Gå til innhold
  • Bli medlem

møllerjo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

18 Neutral

Om møllerjo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    jakt og fiske, friluftsliv, gjerne i selskap med hesten.

Nylige profilbesøk

2 458 profilvisninger
  1. Det har ligget nedpakket i bortimot20 år, så det er nok derfor det er litt krøllete🤗. Skal få stå oppe litt nå, så så jeg får ordnet duk, å sydd på noen nye strikker til innerteltet. Stengene på dette er alu👍 Litt bøyd en seksjon på midt stangen, men var med reserve, så den blir også tipp topp👍 Har nok flere overnattinger i seg dette🤗
  2. møllerjo

    Norrøna

    De kunne å lage telt før også👍 Norrøna kvalitet👍👍
  3. Fjellsport selger en yupik parka nå, til 2950👍
  4. Slått opp en gammel traver her i dag, tungt, men en fantastisk kvalitet. Noen som har noe info om teltet? Finner ingen ting på nett, med tror det var produsert å markedsført litt ifb monica cristensens expedisjoner..
  5. Ikke helt ny design dette vel..har ett likedan ett, grønt med storm matter, nepal 2 heter det..
  6. Kjøp deg en fire/fem delt stang ca 9-10 fot, og en tube, da har du en god stang til lettere fiske, 5-15 gram.som er lett og trygg å transportere og som kan brukes til det meste. med en liten snelle til 300-500,og vanlig 0,20 sene, har du ett veldig greit sett, veldig greit med en extra fot eller to når du driver med lett slukfiske..
  7. Kan anbefale MH trango 2.. Stort 2-3 man telt med skuddsikker kvalitet.. veier litt, men her er de mye telt for grammene. Mener huske det er ca 160*230 inv..eneste - er kanskje forteltene, som er litt små...
  8. Noen her på forumet som har erfaring med teltene fra nordisk.. ser ut til å ha fine modeller til ok priser, forutsatt at duk og lignende holder mål da.. også noen ordentlige lettvektsmodeller..
  9. Kjøpte et jeg brukte i hele fjor, jamet dolomite 4000. koster litt over 1000. virker helt greit ++ til den prisen. kan sette opp bare innertelt hvis ønskelig. lite pakkvolum, men veier vel 2 kg..
  10. Forskjellen ligger i pusteevnen på stoffene. Så en test som viste vesentlig forbedring på pro stoffet..
  11. En av fordelene med taigaen, er at du også har en egen inngang i motsatt ende av forteltet, med full ståhøyde, dette er den jeg benytter. rett ut av teltet, med 1,8 m utgang... som du kanskje skjønner, er jeg veldig pro holmeslet,men da fordi jeg har alle modellene, bruker dem mye. og er veldig fornøyd.. men så var det vekten da.. inngangen på motsat side av forteltet på taigaen må du kikke litt på, et stort + synes jeg...
  12. Selve innerteltet på de to er vel nokså likt i strl, innerteltet på taiga er 10,1 m2. På varangerdome 8 mann, så er innerteltet 10,3 m2 så har du selvsagt en annen forteltløsning på domen og taigaen. forteltet i domen blir vel på over 3,5 m2 å ser veldig fin ut.. men den blir vel 5-7000 dyrere.. Har også sett på atlasen, det virker solid++ ja
  13. Hva med holmeslet, taiga eller Explorer.. Meget bra kvalitet. Har brukt exploreren min noen år nå, ikke funnet noen svakheter med den ennå Prisen på Varanger dome, er vel uten innertelt? holmeslet teltene koster 7500-9000 komplette..
  14. Nei, nålen sveiser seg nok ikke fast, selv om du bruker den under drift av primusen, vitsen med nåla er jo nettop å kunne gjøre dette under drift, for å rense ut rusk.. at den ikke fungerer noe serlig godt til dette, er min erfaring.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.