til sovepose, som jeg ser en del sekkeprodusenter skriver om. Hva med bæresystem? Ser noen har system som følger bærerens rygg, mens andre har en mer trampolinetype, som vel er tenkt å sikre mer lufting til ryggen. Vil sistnevnte type gjøre at sekken blir mer ustabil i ujevnt terreng, siden vekta da vel vil ligge lengre fra kroppen? Eksempler fra Osprey: Aether/Ariel, Kestrel/Kyte, Atmos/Aura. Har du eller andre erfaring med noen av disse?
  10. Hei, hvilke tanker har dere om man bør velge toppåpning eller frontåpning på sekk for telttur? I utgangspunktet er jeg litt skeptisk til frontåpning, da jeg tenker at glidelåsen kan være et svakt punkt. Sekken skal være i størrelse rundt 65-70 liter. Hvilke erfaringer har dere som har sekker med frontåpning?
  11. Slik jeg har forstått det skal jeg ha all tørrmaten i en beholder, tilsette vann, (varmt eller kaldt, eller er temperaturen uvesentlig?), la den tørkede maten ligge og svelle en tid før den kan kokes opp i en kjele, f.eks. Flash. Er dette riktig? Noen som har erfaring med hvor mye vann som må tilsettes?
  12. Hei, takk for raskt svar. Den ser jo veldig grei ut. Hvor lenge må maten ligge og svelle i vannet før den kan tilberedes?
  13. Lindap Hei, har du eller noen av dere andre tips til lett og vanntett beholder til å frakte maten i mens den bløtgjøres på vei til camp. Vil jo ha lettest mulig sekk, men også sikre mot søl i sekken.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.