Gå til innhold
  • Bli medlem

supakris

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om supakris

Nylige profilbesøk

600 profilvisninger
  1. hei, jeg vekker denne tråden til live igjen. jeg har nettopp testet min Mammut Sphere Bivi nå på høsten. Låg under gapahuk. Ikke av de kaldeste nettene. Tok den også kun over beina og opp til midjen for å teste. Hadde en rimelig varm dunsovepose så våkna ganske varm og inni Bivien var det ganske så vått. Det her funker jo ikke - føles ikke bra med søkkvåt sovepose. Er det noe triks for å unngå dette - eller er det kun å forvente?
  2. er i samme ærend! jeg har endelig innsett at mine gamle fjellsko som er laget i gjennomgående lær og veldig tykk og stiv såle ikke lenger møter mine behov. de er på ingen måte utslitt, men de er så tunge at det ødelegger turen. jeg er ikke i stålform heller så med sekk i tillegg så er jeg herved ferdig med tunge sko jeg har sett litt på disse : https://www.xxl.no/search?q=1096798+1096799&Brands=Garmont mest fordi de er fine, men også fordi de er noelunde solide. bor på vestlandet så blir litt myrgåing sjølv om en er i lavlandet. 615 g per sko. er det mye? gleder meg til neste tur med småsko D:
  3. hei, jeg skal trolig til trondheim / harbak i juli. vurderer å kombinere dette med en flerdagers tur med telt - gjerne 5-7 dager. har sett litt på NorgePåTvers turen https://www.norgepatvers.no/ . den er merket som krevende uten at det er så innlysende hvorfor. beskrevet som flatt terreng. skal være på Harbak en uke på slutten av oppholdet.. jeg er åpen for forslag om turer mot kysten også.. Setter pris på input !
  4. YESS!!! Will try. Lærskoene mine svømmer jeg i ... blir jo sterk i fotsålen, men ...
  5. hei, er det noen som vet om det er mulig å bruke Scarpa T4 med disse fjellskibindingene. Voila 3-pin med avtagbar kabel bak. https://www.oslosportslager.no/produkt/voile-3-pin-cable-telemark-binding-75-mm-fjellskibinding-mvidje-20627.aspx?nosto=frontpage-nosto-3 takker
  6. hm. Det blir ikke utesoving til helgen, så da kan jeg tåle litt leveringstid. Sir Joseph fra Tjekkia kommer vel på et par tusen under WM sine poser i Norge. Fant ingen Tjekkiske nettsider med engelsk tekst, har du tips om en ok nettbutikk i Tjekkia mr. Daff?
  7. må tenke litt høyt her .... valgets kvaler. WM Versalite ser ut til å dekke mine behov bortsett fra at ytterstoffet ikke er vannavstøtende eller vindtett-ish. det billigste jeg fant var draut.no og en 8% rabattkode, endte opp med ca 6000kr. finnes det noen andre rabatter eller rabattkoder i omløp? jeg ser at også hektapåtur har posen på lager, men da til 7000,- DraUt.no --> noen som har handlet der før - er de kjapp med levering? såg på Sir Joseph posene også, de er fine - men det var jo bare for små mennesker på fjellsport. fordelen med Versatile er at den har pølse rundt nakken og er faktisk litt lettere enn Sir Joseph i samme kuldegrad.
  8. Jeg har problemer med å bestemme meg! Jeg har lyst på en pose som er lett (omkring 1 kg) og helst dun. Kan ikke bruke dame-poser siden jeg er litt for høy (177). ønsker helst noe som går ned mot -10 grader i comfort kvinne. Iallefall noe som går ned mot dette. Vil helst ha glidelås helt ned. Ytterstoffet kan godt tåle litt kondens. har sett på: Mountain Equipment Xero 550 men synes ytterstoffet virker veldig skjørt og tynt. Vekt, kvalitet og estetikk går foran pris. Tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.