Gå til innhold

clyng

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om clyng

Nylige profilbesøk

1 001 profilvisninger
 1. clyng

  Varighet fiskekort (inatur)

  Det er vel selger og ikke iNatur som bestemmer reglene i hvert tilfelle? Mener jeg har kjøpt både dato og tidspunkt varianter.
 2. clyng

  Leve på mat frå naturen – kvar?

  Når et slik spørsmål stilles, så konkluderes det ofte med at sjøkanten er det beste.
 3. Synes det var en betydelig forskjell at danskene fikk velge å ha med garn. Og ja, fra den danske serien og hva jeg har sett av den amerikanske, så er det psyken som "tar" de aller fleste.
 4. clyng

  Telt belysning

  Jeg har bestilt av denne typen. Var såpass fornøyd at jeg har bestilt opp flere. Lett å henge opp, lav vekt, 2 lysstyrker....og koster "ingenting"
 5. clyng

  Monsen på villspor

  Mor-pølse ikke mår
 6. clyng

  Status hjortelusflua

  Så en post i Facebook gruppe for Østmarka i går. Der var det en som klaget på at de hadde kommet sist helg. https://www.facebook.com/groups/54740245885/permalink/10153864462175886/
 7. clyng

  Rondane, Alvdal Vestfjell (English)

  I would be surprised if you didn't find any in Otta. Otta have several shops aswell as petrolstations.
 8. clyng

  Første fjelltur alene :)

  For å poengtere en ting fra den opprinnelige posten. Batteribank med integrert solcelle: solcellene er bare en dekorasjon, kan ikke lade batteriet i det hele tatt. Du må ha dedikert solcelle for å lade batteri. Dvs, du må ha solcellepanel på 7W eller mere pluss en batteripakke som panelet kan lade.
 9. clyng

  Billige lette telt fra sport Outlet

  Jeg anskaffet meg rett fra Kina via Aliexpress for ett år siden. Er fornøyd, så det er lettere å liste det jeg har å utsette: burde vært egen lufting, ble litt kondens den ene gangen jeg brukte det på -2-0C. Ikke fortelt som sådan. PLass til 2 som kjenner hverandre godt, men anser det som enmanns telt evt som jeg: 1 + hund. Ellers: det er 100% identisk med ett Big Agnes telt og den grå har bedre (lettere og tettere) ytterstoff enn de andre fargene og koster da noe mere. F.eks: http://www.aliexpress.com/item/DHL-free-shipping-NatureHike-2-Person-Tent-210T-Plaid-Fabric-Tents-Double-layer-Camping-Tent-Outdoor/32560627462.html?spm=2114.01010108.3.1.N5ssbA&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10017_10040,searchweb201603_2&btsid=556a8755-46ad-4b9b-b730-d398f79b7ac4
 10. clyng

  Tips til fjelltur midten juli, vest i landet

  Sjekk sidene til Eresfjord Fjellstyre og Sunndal Fjellstyre. Det ligger en bemannet turisthytta rett på grensa mellom de to områdene og veien opp dit, Aursjøveien, er spektakulær. Det finnes flere vann og turisthytter pluss et par buer som Sunndal Fjellstyre leier ut.
 11. Ser også at når jeg bruker "gå til første uleste"-knappen så havner jeg tilbake til Oktober.
 12. clyng

  Fjällräven Abisko Lite 1

  Morsom video. Jeg kjøpte det NatureHike teltet for 700,- på Aliexpress i fjor. Veldig fornøyd, men ser begrensing under 0-grader og evt i sterk vind.
 13. Hadde ikke blitt veldig forbauset om det er flotte skiforhold ved Gausdal Vestfjell, ut fra mitt siste besøk og noen sveip innom langtidsvarselet til YR siden da. Men ring gjerne eller mail til Fjellstyret. Spåtind sportshotell kan nok også svare godt.
 14. clyng

  Tur til Røssjøkollhytta i Oppland

  Anbefaler å ringe kontakttelefonen for fjellstyret før dere drar. Kan fort bli litt slitsom hvis det er halvråtten snø. De fleste høydemeterene er ganske konsentrert plassert, men minnerikt vil det bli!
 15. clyng

  Tur til Røssjøkollhytta i Oppland

  Det er godt med snø der nå. På sommerstid er det en veldig grei tur, men tralle går ikke bra, det er ikke vei helt opp.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.