Jump to content

Susanne

Aktiv medlem
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Susanne

 1. Interesting thing. I'll follow you via your blog!
 2. Takk for tipset! Ses ut som et fint lektyre for/før det neste besøket i Valdres.
 3. Kan anbefale denne sko, men den er dyrere enn Crocs. http://inov-8.com/Products-Detail.asp?PG=PG1&P=5050973082&L=26
 4. Kjempefint rapport og fine bilder!!! Ørretene ser delikate ut. Jeg liker Finnmarksnaturen veldig godt og opplevde knallvarmt sommervær i 2004 også.
 5. Fint video og fint område. Planla en tur ifjor der, men den slo feil, pga. sykdom og dårlig forberedelse. Men jeg skal komme tilbake!
 6. Jeg følger med i bloggen deres. Interessant at dere gå om sommeren og må bære alt på ryggen. Respekt. *thumbsup* God tur!
 7. Hei Fimax! Høres ikke så bra ut, men takk for den nyttige informasjonen. Interessant hint om overlappinger også. Kanskje jeg skulle kjøpe papierkart heller (eller en annen GPS). Tusen takk for hjelpen. Hilsen Susanne
 8. Hei! Er der noen som har GPS Satmap Active 10 og benytter SD brikk Ugland Norgesserien Midt-Norge Vest? Jeg har forskellige informasjoner om dekkningen. Se her! tysk handler som fordriver Ugland Norgesserien http://www.geobuchhandlung.de/images/norwegen/satschnitt.jpg Ugland http://www.intersport.no/product/720225%28BC_7%29/ugland-norgesserien-midt-norge-vest-satmap/ På den tyske siden står at dekkningen strekker seg over Sognefjord - Gol - Tretten - Tynset - Trondheim - Namsos - Ålesund - Hitra. Området er jo tydelig større en på Uglands utsnitt. Og det inkluderer Rondane også. Jeg håper noen kan hjelpe meg og kan gi litt oppklaring, fordi jeg er litt irritert nå. Område jeg trenger mest ligger i overlapping i Uglands kartutsnitt. Tusen takk! Susanne
 9. Fantastiske bilder!! Sist sommer var jeg i Oppdal område for ei uka. Deilig turområde. Dessverre var vi ikke opp på Allmannberget... men neste gang!
 10. Jeg er sent ute med svaret mitt. Men kanskje er det hjelpsomt for neste gang. Jeg var to dager i Jøldalshytta i sommeren. Der var foreldre med noen barn også. Et ble bærret i meis. Det er fint barneterreng rundt hytta. Litlfjellet eller Ondusfjellet er f.eks. ikke så bratt. God tur!
 11. Men syklister har fri entré, tror jeg.
 12. Jeg hadde inntrykket at du er en mann som liker å være i mosjon. Slik er det veldig morsomt å lese at du vil spare 3 km (retur 6 km). Men jeg er sikkert at du ha en grunn for den. Dessverre kan jeg ikke hjelpe deg met et overnattingstips. Men her kommer Åpningstider: ICA 9 - 20 (18 ) KIWI (9) 8 - 22 (21) Statoil Evje alltid åpen
 13. Susanne

  Hellemoboten???

  Ta en titt her! KLIKK. Du kan komme til Hellemobotn via Signalanløp.
 14. Hei Busken, i tyske outdoorseiten-forumet har noen dette teltet og bildet stammer derav. På bildet ka du se at man kan åpne hele inngangen. Susanne
 15. Nei. Har dette prøvd bare med Trangia og telys.
 16. Nå kommer oppskriften: Du trenger: 300 g mel (sammalt eller hvete) 5 – 7 g tørrgjær 195 ml vann litt salt (Du kan tilføye f. eks. sukker, rosiner for den søte varianten. Og karve, rosmarin, thymian eller ristet løk for den kraftig smaken.) Gjør det som jeg beskrev oppe. Etter 35 min snu brødet og la bake den andre siden ca. 15 min. Brødet er sprøtt og smulen er bløt. Snadder!
 17. Hvis du har en Trangia fungerer det veldig godt å bake brød med. I stedet for sprit- eller gassbrenne plasserer du 6 - 8 telys i vindskjermen under kjelen. Bland bakblandingen med vann og da elter en deig. Gir litt mel i kokekaret for at deigen ikke limer fast. Etterpå gir deigen i kokekaret og knugger den platt slik at bunnen av kokekaret er dekket av. Ligg lokk på kokekaret og vent. Telysene avgir varmen helt jevnt og er ikke for hett. Og duften mens du venter er fantastisk. Akkurate angivelser for måter, baktider, tilberedning og en foto av brødet kan jeg stille in senere.
 18. Du kan la beregne solopp- og -nedgangen for tilfeldiger steder i verden -> her. Kanskje nyttig i fremtiden også.
 19. Lindap takk for komplimenten. Slik er det praktisk for deg, fordi du kan snakke norsk med tyske folk til fjells. Og tyskerne kan forbedre norsken sin, da de kan snakke norsk i Norge. Gjeldnes det er et fantastisk bilde. Ser veldig bra ut. En riktig vinterdrøm.
 20. Hei Tor-Atle, mener du et eneste kart om område? Ellers kan du kjøpe hos naturogfritid.no topografiske kart om dette område. 2235 (1373, 1377, 1375, 1379) Hilsen Susanne
 21. HSE, det høres kjempebra ut hva du forteller om Kårvatn og turen gjennom Bjøråskaret til Innerdalen. Så vi kan bare håpe på godt vær og gode vilkår. Takk alle for de mange gode hintene og oppmuntringene. Julia, jeg tror du forbytter meg med noen annen! Jeg bodde aldri før i Ålesund eller i Norge. Men kanskje jeg skulle flytte til Norge. Ikke den verste idéen.
 22. Se på Mammut Champ Pants en gang. Du har et - godt klima i busken, - den tørker fort, - den er robust, - du kan bevege deg godt, - gjørt for å bruke hele året. Buksen står på ønskelisten min også. KLIKK (Når du er en kvinne fins denne buksen for damer også.)
 23. Vi skal ha staver med oss. Knærne våre blir takke oss. Takk for informasjoner igjen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy