Gå til innhold
  • Bli medlem

Geir Eide

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Geir Eide

  1. Då har eg gått til innkjøp av eit fint brukt fjellheimen xtrem 4 camp 2014 mod. Har slått teltet opp i hagen og synes det ser bra ut så langt. Forholdsvis lett og kompakt, enkelt å slå opp og egentlig romsligare enn eg hadde sett for meg. Blir spennande å teste på tur..
  2. Takker for mykje god info. Har testa ei natt i wiglo. Romslig og greit, men etter min meining for tungt. Synest også at wigloen krevde forholdsvis stor teltplass. Ønsker eit telt som eg også kan ta med på tur aleine med ein eller to små, uten at det blir for tungt. Men eg har fått litt å tenke på her.. Takk til alle som tar seg tid til å dele erfaringer!
  3. Xtrem utgave har i følge helsport katalog 2 innganger men dog til bagasjerom/fortelt.. Men det har kanskje alle utgavene? Innertelt har nok berre 1 inngang ja. Ellers ser det faktisk ut som xtrem er litt større enn dei andre utg..
  4. Ser ut som det er samme størrelse.. For liten liggeflate?
  5. Uansett kjekt å høyra positive erfaringer med fjellheimen 4 camp. Takk!
  6. Såg på eit 3 camp xtrem på xxl, dette hadde to innganger meiner eg bestemt. Ser også slik ut på ein del av bildene på helsport sidene.. Men eg ser det står ein inngang.. Sikkert ikkje ein stor sak uansett, men eg ser jo for meg at det kunne vera greit med inngang på begge sider om mulig..
  7. Xtrem har også 2 innganger eller? Er jo greit at det ikkje er for tungt, slik at det kan brukes om eg er på tur aleine med ungane og. Slik det ser ut skiller det ca ein kg frå light til xtrem versjon. Men det er vel kanskje stor forskjell på kvalitet/slitestyrke på duk osv frå light til extrem? Mulig vanlig 4 camp er ein ok mellomting ja.
  8. Hei! Er ny på forumet, men har sett at her fins mange erfarne fjellfolk, med god greie på alt som handler om livet til fjells. Eg skal kjøpe mitt første fjelltelt. Teltet må ha plass til to voksne og 2 barn (7 og 10 år), og kommer nok ikkje til å bli brukt om vinteren. Har liten erfaring på dette området, men har vel bestemt meg for Helsport sitt fjellheimen 4 camp. Dette fins som kjent som superlight, light, "vanlig" og extrem utgave. Er ute etter erfaringer frå dei forskjellige utgavene. Tips om andre gode alternative telt er også av interesse. Rekner med det finst folk på forumet her som har prøvd fjellheimen 4 camp med 2 voksne og 2 barn, og som kan fortelle litt om korleis det fungerer. Vil i utgangspunktet ha eit lett telt, men samtidig kunne det vore greit med 2 utganger (som i extrem utg).. Tips mottas med takk!
  9. Erfaringer med fjellheimen light 4 camp? Er ute etter eit ikkje altfor tungt telt til 2 voksne og 2 barn. Har vel forsåvit bestemt meg for fjellheimen 4 camp, men så var det dei forskjellige utgavene.. Kunne tenkt meg Xtrem utgave med 2 innganger, men samtidig blir det litt tungt i forhold til td light versjon. Tar i mot innspil og evt andre alternativ
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.