Gå til innhold
  • Bli medlem

Hello

Aktiv medlem
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hello

  1. Her er det mange forslag: http://www.skiforeningen.no/marka/turer/sykkel/
  2. Wow! Tusen takk for svar, alle sammen! Jeg glemte visst denne tråden litt.. Gode tips, og jeg hadde visst også "tenkt riktig", men fikk det ikke til fordi skruene rett og slett ikke passet. Men jeg håper tipsene deres hjelper andre som skal sette det på. Selv så jeg endte opp med den aller letteste måten å gjøre det på: Få de i butikken til å gjøre det for meg for en femtilapp
  3. Hei, noen som kan hjelpe meg med en "teskje-oppskrift" på å montere bagasjebrett? Får høre at det er så lett og at det "bare er å feste den på", men nei… det er altså ikke det, syns jeg… Er (visstnok) et helt standard-bagasjebrett så den burde jo passe til sykkelen min, men jeg har aldri gjort det før, det følger ikke med noen bruksanvisning, og aner ikke hvordan eller hvilke skruer som skal hvor. Håper noen kan hjelpe meg! Ser sånn ut:
  4. Tusen takk dere Ja, så at de har lagt ut en for enda flere områder her også: https://www.dnt.no/foremeldinger/ Ser litt stusselig ut ennå, men..
  5. Hei, har inntrykk av at det fremdeles er massevis av snø på "alle" fjell. Stemmer dette, eller er det noen som vet om noen fjellområder, som man kan reise til med buss eller tog, og ta seg en sommertur (lett sekk og tørre sko), kanskje allerede til helgen?
  6. Åh, begge disse virker så utrolig fine. Noen som kan si noe om hvordan de er sammenlignet med Snøhetta? Like høye steinblokker eller litt mer "sti-aktig"?
  7. Tusen takk, alle sammen! Veldig nyttig. Og å slenge inn noen "bruke opp restegass-turer" er jo fin unnskyldning til enda flere turer
  8. Tusen takk for raske svar, dere Det var jo veldig greit og nyttig. Hadde ikke tenkt å fylle den på på nytt, nei, men greit å være helt sikker, hehe. Vet dere omtrent hvor lenge/hvor mye som brukes? 100 gram per 20 minutter eller noe sånt, eller? Veier dere bare boksen før og etter tur da?
  9. Hei. Jeg har en gassboks til primus som det står "kun til engangsbruk" på? Stemmer det? Jeg har sett andre bruke den boksen flere ganger, så jeg syns det var ganske rart? Det er en Coleman boks på 220 gram. Vil det virkelig ikke brenne mer enn "en gang", eller være farlig? Noen som forresten har noen tanker om gass kontra rødsprit? Ikke om det er til engangsbruk, men om det kun er smakssak mellom disse, eller om en av de er "best"?
  10. Åh, er det sant? Så bra! Dette var tidenes info.
  11. Hehe, ja, det gjør den visst! Men det var jo ikke mange minuttene man hadde å gå på hvis det skulle være noen forsinkelse… Jeg får nesten se litt hva det blir til.. Det er synd å si det, men det er nok lettere å overkomme frykten for både mørket, ville dyr og giftige insekter enn å haike. Kanskje jeg bare må gå opp. Ville det vært en fin tur eller for det meste "bortkastede krefter"?
  12. Hei, beklager at jeg kupper tråden din litt, men vet noen sånn cirka hva prisen på taxi fra Otta til Spranget blir på? Bussrutene hadde ikke akkurat den aller mest gunstige korrespondansen med togene..
  13. Japp! En liten yorkshire terrier. Her er min lille lykkeball og turvenn Han nyter solnedganger... men liker ikke regn.. og han sovner på soppturer. Han rekker ikke så høyt over bakken, ...Sånn bortsett fra når han er på toppen av Snøhetta da
  14. Takk for det! Det har rivestyrke, ja. Hm. Brukes den som et "teppe" da, eller til å pakke inn eventuelt skadet kroppsdel? Varmer den liksom via sola? Er det egentlig nyttig…? Ble litt spørsmål her, men klarte ikke å finne noe når jeg googlet "reflektorteppe". Hmmmm….. ​
  15. Jeg har vært så heldig å få en pakke med "random stasj", og inni den er det en pose med et enormt sølvpapir. Ikke noen bruksanvisning eller noe, og jeg aner ikke hva det er til. Lurte på om kanskje noen her kunne ha noen formening om hva det er og hva det brukes til?
  16. Tusen hjertelig takk for tips, dere! For et utrolig hyggelig forum. Nå har jeg i min ulykkelighet og desperasjon over snømangel i Nordmarka heldigvis funnet løsninger på "problemet" mitt, som vil gi meg en litt dyrere, men sikkert også en mye mer spennende, mer lærerik og flottere vinter enn hvis det hadde vært snø her. Så nå har jeg begynt å bare glede meg igjen.
  17. Ah, ja, kanskje Klemsbu hadde vært noe. Men ja, det er litt lenger enn jeg hadde tenkt… Min eneste erfaring er langrennski med liten sekk, og det tror jeg hadde gått fint den lengden, men siden jeg ikke vet… Kanskje jeg må ta flere turer. Er det kvistet opp dit? Jeg er bare litt redd for at noe skal skje, har hørt at vinterværet på fjellet kan skifte fra helt blå himmel til snøstorm på minuttet omtrent, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort da.. Men jeg ser også at på motsatt side av Finsevatnet er det noe som heter "Appelsinhytta", som ikke ligger like langt unna som Klemsbu. Noen som har kjennskap til den/det området? Er det utrygt å ferdes/ligge i telt her? (Siden noen har bygget en nødbu her, mener jeg).
  18. Hei, dere! Jeg lurte på om noen her vet noe om hvordan mulighetene for å ligge i telt ved Finse nå er? Jeg har meldt meg på en tur i mars hvor det forventes at jeg blant annet er vant til å gå i upreparerte løyper med tung sekk. Det er jeg altså ikke, men jeg hadde tenkt å bruke ukene nå frem mot turen på å bli det. Jeg hadde egentlig tenkt å gjøre dette i områder som Nordmarka (bor i Oslo), men her er det jo ikke rim engang, så jeg trenger en "plan B". Så jeg tenkte at jeg kanskje kunne dra til Finse og ligge i telt der. Tenker ikke å dra langt, litt unna togstasjonen eller ved Finsehytta til DNT, kanskje... Den er jo dessverre stengt. Poenget mitt er egentlig bare å teste telt og utstyr i snø og kulde, og bli vant til upreparerte løyper og tung sekk, men siden jeg har såpass lite erfaring vil jeg ikke ta noen risk ved å gå lengre turer heller. Så jeg tenker å sette opp et telt og gå litt "frem og tilbake", og fremdeles være såpass nærme togstasjonen eller sivilisasjonen at jeg kan dra hjem/inn om ting skulle bli altfor ille. Noen som har noen tanker eller forslag om dette?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.