Gå til innhold

Hege Szyrxzc

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  135
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Hege Szyrxzc vant dagen sist Juli 17 2018

Hege Szyrxzc hadde mest likt innhold!

Om Hege Szyrxzc

Nylige profilbesøk

1 383 profilvisninger
 1. Hege Szyrxzc

  Jerven fjellduk med eller uten for?

  Har en Jerven original som jeg har brukt mye til meg og hunden. Har også en Snugpak Jungle Blanket som er et foret teppe. Sistnevnte er et alternativ til et foret Jerven. Snugpaken er mye lettere. Et av disse er alltid med på tur.
 2. Hege Szyrxzc

  Brikkerens

  Heptan har jeg fått tak i på apoteket. (Boots). Billige swabs på eBay. Ellers så er blåseren flittig i bruk, virker som jeg da sparer meg en del rens.
 3. Hege Szyrxzc

  Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Blåstrupe på Dovre. Hadde håpt på å se Moskus, men...
 4. Hege Szyrxzc

  Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Vei over Venabygdsfjellet - veldig pent område synes jeg
 5. Hege Szyrxzc

  kjøpe Dehydrator

  Skal du tørke kjøtt, bør du se på hva slags temperatur du trenger. Har forstått det slik at de rimeligste ikke blir varme nok. Har en uten temperaturregulering som jeg bruker til sopp og frukt, tør ikke bruke den til kjøtt. Den fungerer forøvrig helt fint til sitt bruk.
 6. Hege Szyrxzc

  Med liten hund på tur

  Forbasket stavekontroll..
 7. Hege Szyrxzc

  Med liten hund på tur

  Ja Shiva. Sto 6-11 kg i rasebeskrivelsen, men kanskje det er feil.. De jeg har møtt, var ganske stødige typer.
 8. Hege Szyrxzc

  Med liten hund på tur

  Shiva? Liten spisshund med god helse. Ikke gneldrehund så vidt jeg har sett
 9. Hege Szyrxzc

  Lars Monsen: - Dropp dopapiret på tur

  Apropo dopapir, så leste jeg på et amerikansk forum at kvinnelige hikers bruker en såkalt "pee rag". Denne lar det henge på sekken og skylles ved anledning..
 10. Hege Szyrxzc

  Frysetørket Vom - mengde

  Jo men har ikke kjøkkenvekt så tenkte mer på å anslå i forhold til volum..kanskje like greit å gi han en passende menge og ev. fylle på om han vil ha mer...tar med litt tørrfor også på tur.
 11. Hege Szyrxzc

  Frysetørket Vom - mengde

  Har litt vanskeligheter med å beregne formengde ved bruke av frysetørket for. Min får 250 gr Vompølse og litt tørrfor i det daglige, ca 350 gram totalt. Provit sier at det frysetørkede inneholder fire ganger så mye energi som vanlig for, så da skal han ha ca. 100 gr. Provit per dag om han bare skal ha frysetørket. Men jeg har ikke kjøkkenvekt...tror at mengden Provit han skal ha per dag kanskje er rundt en middels stor skål? Erkjenner elendige matteferdigheter...
 12. Hege Szyrxzc

  Biltur med telt nordover

  Ville kjørt gamleveien over Korgenfjellet, dvs ikke ta tunnelen. Du kjører forbi diverse nasjonalparker oppover. Sikkert lurt med et godt kart slik at du kan se hvilke avstikkere som er lovende. Vurderte selv å kjøre inn i Junkerdal sist jeg var nordover, ser flott ut. Ligger etter Saltfjellet.
 13. Hege Szyrxzc

  Lars Monsen: - Dropp dopapiret på tur

  En anbefaling i tilfelle det er knapt med papir og generelt ekkelt: Babywipes (til rompe) pakket i ziplock-poser slik at de holder på fuktigheten. Reddet situasjonen et par ganger i India.
 14. Hege Szyrxzc

  Lite eller stort, foto i forandring

  Ja stemmer, Foveon. Det er trege kamera, i hovedsak egnet til landskap ol. Synes dog det er enkelt å bruke, men har jo et snålt design som kanskje ikke alle liker..har nå fått støtte for dng.filer via en hardware update så en kan laste filene rett i Lightroom om en ikke vil bruke Sigma sin programvare. Pleier å ha det med på tur sammen med et lite stativ.
 15. Hege Szyrxzc

  Lite eller stort, foto i forandring

  Kanskje vurdere Sigma Quattro serien om du vil ha noe smått med (veldig) god bildekvalitet. Enkelt å bruke, ikke egnet til dårlig lys eller action..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.