Gå til innhold
  • Bli medlem

magnusdyret

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om magnusdyret

Nylige profilbesøk

634 profilvisninger
  1. Hei. Dama er på utkikk etter vinterpose som holder godt på kalde vinternetter (vi har et fjærnt mål om vintertur på Hardangervidda "en kommende" vinter). Hun er 165 og har lånt min Mammut Tyin MTI Winter på 200cm, den ble alt for lang og hun ble kald på føttene pga ekstra luft som måtte holdes varm. Har dere forslag til dameposer som ikke blir for lange og som passer for en som har lett for å fryse? - Vi kommer hovedsaklig til å ligge i telt. Dun er også å foretrekke pga volum og vekt, men det er ikke noe must. Vi har sett litt på denne (Marmot Wm's Ouray Electric). Øvre budsjett er 10.000, men helst billigere kombinasjon av pris og kvalitet. Jeg mener posen burde ha en komf. temp rundt -20 C, og vi har sett mest på dameposer da disse er kortere og er bedre isolert på utsatte områder (?), har dere innspill rundt dette? Setter stor pris på litt hjelp.
  2. Jeg er ikke i området selv, så kan ikke si noe sikkert. Men her er et par linker som kan være hjelpsomme: https://on.windy.com/3l6t0 (her kan man også velge andre kamera i nærheten på kartet) http://www.senorge.no/index.html?p=senorgeny&st=snow
  3. Den er fin, takk alle sammen! Edit: Benytter anledningen til å spørre om noen har erfaring med denne primusen. Hvordan forvarmer du eventuelt den? I forsvaret brukte vi konsekvent rødsprit til forvarming, men leser det er mange her som sender en skvett bensin gjennom, og forvarmer på den måten. Er det en god metode for denne primusen og? Ser forresten primus hjelpetråden nå, kunne tatt alt der, beklager det!
  4. Takk, ble litt klokere nå De flaskene med bensin man får kjøpt på f.eks XXL burde vel gjøre susen går jeg ut ifra. Mener de skulle være bensin uten bly og andre tilsetninger?
  5. Hei! Jeg har et spørsmål jeg trenger bekreftelse på. Jeg fikk en Kovea primus (http://kovea.com/product/booster-dual-max/) til jul, det står at den støtter white gasoline og gas. Jeg antar at white gasoline er tilsvarende miljøbensin (sånne flasker man får kjøpt på sport og friluftsbutikker), eller er jeg helt på villspor da?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.