Hege Szyrxzc

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hege Szyrxzc

Nylige profilbesøk

444 profilvisninger
 1. Gamasjer mot huggormbitt

  Har forstått det slik at også gummistøvler fungerer som beskyttelse,,
 2. Lofoten sommer 2017

  På Undstad i fjor
 3. Lofoten sommer 2017

  Husker jeg la merke til Gammelveien, synd jeg ikke tok meg en tur! Hyggelig på surfesenteret, en kan telte der også om jeg husker rett.
 4. Lofoten sommer 2017

  Var der i juli i fjor, og syntes ikke det var plagsomt med turister. Eneste er at overnatting kan være dyrt og at en gjerne bør forhåndsbestille. Angående hva man må se, så er det det jo flott overalt, og dessuten veldig væravhengig. Fjell kan forsvinne i tåka. Bildet ovenfor viser vel Eggum, et av favorittstedene vi besøkte. I samme området er Undstad, det anbefales også.
 5. Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Lys i Nordmarka
 6. Jervenduken - Oppskrytt eller uunværlig?

  Har en Jervenduken original som alltid er med. Fin å pakke hunden inn i ved pauser. Og kjekk å ha om man skulle bli liggende et sted med beinbrudd eller noe.
 7. Nybegynner - overnatting i skog - hva trenger vi?

  Dere trenger ikke kart og kompass om dere følger en merket rute. Ville ha printet ut den turruten, og tatt med mobil og en strømbank. Angående vann så er det vann overalt i marka, og det går ann å drikke det. Lurt å ta det som er i bevegelse og ikke fra badeplasser ol. Litt partikler og farge vil det ofte være i vannet. Om hundene skal være med, er det jo fint om de kan ha på kløv og bære sin egen mat.
 8. Fjellsko fra Spar-kjøp?

  Du kan jo også sjekke ut magasinet.no. Jeg har noen Vasque i skinn med goretex og vibramsåle som kostet 5-600, som har vært bra. Har imidlertid skiftet ut innersålen med en mer støtabsorberende (men jeg har sære føtter).
 9. Alternativ turvask

  Tror spriten i Antibacen fjerner lukt. Har hørt ett eller annet sted at man i teaterene dusjer klær i sprit for å bli kvitt den verste stanken.
 10. Norrøna DRI3 jakke (Trollveggen) lekker..

  Ja dette blir interessant å se, jeg gikk noen hundre meter i regnvær og nesten hele jakka var gjennomblaut. Om de kommer fram til at den er ok, så blir det aldri mer Norrøna på meg..
 11. Norrøna DRI3 jakke (Trollveggen) lekker..

  De (Norrøna) sa at jeg kunne levere den inn for trykktesting, da gjør jeg det.
 12. Norrøna DRI3 jakke (Trollveggen) lekker..

  Tusen takk for info! Da prøver jeg Norrøna kundeservice.
 13. Hei! Hadde på meg jakken i dag, og den er absolutt ikke vanntett lenger. Noen som har erfaring med å få de tette igjen? Passende produkter, prosedyre og lignende?
 14. Hjortelusflue 2016?

  Greit å vite om bartonella etc. Om man skulle dra på seg noe som man ikke finner ut av.
 15. Hjortelusflue 2016?

  Hjortelusa kan visstnok bære flåttsykdommer. Google Bartonella. Så syntes det var lite kjekt at de bet meg i sommer.