Gå til innhold
  • Bli medlem

Hansi

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Kjære Adler. Du virker som en personkarakteristikker slettet - mod som elsker å krangle. Det ser også ut til at du elsker å slenge dritt til alle som forsøker å gi deg sympatiske svar. Sånne som deg fortjener ikke annet enn å bli jaget fra annenmans eiendom.
  2. Overhode ikke meningen å trekke folks prestasjoner i tvil. Klart er det en prestasjon å gå/klatre samtlige 2000-meter på Fastlands-Norge (har ca. 200 av de selv). Dette var bare ment som et spørsmål om min - noe skrytende - kamerat kunne si at han hadde klatret ALLE Norges 2000-metere, noe han hardnakket har påstått og meget tydelig har fortalt "alle" han kjenner om Hansi
  3. Heisann! Har en meget heftig diskusjon gående med en kamerat som påstår han har klatret alle norske 2000-metere. Han har vært på alle 2000-meterene på fastland-Norge med faktor over 20 meter, men han har ikke vært på Beerenberg (2277 m) på Jan Mayen. Jan Mayen er jo ikke norsk biland, slik som Dronning Mauds land, men en "del av Riket". Jeg påstår derfor at han IKKE har vært på alle norske 2000-metere, noe han likefullt påstår han har vært. Har sjekket en del lister som norske 2000-meterklatrere har satt opp, men ingen har tatt med Beerenberg- Mitt spørsmål til de av dere der ute som samler 2000-meter er om man egentlig kan si å ha klatret alle norske 2000-metere uten å ha klatret Beerenberg? Jeg mener klart nei, og at de som sier noe annet gjør det av bekvemelighensyn (Jan Mayen ligger en kort ukes seiltur unna vestlandet om sommeren) ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.