Gå til innhold
  • Bli medlem

likerfjellmenvilhaseng

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om likerfjellmenvilhaseng

  • Bursdag 24. mars 1983

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Sted
    Oslo

Nylige profilbesøk

515 profilvisninger
  1. Tusen takk for din mening! Dette hørtes veldig lurt ut. Hele området ser grønt og nydelig ut, så vi finner nok noe å gjøre Jeg tror vi prøver oss på enklere ruter de første dagene og, hvis det går bra, kanskje Romsdalseggen den siste dagen.
  2. Hei virrma! Takk for svar og lenke Kan jeg spørre deg noe? Da dere gikk den turen, overnattet dere ute? Eller rakk dere å gå hjem? Beklager om det er et dumt spørsmål, men jeg tror ikke vi klarer den turen i løpet av en dag (siden vi ikke vil overnatte ute). I går snakket jeg med en venn som kan litt mer om fjell og jeg spurte om det lønnet seg å gå til Romsdalseggen og snu etter 2-3 timer, og han sa at, når det gjelder lange turer som denne, kan det ta mange timer før utsikten begynner å bli virkelig fin, og at det kunne lønne seg å gå til lavere fjell istedet og fullføre turen der. Er du enig? Så langt, har vi planer om å gå til: - Trollstigen - Nesaksla - Kirketaket - Geiranger (dette blir ikke en fjelltur, vi skal bare spise lunsj der og ta fergen til Hellesylt)
  3. Hei! Jeg hadde sett det bildet, men det hjalp ikke med dusjespørmålet Hos Åndalsnes Vandrerhjem vet jeg sikkert at man deler, det står på hjemmesiden. Har tatt kontakt, men ikke fått svar enda.
  4. Hei! Ikke sikker på at jeg velger riktig sted i forumet nå, men vi får prøve Jeg har aldri bodd på vandrerhjem før, men skal gjøre det i juni for første gang og lurer på noe angående baderommene. På vandrerhjemmet jeg skal bo på (Åndalsnes), deler man bad med to andre rom, men hvordan pleier dusjene å se ut på vandrerhjem? Er de skilt? Har lett etter bilder, men har ikke vært heldig. På forhånd takk og god helg!
  5. Hei! Jeg har vært hos DNT i Oslo i dag og fått litt veiledning (kjempehyggelig kar der!). Ikke 100% sikkert ennå, men planen ser ut til å være: Ta tog fra Oslo til Åndalsnes. Bo 4-5 dager på Åndalsnes Vandrerhjem (710 kr. per natt for et dobbeltrom med delt bad med to andre rom... ikke så verst). Dra på dagsturer i området. Det er dette punktet jeg kunne tenke meg å få flere tips til. En av de dagene kommer vi ganske sikkert til å dra til Geiranger (3 timer med buss fra Åndalsnes), kansje tilbringe ei natt på Hotell Utsikten. Tror ikke vi skal til Trollstigen likevel fordi Raumabanen (på vei fra Oslo) passerer den. Har sett på Romsdalseggen og har veldig lyst, men det virker litt skremmende. Her står det at turen tar 7 timer, er dette én vei? Finnes det en måte å modifisere turen litt på for å gjøre det litt enklere/kortere? Som sagt, er vi nybegynnere, så vi er ikke ambisiøse. Så lenge vi ser fine fjell og litt vann er vi fornøyde På samme siden, er det en rekke fotturer fra Åndalsnes. Jeg tar gjerne imot råd om hvilke kan være noe for oss, og andre tips om hva vi kan finne på også! En liten PS: Vi sykler ikke heller, haha! (Håpløst...)
  6. @ViktorG : Jeg så ikke svaret ditt før nå. Det hørtes koselig ut. Ville du si Besseggen er noe for mennesker som gjerne ikke vil overnatte ute? (Altså, grunnen til det er at vi ikke eier telt, sovepose eller annet utstyr og vil gjerne prøve med en lett tur for å begynne med for å se om det er noe for oss )
  7. Hei, Tusen takk for svar! @virrma : Vi kunne tenke oss å bruke 4-5 dager på det, da vennen min bare er her ei uke og vi må reise fra/til Oslo. @Lompa : Tusen takk for tips! Kjente ikke til Besseggen og det ser bare nydelig ut! @Bacon : Vennen min virker ikke så glad i hytter. Hotell, vandrerhjem og gård ser ut til å passe litt bedre for oss, kanskje? Vi vil gjerne være borte i 4-5 dager, gjerne bo på samme sted alle 4 netter og bevege oss i området til fots; også, vi skal ikke fiske. @REJOHN : Takk for flott innspill! Men litt av det samme, vil gjerne unngå hytter. @hilmersen : Aurlandsdalen ser veldig fint ut, skal sjekke! Også, siden vi må komme oss der vi skal med offentlig transport, har jeg brukt litt tid på å lete etter fine steder i nærheten av togstasjoner og har funnet Åndalsnes. Det tar 5,5 timer å komme seg dit med tog fra Oslo, det er flere hoteller i området og det ligger ikke så langt unna Trollstigen, som jeg syns er ganske fint (og ikke kjempeutfordrende). Hva syns dere? Har noen vært i Åndalsnes? Og i så fall, hvilke attraksjoner kan man komme seg til fots i området? Takk igjen for innspill!
  8. Hei, Min venn og jeg skal på vår første fjelltur (sammen og ellers) i juni og ville sette pris på tips om... nesten hva som helst Han bor ikke i Norge, så det er meg som har ansvar for planleggingen. Problemet er at jeg ikke har peiling på hvor vi kan med våre ferdigheter, preferanser, osv. Her er litt info om oss: - vi er glad i vann og høye fjell (spesielt vann, en Geiranger-type utsikt) - vi eier ikke telt og kunne tenke oss å overnatte på hotell - vi er unge og spreke, men har lite erfaring med friluftslivet - vårt utgangssted er Oslo (jeg bor her), men vi har ikke noe imot litt reising (Vestlandet ser flott ut) - vi er ikke så glad i "guided" turer, men samtidig har vi ikke erfaring med kart, osv., som sagt - vi kjører ikke bil, så vi er avhengige av offentlig transport og bena våre Kunne noen anbefale et sted som passer til oss? Vi hadde kjempelyst til å besøke Trolltunga, men, etter å ha lest litt om det, ser det der litt advanced for oss. Hva med Preikestolen? Tusen hjertelig takk på forhånd!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.