Gå til innhold
  • Bli medlem

EivindSt

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av EivindSt

  1. Hei, er det noen som kjenner til dette teltet? Har ikke klart å finne det i Norge. Har tenkt å kjøpe et lett telt der jeg kan bruke innerteltet alene,ønsker mesh for sommerbruk. Jeg camper helst over tregrensen og har lest at dette telte skal være vindstabilt. Har sett MSR HB Nx bli ødelagt i vind....
  2. Kjenner ikke til denne produsenten. Det ser ut som innerteltet skal settes opp først og så ytterteltet(Amerikansk løsning.) Jeg har hatt både det og "vanlig Norsk? ", der både ytter og innertelt settes opp på engang. Jeg syns det er enklest, i tillegg blir ikke innerteltet vått viss det regner. Mange gode merker i den prisklassen+- €780(+moms og gebyr?); Helsport, Hilleberg(viss salg), Robens, Fjellreven, Bergans osv... Lykke til
  3. Sitter og vurderer å kjøpe Fischer Transalp 80 (118-80-104) og vil helst bruke BC Magnum bindinger på de da de er lettere enn G3/ B.Diamond/ 22 Designs/Voile sine telemarkbindinger med "gåfunksjon". BC skoene syns jeg og er bedre å gå med. Har Crispi Stetind, det er mulig den er for myk og at et alternativ er Crispi Svartisen GTX BC, hvor brede ski tror dere/har dere brukt med BC bindinger? Det er ikke til å kjøre de bratteste hengene med med til breturer og lettere nedkjøringer.
  4. Hilleberg Nammatj3 GT TNF Westwind 2 og 3 Rab Latok Mk2 (på vei i posten)
  5. Hei og godt nyttår. Sitter her og vurderer sw-t. og lurte på om noen av dere har erfaring med dette på vinterstid på fjellet. Kondens? Holdbarhet? Har i første rekke tenkt på Rab/Integral designs MK2+fortelt (Et alt. til H Jannu?)
  6. Kaitum er det ikke netting i ventilene- har du (Tor Einar) hatt problemer med at det blåser snø inn i forteltet?
  7. Viss du er usikker på feks. Kaitum ring og snakk med Hilleberg, de er veldig greie. Evt. Kjøp Jannu(Viss det er Hilleberg som gjelder) da er du sikker når det gjelder vær og vind. Litt lite fortelt med viss du er aleine eller dere vandt til å ligge i vintertelt er det etter min erfaring ikke noe stort problem.
  8. Har Nammatj 3GT og er 188,og det soveposen subber i teltduken så det kan bli litt fukt der. Trenger dog ikke å ligge halveis ute i forteltet☺ Nammatj er vel ikke mindre extreme telt enn helsport teltet? For å avspore litt: hva med H Kaitum 2/gt2? Rette vegger, like langt innertelt to innganger og ikke tyngre- men litt langt som GT versjon. Har samme duk og stenger i min Nammatj versjon og det har tålt både snø og vind midtvinters.
  9. Har Namjat 3GT i 10år(1200 teltduk) Brukt i sterk vind og med mye snø uten problemer. Det eneste jeg kunne tenkelig var rette vegger i fotenden. Vi har brukt det 2 og 3 personer. Før det hadde jeg et TNF Westwind 2, som var suverent. Stengene festet i innerteltet og y-duken festet med borrelås. Ikke stormmatter på det heller men aldri problemer. Har skrudd det fast med isskruer på avblåst i uten problemer. Vurderer å kjøpe nytt mindre telt H Jannu evt. Singel Wall Rab Latok m/fortelt. Noen med erfaring med singel w. telt til vinterbruk?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.