Gå til innhold

supakris

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om supakris

Nylige profilbesøk

218 profilvisninger
 1. supakris

  Verdt å prøve lettere fjellstøvler?

  er i samme ærend! jeg har endelig innsett at mine gamle fjellsko som er laget i gjennomgående lær og veldig tykk og stiv såle ikke lenger møter mine behov. de er på ingen måte utslitt, men de er så tunge at det ødelegger turen. jeg er ikke i stålform heller så med sekk i tillegg så er jeg herved ferdig med tunge sko jeg har sett litt på disse : https://www.xxl.no/search?q=1096798+1096799&Brands=Garmont mest fordi de er fine, men også fordi de er noelunde solide. bor på vestlandet så blir litt myrgåing sjølv om en er i lavlandet. 615 g per sko. er det mye? gleder meg til neste tur med småsko D:
 2. supakris

  Telttur Trondheimsområdet

  hei, jeg skal trolig til trondheim / harbak i juli. vurderer å kombinere dette med en flerdagers tur med telt - gjerne 5-7 dager. har sett litt på NorgePåTvers turen https://www.norgepatvers.no/ . den er merket som krevende uten at det er så innlysende hvorfor. beskrevet som flatt terreng. skal være på Harbak en uke på slutten av oppholdet.. jeg er åpen for forslag om turer mot kysten også.. Setter pris på input !
 3. supakris

  Scarpa t4 på fjellski

  YESS!!! Will try. Lærskoene mine svømmer jeg i ... blir jo sterk i fotsålen, men ...
 4. supakris

  Scarpa t4 på fjellski

  hei, er det noen som vet om det er mulig å bruke Scarpa T4 med disse fjellskibindingene. Voila 3-pin med avtagbar kabel bak. https://www.oslosportslager.no/produkt/voile-3-pin-cable-telemark-binding-75-mm-fjellskibinding-mvidje-20627.aspx?nosto=frontpage-nosto-3 takker
 5. supakris

  Tips til kjøp av 3-sesongs sovepose?

  hm. Det blir ikke utesoving til helgen, så da kan jeg tåle litt leveringstid. Sir Joseph fra Tjekkia kommer vel på et par tusen under WM sine poser i Norge. Fant ingen Tjekkiske nettsider med engelsk tekst, har du tips om en ok nettbutikk i Tjekkia mr. Daff?
 6. supakris

  Tips til kjøp av 3-sesongs sovepose?

  må tenke litt høyt her .... valgets kvaler. WM Versalite ser ut til å dekke mine behov bortsett fra at ytterstoffet ikke er vannavstøtende eller vindtett-ish. det billigste jeg fant var draut.no og en 8% rabattkode, endte opp med ca 6000kr. finnes det noen andre rabatter eller rabattkoder i omløp? jeg ser at også hektapåtur har posen på lager, men da til 7000,- DraUt.no --> noen som har handlet der før - er de kjapp med levering? såg på Sir Joseph posene også, de er fine - men det var jo bare for små mennesker på fjellsport. fordelen med Versatile er at den har pølse rundt nakken og er faktisk litt lettere enn Sir Joseph i samme kuldegrad.
 7. supakris

  Tips til kjøp av 3-sesongs sovepose?

  Jeg har problemer med å bestemme meg! Jeg har lyst på en pose som er lett (omkring 1 kg) og helst dun. Kan ikke bruke dame-poser siden jeg er litt for høy (177). ønsker helst noe som går ned mot -10 grader i comfort kvinne. Iallefall noe som går ned mot dette. Vil helst ha glidelås helt ned. Ytterstoffet kan godt tåle litt kondens. har sett på: Mountain Equipment Xero 550 men synes ytterstoffet virker veldig skjørt og tynt. Vekt, kvalitet og estetikk går foran pris. Tips?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.