Gå til innhold
 • Bli medlem

TerjePerje

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TerjePerje

 • Bursdag 01. sep. 1952

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Turer i fjellet med fluestanga.
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

919 profilvisninger
 1. Skit og dritt i fjellet Gikk fra Storulvån mot Blåhammaren i fjor høst i et ganske blåsete vær. I bakkene etter Ulvåtjern bestemte vi oss for en pause og med den kalde vinden fant vi en stor sten der det var litt ly. Vi satt oss ned og fant fram nistepakken men fant ut etter en stund at det hadde vært flere før oss som hadde gjort det samme, bare at vi skulle spise men de hadde gjort både pimmelim og pommelom. Det lå papir og flagret og brune hauger både her og der og det luktet. Okay, kroppens funksjoner er kanskje ikke til å unngås, og noe må man gjemme seg bak. Dette er sikkert det s
 2. I Bymarka settes det ut ørret av betydelig størrelse hvert år. I år er det åpnet for ganske mange vann som kan nås til fots eller med sykkel. Koppardammen er vel det mest benyttede men sjekk tofa sine hjemmesider. Klæbu grunneierlag selger kort til Nidelva oppe i Klæbu og dette er en fin elv med bra ørret. Sjekk mellom Tanem bru og Svean. Kjøper dere kortet som dekker hele Klæbu får dere med et flott område i Brungmarka med masse vann. Så mulighetene er der. Skitt fiske🎣
 3. Bestilt et Tarptent Double Rainbow til koseturer i grensefjella i Trøndelag med flustanga. Spent, kommer til uka.
 4. oldborderlander Fluefiske etter ørret i fjellheimen, fjellturer, ferie og reisebilder, vakker natur
 5. TerjePerje

  TerjePerje

 6. Jeg kommer til å bestille et Tarptent Double Rainbow til mine turer i fjellet til sommeren. Det er ikke noe vintertelt men mer et kosetelt i godt vær. Lett og raskt å sette opp. Kondens er nevnt som en ulempe ved dette teltet men i finvær med åpne dører og fri utsikt til fjellheimen er dette perfekt for meg. Blir neppe mye kondens da. Tomannstelt men lettere enn de fleste andre telt der ute.
 7. oldborderlander Mest fisketurer og fjellturer men noe annet lurer seg inn.
 8. Har akkurat sett på dette og funnet et sett alustenger som ser rimelig greie for oppgaven. Mine fisketurer i fjellet med telt er ofte i områder uten trær å feste tarpen i. Se denne linken: [Hidden Content] Her kan du bygge den høyden du vil ha. Vekta og prisen er samtidig akseptabel.
 9. Går til innkjøp av et Tarptent Double Rainbow til mine turer i fjellet i sommer. Minimal vekt og genial konstruksjon med to åpninger, enkel oppsetting, muligheten til å ha utsyn med myggnetting i hele åpningen, de to vestibylene samt hyggelig pris gjorde utslaget. Det at det må sømforsegles er helt ok. Mitt bruk er fisketurer i sommerfjellet og er det meldt skittvær med kuling og pøs blir det dagsturer med utgangspunkt fra hytta.
 10. Fikk av nissen(meg selv) fordi jeg har vært usedvanlig snill i år, en Osprey Exos 58 ryggsekk. Veier nesten ingenting og kommer til å følge meg på koseturer med fluestanga i grensefjella i midtNorge og ØstTrøndelag til sommeren. Kjøpte den hos Fjellsport med FF rabatt.
 11. Utrolig flott kondisjon på de fiskene. Juveler! Hvor fantastisk heldige vi er i dette landet som kan dra på tur i en fri og vakker natur og høste,spise,nyte av den. Hvorfor er det så få som har skjønt dette? Flott turrapport, Herlige Nordilandet. Mvh Terje
 12. Trondheim så klart. Kort til hav, Hitra og Frøya med padling og fiske. Eller andre veien, en og en halv time til Storlien og Meråkerfjella med massevis av topper, fiskevann og vandreruter, Sylan, Skarvan og Roltdalen, jemtlands fjell. Trondheim er en trivelig by med et glimrende sykkelnett. Bymarka sommer og vinter,sykkel og skiløyper. Bor her,flytter aldri.
 13. Herlig rapport. Saltfjellet og særlig Stormdalen og stormåga står på min "måfåtil" liste før det blir for sent.
 14. Herlig! Gleder meg sykt til sommer og fjell og er enig at det er lite fiskerelatert her inne. Skal prøve å bøte på det jeg også.
 15. Jeg har et lite krypinn i fjellene ved svenskegrensa der jeg har vært mesteparten alene i sommer og hatt som utgangspunkt for daglige turer i fjellet Har vært flink til å gi beskjed til kona eller broderen om hvor jeg skulle og siden at jeg var trygt i hus. Så var det en kveld at jeg rapporterte vel i hus etter en særs vellykket fisketur. Tre ørret med vekt fra kiloen og opp til nesten to kilo. Hadde ikke med kniv og noe å pakke fisken i så den ble med usløyet tilbake. Vel, vasken på kjøkkenet var ikke så veldig egnet men det gikk jo en bekk langs riksveien trehundre meter lenger bort.Tar med
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.