Gå til innhold
  • Bli medlem

RaKiiS

Aktiv medlem
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

68 Good

Om RaKiiS

Nylige profilbesøk

2 123 profilvisninger
  1. Dette er en svært god fluefiskekanal. Bør ikke sees av folk som ikke takler catch and release fiske
  2. Jeg har brukt spot over flere år, alle mine trykk har kommet frem. Så langt har jeg vært veldig fornøyd med produktet, for min del er det ikke nødvendig med to veis kommunikasjon.
  3. Må si at dette er den amatørfilmen jeg har kost meg mest med på lenge. Alle episodene av turen ligger ute, jeg legger ut episode 1.
  4. Kratos: Staffordshire bull terrier
  5. Jeg har også merket merket meg at Alfa walk king lekker ganske kjapt, etter 1 til 2 sesonger så er de ikke brukene lengre. Hvordan er f.eks Glittertind, Juvass eller Impact i forhold til holdbarhet? Er det flere som har erfaringer med de nevnte skoene?
  6. Veldig bra klipt. Lykke til med prosjektet
  7. Vi kan snakke om miljø, PR, reklame osv, syns egentlig det har lite med saken å gjøre. (jeg syns faktisk det er verre på instagram hos andre enn gamlingene som har vært på isen). Saken kjerne er vel at noen har gjort en sinnsyk ekspedisjon og har klart å gjennomføre det. Jeg kunne aldri ha gjort det eller har jeg ingen interesse av å gjøre det. Men all respekt for de som klarer det og syns selv det har vært kjekt å lese litt media om det
  8. Dette programmet må ha gjort noe feil ettersom jeg og flere aldri hadde hørt om det før det skulle legges ned. Skikkelig dårlig markedsføring.
  9. Jeg syns Blomseth er inne på noe i sitt innlegg, det er ingen tvil om at sosiale medier og da spesielt instagram har endret seg. Det handler nå mest om å legge ut de beste bildene og ikke nødvendigvis at man bare er ute på tur men da gjerne posere moterikt og sminket. Når man da i tillegg photoshopper seg selv tynnere eller endrer andre ting i bildet så mister man troverdighet. Syns mange legger ut gjerne søte bilder av seg selv holde gevær eller fiskestang bare for å få mer likes, og enkelte av disse blir også sponset. Jeg har også inntrykk av at mange utgir seg for å være noe de ikke er, f.eks ekstremt friluftsmenneske (kanskje det er noe de ønsker å være), der noen av disse igjen gir råd til andre som gjenspeiler at de ikke kan så mye. Flere legger jo ut bilder fra en tur (kanskje bare dagstur, helgatur) i flere måneder, og merker at mye folk tror disse menneskene er på tur hele tiden. Ser også at mange folk legger ut bilder de har lagt ut tidligere (som de fikk bra respons på) bare for å få enda mer oppmerksomhet. Friluftsliv for folk kan være forskjellig, og da forskjellig interesse. Dette gjenspeiler også deres sosiale medier og hva de syns er morsomt. Dersom de syns det er morsomt å legge ut sexy bilder. Late som man er friluftsmenneske, spamme ned instagram med bilder. Kjør på! så lenge de syns det er moro. Uansett med sosiale medier velger man selv hvem man følger, ingen om tvinger mennesker til å følge noen. Det er viktig er å ta informasjonen man får med neve salt og også følge med på hva som er troverdig.
  10. moro at Blomseth ble jo betydelig mer kjent etter dette bildet i artikkelen her fra Dagbladet. https://www.dagbladet.no/kjendis/jeg-fatter-ikke-at-et-bilde-kan-fa-hele-norge-til-a-klikke-sann-na-skal-jeg-ga-uten-klaer-hele-tida/66669177
  11. Noen som har erfaring med Jerven vattering til jervehiet? Er ikke akkurat info slik som soveposer angående hvor mye angående hvor god de er mot kulde (komfort, nedre komfort og øvre komfort)
  12. RaKiiS

    Hummer

    https://www.mattilsynet.no/fisk_og_akvakultur/fiskevelferd/hvordan_skal_jeg_avlive_hummer.23884
  13. Tingen med denne serien var at premiepotten var for liten opp velstanden som er i Norge. Derfor presset folk seg ikke til det ekstreme, ettersom en Dacia Duster ikke er en lifechanger. Selv om topp 2 var ganske opplagt denne sesongen og høyere premiepott ville nok en av de 2 vært vinneren. Tror bare at flere dager inne i fjellet hadde vært nødvendig. Amerikanske versjonen presser folk som mye lengre ettersom premiepotten der er virkelig en lifechanger for de som deltar. Jeg vil tro at hovedårsaken til flere som var med i det norske programmet var nok et ønske om å muligens kunne leve av friluftslivet (tipper Jens hadde en slik motivasjon)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.