Gå til innhold
  • Bli medlem

jlo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om jlo

Nylige profilbesøk

711 profilvisninger
  1. Hei. Jeg er lang og tynn og sliter derfor med å finne jakker som er lange nok i armene og ikke sammtidig ser ut som at jeg har på meg et telt. Noen som har tips om noen litt smale skalljakke-modeller som kan passe? Bruksområde vil være allsidig. Tur i skog, fjell og sykkling, men ikke noen ekstreme ekspedisjoner. Hilsen Jon
  2. Takk for tips. Ser nå at det står på åsnes.com at Sondre passer for lette personer, så de er sikkert ikke så dumme for meg. Men Gamme 54 og fischer E99 tenker jeg også på. @Omnilite: takk for skotips. Jeg har jo også lange og smale føtter så jeg er absolutt ute etter sko med mye støtte, som ikke vil vri seg rundt foten.
  3. Hei. Jeg skal kjøpe meg et par fjellski. Bruksområdet kommer for det meste til å være hytte til hytte turer på vidda, men skal ikke ha flere par fjellski så bra om de fungerer til litt av hvert. Tenkte i utgangspunktet på Sondre fra Åsnes. Men, jeg har en uvanlig kroppsbygning. Jeg er ca 194 cm lang og veier i underkant av 70 kg (har veldig lange ben). På Åsnes.com finner jeg en tabell som tilsier at, mtp kroppslengde skal jeg ha ski på 210 cm, men mtp vekt skal jeg ha ski på 190 cm. Er det best å velge en mellomting (200 cm)? eller bør man prioritere enten kroppslengde eller vekt?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.