Gå til innhold
  • Bli medlem

cln

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om cln

Profile Information

  • Gender
    Female

Nylige profilbesøk

576 profilvisninger
  1. Kult, tusen takk for svar og for tips som vedr yttertrekk. Kva er forskjellen på Microlight og Quantum som innvendig stoff? Kvifor velge det eine framfor det andre? Har du andre tips eg bør tenke på ved bestilling? Gjerne bilde!
  2. Ja, denne er eit av alternativa mine, evt ME 1250, men då går vekta opp til nærme 2 kg + at komforttemp på dame eigentleg ligg litt under det eg tenker meg på ein vinterpose. Men bra tips, tusen takk!
  3. Tusen takk for svar og god hjelp!
  4. Har du erfaring med Roberts, feks denne http://roberts.pl/index.php?l=en&p=_katalog&i=_explorer#img ? Prisen er mykje lågare, men er desse posane EN-rata på temp eller kjent for å vere bra på temp? Og korleis er komfort i posen på vinterstid? Ytterstoff ved vind og vatn? Og fillpower? Eg er på jakt etter pose til vinterbruk, max - 17/18, dame som fryser lett og vil ha det varmt i posen. Blir glad for tips frå alle som har! Har sjekka ut WM, dyrt, men forstår etter å ha lest ein del om dei at prisen speglar kvaliteten. Finnes det andre i deira liga? Som feks nevnte over?
  5. Hei igjen Det endte med at jeg avbestilte Dreamcatcher og bestilte Cumulus Teneqa 700 i en lenger versjon. Jeg bestilte den til Spania til bekjente som jobber der, og fikk den til Norge i går. Posen ser meget bra ut, men den er jo enda ikke testet utendørs i minusgrader. Prisen er 309 euro, men med modifikasjon (15cm lenger) og frakt til Spania betalte jeg totalt 360 euro (=2700 norske kroner). For dette fikk jeg en pose med spesifikasjonene: -241cm / opp til 206cm personlengde -82cm skulderbredde / 54cm ben -740g 850+ cu.in. gåsedun (til de som måtte lure så er dette tilsvarende 930 cu.in etter USA-rating) -komfort til -17 (ikke etter en-standard) -går fint inn i en 12-liters pose (inkludert) -pose + pakkpose = 1280 gram Jeg skal ikke anbefale posen før jeg har prøvd den utendørs noen dager, men soveposen i seg selv og dens spesifikasjoner gir foreløpig et meget bra inntrykk. Hei! Ser at denne tråden er nokon år, men eg skal kjøpe meg sovepose til vinterbruk og er spent på korleis den du gjekk for fungerte ute om vinteren? Har ikkje høyrt om Cumulus før. Eg vurderer ME Glacier eller WM Lynx. Eg er dame og er veldig frysepinn, så for min del blir det nok ok å ha ein god og varm vinterpose som gjer at turgleden blir større, men vekt er viktig, det er derfor eg vurderer WM Lynx på tross av pris. Men kanskje Cumulus kan vere eit godt alternativ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.