Gå til innhold
  • Bli medlem

kav

Aktiv medlem
  • Innlegg

    158
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

75 Good

1 følger

Om kav

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

1 976 profilvisninger
  1. Du må gjerne dele erfaringer dine etterpå da jeg har tenkt på det samme selv
  2. kav

    75 mm skisko

    Hva kjøpte du?
  3. Hei, jeg vurderer en flåtetur med ungene til neste år (11 og 13), altså bygge en flåte og gli ned i solnedgangen hver kveld Det jeg lurer på er masse bl.a. hvilken elv passer for en slik tur, Glomma? Hvilket starts-/sluttsted kan en anbefale? Vurderer rundt 3 uker på turen med bygging, tur og demontering etterpå. Vi skal bygge flåten så det bør være lett å organisere materialer etc for dette på startstedet og opprydding på sluttstedet. Jeg har ikke sett alle steder langs Glomma og lurer på om det er ok å ferdes med flåte (med barn) de fleste steder, eller om det er plasser å holde seg unna? Vurderer å enten å sove på flåten, eller slå leir på land, eller en kombinasjon, synspunkter på det? Er det kanskje bedre/lettere å gjennomføre dette i Sverige??? Setter pris på all informasjon og eventuelle henvisninger til folk, linker eller bøker etc til slike turer (i Skandinavia). Mvh -Kai
  4. RAS; Kan du sette opp hva en satelittelefon vil koste en person? Typisk innkjøp, abbonement og hva det koster å ringe? Er litt interessert i dette
  5. Samme som steingrd, feirer guttungens bursdag med guttene i klassen i lavvo, i dag, nå
  6. Gå innom proff verktøyleverandører og sjekk lager/oppbevaring, kasser i alle fasonger, størrelser og farger. Tools, Rogaland Jernvare, muligens Bauhaus (vet ikke om det er for amatører?) etc..
  7. En ting jeg må kommentere i ditt forøvrige gode innelegg smgj; vi går ikke ensomt, men alene, to vesentlig forskjellige ting
  8. De kloggene, er de i crocks-type material, altså lette?
  9. Jeg er ikke helt enig med deg Dal-z Kom deg ut, de første ukene i lavlandet tar du som trening. Da kan du evt spise kald mat, ønske om varm mat kommer etter hvert, og gass er da naturlig neste steg, så primus. Det er ikke en ekstremtur du skal ut på, det ekstreme er hvor lenge du er ute og hvor god du er å planlegge (sende pakker).
  10. Jiisus folkens, ligge med "våpen" klar, i Norge! Har selv gjort det, men det har vært på spesielle steder (f.eks ørken i Syria (mange villhunder) , havn i Iran (fulle sjømenn/bryggesjauere), Svalbard/Grønland etc), men Norge! Slike ting (unaturlig frykt) jobbes det å bearbeide for hjemvendte soldater (jeg og jobbet med meg selv om dette) Ja, jeg vet dere ikke kan kontrollere det, men....
  11. Jeg ser du sliter med melkesyrelegger, min påstand er at du ikke blir kvitt dette med 2-3 korte turer i året (over 3-5 dager). Her må det mer tilvenning til, du begynte innlegget i mai nå er det snart midten av august, du burde trent mer, mener jeg Jeg synes du fokuserer mye på vekt, en vekt for en uerfaren kropp er noe HELT annet med samme vekt på en erfaren kropp (kanskje kan du doble komfortvekten med trening/tilvenning?). Det er alltid bedre på tur med litt grunnlag! Håper du ikke tar deg nær av min ærlige mening, men gå ut på kveldene, hopp av trikken/bussen noen stopper før jobb, sykle med tunge gir etc.
  12. Liten etappestatus. Haukeli og nordover til Mannevann er ganske bart, og snøen er hard og god å gå på. Isen ligger ennå på vannet.
  13. Når jeg var på det mest aktive var jeg medlem i en Østerrisk alpintklubb, denne dekket alle nødvendige forsikringer på bl.a Svalbard. Vet ikke om det er mulig lenger? Det var noen hundrelapper i året.
  14. At bølgehøyden varierer tror jeg vi alle kan være enig om, men at det er tallet 7 det kan realisten i meg ikke bare godta Referanser takk! (i Norge er vi gode på havforskning og offshorekonstruksjon, men jeg har ennå tilgode å til og med hørt om dette tallet bli nevnt).
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.