Gå til innhold
  • Bli medlem

allegretto

Aktiv medlem
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om allegretto

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, takk for tips som Mursdag Skiservice. En hyggelig ansatt kontaktet meg, og veiledet meg i hvordan jeg kunne fikse skia ved å bruke Araldite 2-komponent lim!
  2. Hei, kjøpte meg nye Dynafit Cho Oyu ski i fjor. Den ene skia har desverre fått et brudd tvers igjennom stålkanten midt på skia (Se bilder). Jeg har kontaktet selger (som igjen har kontaktet forhandler). Men de er klar på at det ikke er noen reklamasjon. Har dere tips til hva jeg kan gjøre? eller kontakte? Kan jeg bruke epoxy-lim? Araldite? Glippen i stålkanten er heldigvis i "fartsretning", men jeg er redd for at stålkanten sakte men sikkert vil kunne løsne mer frå skia. (Jeg brukte skia 3-4 ganger etter dette brudde i stålkanten, uten at det skjedde noen "forverring" eller at jeg merket det på kjøringa.)
  3. Hei, jeg vurderer å ta den lange turen nordover for å besøke Lofoten siste uken i november. Hvordan er forholdene i Lofoten i november for skiturer, toppturer og evt. turer i havkajakk(selvsagt med tørrdrakt)? Hvor mange timer sol er det i løpet av dagen?
  4. Takk for svar! Ja, tror det blir Varg Morgedal på meg. http://www.fjellforum.no/topic/12535-hvilke-skisko-varg-vs-crispi/#entry99786 (her var det en som klaget over dårlig slitestyrke.. men det var Asolo Morgedal.. som visstnok skal være samme sko)
  5. Hei, jeg er på utkikk etter nye fjellskisko, 75mm, str.44. Skiene jeg bruker er Åsnes Storetind. Jeg har lenge vurder Varg Morgedal.. men har nå kommet over endel sider på nettet som omtaler de som lite slitesterke.. stemmer dette? Hvilke er de "beste" og mest slitesterke fjellskiskoene? Jeg har fra før Scarpa T4, men trenger nå noen skisko som bedre egner seg for lange skiturer.
  6. Fra ca 1500 moh. Skålatårnet:
  7. Lurer på det samme. Har også tenkte meg på Skålatårnet den helga.. spent på om det kommer mye snø denne uka
  8. Takk for godt svar! Hva med denne? http://www.oslosportslager.no/produkt/rottefella-cobra-r4-75-mm-topptur-telemarkbinding-5343.aspx (siden den leveres med oppbyggingsplate inkludert.. blir prisen den samme)
  9. Hei, jeg har kjøpt meg Åsnes Vikafjell fjellski, men har enda ikke kjøpe bindinger. Jeg ønsker bra stabilitet når jeg står nedover.. lurer derfor på å gå for 3-Pin Cable Telemark Binding.. men blir disse for breie for mine vikafjell ski? Hvilke bindinger vil dere anbefale? Jeg har noen crispi mountain fjellskistøvler (75mm).. På forhånd takk
  10. Flotte bilder og flott beskrivelse! De bildene du legger ut fra turene gir massevis av inspirasjon. Takk!
  11. På linken under står det endel om lavvo og hva man trenger for å lage en selv: http://home.online.no/~sven-ok/Lavvo.htm Noen som kan tips meg om hvor jeg kan få kjøpt lavvo-duk (kvalitetsduk)? Til stenger vil jeg bruke 10-12 rette bjørketrær. Så det jeg i hovedsak mangler nå er en skikkelig duk.
  12. Jeg sitter med et lite ønske om å få satt opp en lavvo i fjellområde her hvor jeg bor, og å ha den stående til over sommeren. Helst plassert i nærheten av et fiskevann og med bra utgangspunkt for toppturer. Lavvoen trenger ikke å vær så altfor stor (4-6 mann) - og den bør være bra vindstabil. Kunne noen veiledet meg i hvordan jeg selv kan lage en solid lavvo ? Jeg har sett at forsvarsbrukt.no selger knappeteltduk til 60,- stk. da skulle det vel holde med 10 slike? Bør disse syes sammen for å få en optimal teltduk ? (jeg har tilgang på industrisymaskin) presenning vs bommulsduk? Hva med Bjørk til teltstenger? ..etc Når det gjelder fyring så kommer jeg trolig til å kjøpe meg en skikkelig teltovn. Hvilken vil dere anbefale? Jeg har kikket rundt på nettet for å prøve å finne en "oppskrift" på hvordan man setter opp / lager en lavvo, hva man trenger av utstyr etc...men jeg har ikke kommet over noe bra enda. Så kom gjerne med tips. Takker for all hjelp / veiledning
  13. lurer på det samme
  14. Turen starta frå Haugsåsen (400 moh) i Granvin, via Vatnaset / Groheller og vidare til Midtfjell (1255 moh). Ein tur som virkelig anbefales til alle som ynskjer å oppleve flott utsikt over indre hardanger! Utsikt over Hardangerfjorden Hunden storkoste seg på fjellet fleire bilder frå turen på www.vov.no
  15. What a lovely foto you got there!! Heres one from last years summer. she loves kids! ------------ Mvh Kjartan Http://www.vov.no - Valp og Voksen
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.