Gå til innhold
  • Bli medlem

Krikern

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei, Jeg og en kamerat har utrolig lyst til å ta oss en fjelltur med telt og primus i begynnelsen av oktober. Det vi tenker er å ta toget fra bergen og opp til finse, gå og traske i tre dager og så retunere til bergen. Går noe sånt fint? Vi har litt friluftslivserfaring fra før men ikke fra fjellet. Er i besittelse av rimelig bra helsport fjelltelt og bra soveposer. Har også GPS. En ting angående finse, er det snø der så tidlig? Håper noen har erfaringer med finseområdet og gjerne kan komme med tur-ruter osv. Alle råd mottas med takk! Hilsen to ungdommer som gjerne vil utpå tur!
  2. Hei, hvor er liafjell på sotra? Bor selv på sotra men aldri hørt om liafjell, bare liaTÅRNET som er det høyeste fjellet på sotra.. noen som kan forklar? Sotra er KONGE"!
  3. Prøv current designs sirocco, makan til herlig kajakk skal du leite lenge etter.. Eller en av boreals designs sine. Alle seriøse padlebutikker får du prøve kajakk i bergen har vi platou som har egne datoer for demo padling og aktiv som du får låne kajakk og prøve å bergensfjorden.. (pass dere for sightseeing båtene )
  4. Hei, takk for alle gode råd! Hunden min er ikke av største sorten men tror nok som de fleste sier her at ringstind ville blitt noe lite. Men er f.eks helsport børgefjell et godt kjøp? http://www.g-sport.com/gs/templates/ProduktUtskrift.aspx?id=8388&printmode=true
  5. Hei, beklager å irritere dere med et emne som altfor ofte tydligvis er oppe: Nybegynner som trenger råd angående kjøp av telt. Jeg må si for hver sportsbutikk jeg er i blir jeg mer og mer forvirret, alle helsport teltene har forskjellig navn fra butikk til butikk. Det gjelder ikke de dyre teltene men telt som f.eks nordmarka, hardanger osv er telt som er nesten helt identiske. Jeg tar meg den friheten og spør dere drevne friluftsmennesker, hva er anbefalt til en ungkar som skal på tur på fjellet med bikkja? (Bikkja sover i teltet) Jeg har ikke tenkt meg på polekspedisjon, enda. Men teltet må tåle litt juling og være robust. Et tresesongers er vel mest realistisk med tanke på pris og vekt, tror jeg begrenser meg til -4000. Har sett på bergans 3 mann, det ser bra ut.. Ringstind 1 og 2 ser fine ut men vannvittig små? har jeg virkelig plass til å lage mat og ha bikkja og bagasjen i nærheten? Samtidig ser noen av helsport sine rimelig telt i prisklassen 2-3 tusen som ingen har samme navn men går noe i nordmarka, børgefjell, hardanger osv.. alle ligner fælt. Håper noen kan hjelpe meg litt her, blir bare mer og mer frustret. Alle sportsbutikker jeg har vært inni har vært veldig hyggelige og villig til å gå drastisk nedi pris. "Det koster 3500 men du skal få det for en 2000" Javel, hvordan kan det ha seg at alle er frivlig med på å gå ned i pris?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.