Gå til innhold
  • Bli medlem

Moodymountain

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Moodymountain

  • Bursdag 14. mai 1971

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Fjellsport, Naturgleder, korte turer og lange turer, å sette pris på de små tingene i livet
  • Sted
    Telemark

Nylige profilbesøk

738 profilvisninger
  1. Lurte på om noen visste hvordan snøforhold på trolltunga og omegn nå. Vurdere å ta med barna dit med telt ganske snart. Noen forslag og vurderinger? Evt. Teltplasser på turen. Tusen takk.
  2. Tusen takk for svar! Kanokurset til KOT krysset med et kart og kompasskurs som jeg hadde meldt meg på dessverre. Tusen takk for gode råd og oppmuntring Barskekarsten og Mathisdal!
  3. Takk Barskekarsten ! Jeg har så problemer med å bestemme meg. veldig usikker fordi jeg ikke har kunnskapen, og egentlig ikke vet helt hva jeg spør etter eller leter etter.... men nå etter ditt svar, så falt ting litt på plass! det blir enten 15,5 eller 17 pga fart og retningsstabilitet. har jeg forstått det riktig at det er ca 20 cm forskjell på lengden? vil det være stor forskjell i forhold til å lære å mestre for en nybegynner...er det stor forskjell på disse to i forhold til hvordan vinden tar tak i kanoen....evt. begynt med 15,5 og avansert etterhvert til 17 når jeg har blitt flinkere? jeg har ingen i min vennekrets å diskutere dette med, derfor blir det litt mas her.
  4. Det er så mange kunnskapsrike mennesker her så jeg tar sjansen på å mase litt an Ally kano....igjen
  5. Tusen takk alle sammen for gode råd! Jeg har tenkt og gå fra vann til vann, derfor er vekten litt viktig for meg også. Jeg må kunne manøvrere alene både i vann og på land. Jeg bor i Telemark, ellers hadde ett kanoinføringskurs vert supert!! litt elv, kan det bli...eller jeg har lyst til å gjøre det, en forutsetning er jo at jeg mestrer kanoen. Det er første steg. Jeg trodde 17 ble veldig lang..... Jeg Så Cecilie skog og Aleksander gamme padlet i en allykano på drømmeturen, den var rød. Og da er det vel enten 15,5 eller 17...det var den samme kanoen som Cecilie var på Nordpolen med. Der ble det ikke mye padling, kanoen hadde mest rolle som pulk. Det var derfor jeg tenkte at 15,5 var et alternativ for meg. Blir litt redd for å ta en for stor kano, da jeg er redd jeg ikke mestrer den.
  6. Trenger tips ang Allykano. Jeg velger den typen fordi jeg har liten bil. Jeg kommer stort sett til å ha et barn og en liten hund pluss bagasje. Men det hadde vert hyggelig å hatt med tenåringen av og til også. Tenkte først på 16,5 men siden jeg ikke har kanoerfaring tenkte jeg at en mindre kano ville være bedre. 15,5 tenkte jeg da på. Jeg kommer også til å padle den alene. Har prøvd å lese litt men får liksom ikke bestemt meg, fordi jeg har ikke sett den med egne øyne i forhold til strl og plass. Må ha plass til telt, bagasje, 1 til 2 unger og hund
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.