Gå til innhold
  • Bli medlem

leos

Aktiv medlem
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av leos

  1. Nå må du se til å vaske huset før du drar på ukestur kjiver istedet for å skrive ubrukelige innlegg her på fjellforum Så skal jeg komme igang med litt jobbing her på kontoret :-S
  2. Mennesker (feks.: inkompetente/uforsiktige jegere som skyter villt rundt seg, eller skiløpere som utløser skred i hodet på deg el. l.) er nok det mest farlige du risikerer å støte på... http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2618420.ece
  3. Dette er topp! Hubbudalen i kveld noen?
  4. bor et par timer fra simskaret så har vært der både titt og ofte de siste åra.. Synet mitt er godt.. Argumentene dine er latterlige mht. at du kaller folk du ikke kjenner blinde, kunnskapsløse, og barnslige. Kom deg ut på fjellet og fisk istedet! Det har du jo så god greie på!
  5. Pølsefar har tydeligvis aldrig vært i Børgefjell. Der kan en gå ti dager i August uten å treffe folk.. Fiske vet jeg ingenting om
  6. Disse er kansje 4+ husker ikke helt. Jeg boltet dem for et nybegynnerkurs (brattkort) for to år siden og type barne/ungdomsklatring. Det finnes ingen fører. Finnes også topptaufeste på urstabben. Gå opp ifra vika og du ser det. Er gjerne med å buldrer/pusser i hubbudalen. Bare send en pm.
  7. beklager.. men du begynner å nærme deg...
  8. At jeg ikke kjente den igjen! og jeg som var der 1 mai og alt.. Skjønner ikke hva du gjorde i DEN lia kjiver men du trasker jo på de mest underlige plassene Knausen min ligger sør for saltfjellet
  9. er det? Kjente ikke igjen den knatten på ryggen.. tatt ifra nord?
  10. går ut ifra at du spurte meg? Nå ble jeg skuffet over deg kjiver hehe Det finnes mange Kjerringtind men dette er ikke en av dem..
  11. Bruker vinballongen (3 l.) etter å ha drukket tom første dunk
  12. Sikkert ikke så veldig mange som har vært på dette?
  13. plast er jo så mye mere behagelig Satser på noen av toppene til helga!
  14. Takk for info Poppe. Snøfall er vel alltid bra? Ikke nødvendig å klyve på disse toppene, men plenti av muligheter for det for de som ønsker det..
  15. Noen som var der sist helg? Hvordan er forholdene?
  16. http://www.helgeland-arbeiderblad.no/article3547164.ece
  17. Har vært på mofjellet santhans, og det stemmer at noen fjell er litt i veien, men på det laveste punktet er sola sånn ca rett bak/over lovund, og så tar den veien bakenfor dønna etter at oppturen har begynt igjen..
  18. Tror den renna du har bilde av kan være vanskelig.. men nordsiden av fjellet er fin. Hvordan var snøforholdene/dybde. Vi planlegger en tur dit 1 mai helga, men satser da på å campe nede ved vannet og gå flere runder opp...
  19. Har et fint forhold til kvigtindmassivet, og det lar seg jo fint kombinere med både tjukkelvatnet og tiplingen. Hvis været er og forventes å holde seg fint en stund fint vil jeg anbefale å ta turen innom store børgefjell, et litt høyere platå hvor fotomulighetene er enormt gode i alle retninger derifra tror jeg det skal være greit å "snike" seg ned mot sipmek også om dere vil utforske områdene i Øst. Bare rop ut om dere har spørsmål.
  20. Dette er nok en av de drømmene som blir realisert med det første, dog ikke i år... Skal få gått børgefjell iallefall i vinter (og kansje noen av de andre strekningene).
  21. ja det burde være en selvfølge..
  22. jeg har bca tracker, en solid enkel skredsøker. Er egentlig veldig fornøyd.. Glemmer ofte å ta den av etter jeg har vært på tur så vekt/stærrelse spiller liten rolle når bæresystemet er bra (følger med). Har trent litt på å søke med den både etter en og flere begravde og føler at denne absolutt er noe jeg kan leve med.. Lydsignalet som indikerer avstand i tillegg til diplayet er klart og tydelig, noe som er veldig kjekt. Har ikke prøvd 3 antenners men har ikke noe problem med å anbefale Trackeren ut ifra de erfaringene jeg har gjort meg. Tror det er et poeng å velge en skredsøker som er robust, med store knapper, og enkel å bruke. I en realistisk situasjon så må den brukes fort, kansje i dårlige værforhold, og i en fysisk og psykisk krevende setting.
  23. Ja det var jommen billig... Har ikke testet den.. ser pieps en antenne, mens feks BCA har to antenner.. mao. Den har ikke retningsindikator.. Se også denne lenken: http://www.beaconreviews.com/transceivers/Specs_PiepsFreeride.htm
  24. Ok. Trodde tråden handlet om valg av folkehøgskole jeg. Vestlandet er sikkert veldig fint det.. Finest i verden slik som alle sine heimfjell bare kan være... Og min pappa er sikkert sterkere enn din..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.