Gå til innhold
  • Bli medlem

enurs

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

480 profilvisninger
  1. Noen som har testet Amundsen Mount Ader eller lignende modeller fra Amundsen?
  2. Høres ut som en bra jakke. Skal få testet den i morgen. Når det er kuling er jeg ikke ute på ski uansett og kommer det uventet kan jeg leve litt med trekk gjennom glidelås. Hva med denne 3-lags Dermizax som du finner på bergans glittertind tror jeg den het.
  3. Takk for svar. Vet det er vanskelig å finne noe perfekt. Regn er noe annet en ruskevær så behøver ikke være en regnjakke men må holde litt regn og snø ute samt vind. Har klær for nærmiljøet men når jeg skal opp på 700-900m høyde i dividalen blir det vanskelig med klær som ikke puster, ikke er vanntett, stopper ikke vind, form varmt, for kaldt osv.. Derfor ønsker jeg noe jeg kan bygge opp under som er lett, puster og tåler litt ruskevær/ skiftende vær. Været i området kan forandre seg på sekundet og derfor må jakken være en allrounder. Har sett på Trollveggen systemet men her er Gore Text problemet. Nå har jo Pro kommet men vet ikke hvordan dette er. Polartec og dermizax har jeg hørt litt om men vet ikke hvordan kvaliteten er. Leste noe om Rab jakke skulle være super. Er jo også mulig at en billigere Bergans jakke gjør susen. Mindre dyr, ikke super vindtett eller vanntett = perfekt allround ironisk nok Bare en terori men kjenner ikke til hva de forskjellige jakkene heter så om dere har noen navn?
  4. Jeg ser etter en jakke og muligens en bukse for allsidig bruk men må kunne brukes om vinteren og da opp mot -15. Ønsker også bruke jakken om sommeren om det blir dårlig ruskevær eller til fiskeaktiviteter så en god allround jakke er vel det jeg ønsker. Viktige er at jakken puster og ikke får kondens om man bruker den på vinteren. Gore-Tex faller vel ut? Ønsker også lommer i jakken og bevegelse frihet. En jakke som blir for trang er heller ikke ønskelig da jeg må kunne bygge 3 lags. Håper på anbefalinger
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.