Gå til innhold
  • Bli medlem

Vandreren

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. ? Hvilken hytte? Jeg bruker telt. Og som sersjant så får jeg nye når jeg trenger. Pass på antagelsene. De gjør deg dummere enn du er (og det sier en del ser det ut som).
  2. Hehe, traff jeg en nerve eller? Om du ikke visste det så kan man putte i en ekstra såle.....Dette er jo totalt meningsløs kritikk du slenger ut nå. Tror dette har mer med at du har bestemt deg for at denne støvelen er forferdelig, og ingen skal overbevise deg om noe annet.
  3. Erm Alek. Jeg forstår veldig godt trådstarter når han sier du er useriøs. Du slenger ut påstander/meninger om hvor forferdelig støvelen er og sier bedre alternativer til samme pris finnes overalt. Deretter linker du til 3 støvler i 2500 kroner klassen? Har du røyka? M77 får jeg uten å betale, og om jeg måtte så ville det vært enkelt å få dem til under 1000 lappen. Dette er totalt useriøs sammenlikning. Til etteretning så får jeg aldri gnagsår med dem og jeg gikk fra Oslo til Trondheim med m77.
  4. Jeg vandret 6 dager paa vidda i fjor sommer. Da startet jeg i Rjukan (tok buss fra Oslo), tok buss 30 min fra Rjukan til Et eller annet vann/innsj0 ved foten av Hardangervidda. Her gikk det baat over hver time eller no. Tok baaten over og her starter turen. Perfekt startsted, lett skiltet, T-merket hele veien, noen folk, middels-enkel vanskelighet.
  5. Hei! F0rst, beklager Australsk tastatur (ute paa opplevelser her). Saa aa=den siste bokstaven, 0= den f0r, og ae=den 3. Haaper dette blir leselig selv om jeg mangler 3 bokstaver. Skrev et innlegg her for 1 aar siden og spurte om litt tips og de kom fort saa tenkte jeg skulle sp0rre her igjen. Naar jeg kommer hjem fra Australia skal jeg gaa Rondanestien (har hatt lyst til aa gaa den strekningen lenge). Men med lange turer kommer sp0rsmaal. Jeg anser meg selv som middels erfaren. Dvs 13 aar som speider i tur og mark, sersjant I Haeren, og har gaatt et par turer her og der. Men, ikke en saa lang tur f0r. Turen skal gaas alene. Sp0rsmaal: 1) Om noen har gaatt denne strekningen, hvor mye tid maa en regne med? 2) Det st0rste problemet akkurat naa er hva slags kokeredskap jeg skal ta med. Jeg regner med mellom 2 og 3 uker paa turen saa der er problemet. Stormkj0kken er nok ute av bildet pga vekt og alt som maa med. Noen som har noen smart l0sning her? Vekt er viktig da det er en lang tur. Menge brennstoff er ogsaa tenkt med i total vekt her. Litt usikker paa forskjellen i bruk (hvor dr0y) av R0dsprit og bensin etc...Kokeapperat skal brukes til middag og varm drikke. 3) Hvordan er reglene for telt? Har lest at allemannsretten er strukket litt i Rondane og at den ikke gjelder helt her pga beite? Stemmer dette? Leste at man kun kunne sette opp telt ved hyttene? Blasfemi sp0r du meg. Jeg skal hovedsaklig sove i telt og vil ogsaa vaere litt fleksibel med naar jeg stopper for dagen - dvs, ikke vaere 100% avhengig av hyttene. 4) Er en slik rute 'vanskelig' aa f0lge. Det burde ikke vaere noe problem ettersom jeg er greit vant med fjellet, men det er greit aa vite paa forhaand. 5) Hvordan er sommeren i Rondane og omegn? Kaldt/Varmt, mye regn? Gikk for ett aar siden Hardangervidda, sammenliknbart? 6)Paa denne strekningen (http://www.turistforeningen.no/rondanestien/index.php?fo_id=1810) fra Oslo til Rondane, er det noen muligheter for re-supplering? Hvis ikke maa jeg ha all mat med meg, noe som fult er mulig, men selvf0lgelig siste l0sning. Slik det ser ut for meg saa gaar denne turen innom et par smaa tettsteder, men er ikke helt sikker paa dette. Hjelper litt paa vekten om jeg kan n0ye meg med mat for halve turen i sekken, og fylle resten underveis. Takker for alle svar! -Vandreren
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.