Gå til innhold
  • Bli medlem

Lars_b

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lars_b

  1. Ok, antakelig pga den tynne duken at varmen lekker ut det da. Da vet jeg det
  2. Takk for tilbakemeldinger! Teltet virker knall og skal testes ut i marka førstkommende helg
  3. Teltet erstatter et gammelt Børgefjell 3 camp som jeg har brukt på alt fra roskilde festivalen i 1993 til diverse ekspedisjoner på Hardangervidda, og på fjellet i Finnmark, Troms og Nordland. Kunne fint fortsatt med dette teltet, men fristelsen ble for stor da det kom på tilbud.
  4. Har du måttet impregnere sømmer?
  5. Jeg har akkurat kjøpt meg dette superlette teltet og er selvfølgelig veldig gira på å teste det ut på vår, sommer- og høstturer! Dette er et dyrt, high-end telt som bør svare til forventningene, noe jeg håper det vil. Kjøpte det forøvrig til en svært bra pris, 25prosent avslag hos xxl opprinnelig 6490,- Hvis noen her inne har erfaringer, positive eller negative vil jeg gjerne høre dem.
  6. Takk for tips! Xero 250 (utgått modell?) jeg snakket om finnes her: http://www.highsport.se/butik/produkt/Xero-250-XL-2012 Den er litt lettere. Uansett kjempedeal du viser til på hektapåtur og sikkert en forbedring. Ett spørsmål- hvor langt ned går glidlåsen?
  7. Hei! Noen som har erfaring med Mountain equipment helium 250 som lettvektpose til vår, sommer og høstbruk i Norge? To spm: - Ser at dagens versjon veier 710 gram, men jeg har fått tilbud av en tidligere versjon (2012) som veier 680 gram. Er dette en like god pose? Er xero 250 noe å vurdere? Ingen som selger denne i Norge, men mulig å få tak i fra Sverige Tips mottas m takk
  8. Jeg tenkte ikke på mva, frakt og toll. Da blir selvfølgelig prisen en annen og jeg kan likegjerne støtte norske butikker. Takk for tilbakemeldingene uansett.
  9. Noen som har handlet på denne butikken? http://www.backpacking-united.com Svært lave priser på bra merker. Litt for godt til å være sant? Erfaringer og tips mottas med takk
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.