Gå til innhold

Hege Szyrxzc

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  150
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Hege Szyrxzc vant dagen sist Juli 17 2018

Hege Szyrxzc hadde mest likt innhold!

Om Hege Szyrxzc

Nylige profilbesøk

1 830 profilvisninger
 1. Takk. Ser etter lett tilgjengelige steder fra Oslo. Greit å vite om bommer etc. Synes det av og til er vanskelig å finne de utfartsstedene som nevnes på nett og skjønne hvor tilgjengelige de egentlig er.
 2. Hei, Tenkte jeg skulle gå litt i Drammensmarka. Kommer da fra Oslo. Er det noen steder som er greie å finne og stå parkert i for eksempel Lierområdet? Om man kan stå over natta hadde det vært en bonus.
 3. Mystery Ranch Cairn 32 liter sekk. Dette er dameversjonen av Scree. Grunnen til at jeg kjøpte denne er at den har justerbar rygg, skal tåle mye vekt og kan åpnes i front (samtidig som en har sikkerheten i stroppene som går på tvers over glidelåsen). Denne vil spesielt bli brukt når jeg har med meg en del kamerautstyr. Det fulgte med forklaring på hvordan en kunne justere rygglengden. Sekken virker solid, fornøyd https://www.mysteryranch.com/cairn-womens-pack
 4. Hei! Har tenkt å gjøre en sovepose om til quilt. Offeret er en gammel pose fra Helsport. Den har ikke glidelås. Formålet med quilten er blant annet at det da blir plass til hunden (!). Planen er å sy to sømmer ned langs midten og klippe mellom sømmene. Fotboksen beholdes og har i utgangspunktet ikke tenkt å gjøre noe med toppen av posen, greit å ha noe over hodet. Det peneste hadde vært kantebånd, men vurderer også å bare brette inn kantene og sy en ny søm for å minimere muligheten for dunlekkasje. Kan for øvrig bare sy rette sømmer med maskinen da den er antikvarisk.. Noen tips, formeninger, tanker?
 5. Dette var et flybur, men høres ut som samme patenten..
 6. Min åpnet også et bur hvor låsen var av en type som man åpnet ved å klemme sammen en slags mekanisme. Deretter hoppet han ut av vinduet på bilen..dette var da på et sporkurs og det var litt kleint da instruktør mente jeg var uansvarlig. Nytt bur ble kjøpt inn.
 7. Min whippet drikker vann før han blir med ut, spesielt om det er varmt ute..noen ganger spiser han litt også, som det matvraket han er. Når det gjelder tyrveritokter og andre rampestreker så foregår de helst når jeg står i dusjen.. Jeg tror noen raser/individer har evner til "selvstendig tenkning" som ikke omfattes av vanlige måleenheter for intelligens (type lydighet/triks). Whippets for eksempel er ofte utspekulerte mattyver og lærer seg å åpne dører.
 8. Har akkurat kjøpt en annen versjon (eldre?) enn den ovenfor, til løping og kortere turer: https://ameblo.jp/beecle/image-12396893301-14244893279.html Har bare prøvd den en tur, da med vann, kamera, med mer..godt fornøyd
 9. Anna er vel et substansielt lag? Jeg kan tenke meg at det vil fungere best under en slik klassisk anorakkbukse? Ellers så bruker jeg en Mountain Equipment Epic Touring bukse, det er en bukse med vindstopper og lufting, Jeg opplever den som løs i passformen.
 10. Supert, takk for info!
 11. Hei! Vurderer å farte rundt i Finnmark i juni. Kjøre de nasjonale turistveiene og kanskje gå litt på tur. Har sett at gjennomsnittstemperaturen er ganske lav i juni, men er på plussiden. Lurer på hvor mye snø det da eventuelt kan ligge? Tenker fra ca. 15. juni. Har vært langt nord rundt sankthans og ikke opplevd problemer da, men dette blir jo litt tidligere...
 12. Lindex har rimelig ullundertøy (muligens kun for damer?)..det er veldig tynt men behagelig og varmt.
 13. Ikke helt enig i dette. Det finnes mye lett utstyr som gjør at man kan få en lett sekk uten å ha det fælt. Poenget for meg med å pakke lett er jo at det blir mindre pes å gå langt. Og når basevekten er lav så kan man plusse på med ting og tang og fremdeles ha en rimelig lett sekk. I mitt tilfelle handler det om fotoutstyr og hundemat. Lettpakking i form av lettere utstyr legger til rette for bedre turer, ikke lidelse. Det du driver med er slik jeg ser det noe annet og kanskje litt ekstremt.
 14. Hvorfor ikke en syntetisk vindjakke? Eller softshell? Disse skal puste mye bedre enn goretex ol. Jeg er en svett og varm type, og har for egen del funnet ut at kombinasjonen lite og pustende klær og vindjakke ved behov fungerer bra, selv i minusgrader. I vinter har jeg brukt en Rab vapour-rise (som jeg ikke blir klam i) og en tynn vindjakke ved behov. Masse bommulsanorakker på finn.no forøvrig.
 15. Se hos Skitt fiske: https://www.skittfiske.no/prologic/196333/prologic-cruzade-bedchair-8-ben-campingseng-flat-75-x-200cm Jeg vurderer noe slikt selv til å ha i (vare/camping)-bilen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.