Gå til innhold

flyfisher-man

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om flyfisher-man

Nylige profilbesøk

291 profilvisninger
 1. Nymotens autoprogram som ikke kan deaktiveres på mobilen er noe dritt. Turen min gikk riktignok fra Nord- til Sør-Trøndelag. Dere må oppleve Lierne altså. Kommer til å passe dere som hånd i hanske.
 2. Fin-fin tur i kjent terreng. 22 km på hardplast setet til Ally'en er i overkant ja. To tips jeg har benyttet meg av: 1. Fjerner setet og sitter på kne på et skumliggeunderlag. Da får man brukt flere muskelgrupper og man kan variere i større grad padles tulling (på kortere padleturer bruker jeg nesten ikke setet lenger. Oppdaget det da jeg glemte setet hjemme) 2. Stol fra Ally. Ikke all verden til polstring, men mye bedre enn ingenting, samt at en får variert sittestillingen noe mer underveis. Et par sitteplater i skum hjelper også veldig på lengre etapper.
 3. Flott og velskrevet turrapport igjen fra den kanten. Ikke veldig kjent på Fosen men har krysset fra Nord- til Sør-Afrika med fluestang. Fisket og været var nok veldig sammenlignbart med deres. Tipset Ola om Lierne, men neida😆. Ta turen dit neste sommer, så skal jeg personlig sørge for at dere bikker halvkiloen. Har jeg tid blir jeg gjerne med et par dager også😀
 4. Barskekarsten kom meg i forkjøpet. Stangen skal ligge motsatt av din montering, altså på den siden av tappen hvor det er sort plast (synes Barskekarsten beskrev det veldig godt).
 5. Kjempegode sko disse Mammutene. Kan nesten sammenlignes med komforten man får fra joggesko, MEN, ja det er et stort men. Første paret holdt ca. én mnd under rypejakta før de trakk vann som fy. Tenkte det var et måndagsmårgon og kjøpte et par til. Det holdt i kanskje to måneder. Alt for dårlig spør du meg. Vet ikke, men min teori er at membranen er mer utsatt for slitasje når de lager skoene på denne måten. Ellers synes jeg ikke generelt membransko med tekstilverksted har samme slitestyrke som lærsko. Men bevares hvor gode disse mammut-skoa var. PS! Anbefaler ikke tung sekk med disse 😃
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.