Gå til innhold

Hege Szyrxzc

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  118
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Hege Szyrxzc vant dagen sist Juli 1 2017

Hege Szyrxzc hadde mest likt innhold!

Om Hege Szyrxzc

Nylige profilbesøk

864 profilvisninger
 1. Støtter den med kamerareimen som ekstra sikring. Bærer kamera en del på stativet selv. Det er så kjedelig når du ser utstyret ditt sprette nedover knausene..
 2. Hege Szyrxzc

  Fjellue hodeplagg på fjellet.

  Noe som funker for meg når det er kaldt, er ulluer fra Peru. Slike med øreklaffer. Utrolig stygge, men gode på. Mine har fleece innvendig. Har også stort hode og ofte dekkes ikke ørene av andre luer.
 3. Hege Szyrxzc

  Sinte skigåere på fjellet.

  Ja det finnes sikkert (flere eller mange) unntak, men synes det er hyggeligst i Østmarka. Er jeg i Nordmarka holder jeg meg borte fra de mest populære områdene. Går tur med hund og det kan bli en irritasjonsfaktor for de som girer seg fort opp.
 4. Hege Szyrxzc

  Sinte skigåere på fjellet.

  Personlig observasjon, "fine" oslofolk på ski er ofte sinte. Sånn generelt er en del av de ganske ufordragelige. Hilsen vestlending som har bodd i Oslo i mange år.
 5. Hege Szyrxzc

  Veien til det perfekte teltet⛺️

  Kunne godt tenkt meg et slikt tipitelt. Tunnelteltet jeg har som er to persons, er knøttlite. Knapt nok plass til meg og hunden. Vanskelig å sitte i, og en må jo rulle seg inn og ut av det...
 6. Hege Szyrxzc

  Superenkelt spritkjøkken - tips?

  Har bare prøvd den som har paneler som brettes rundt. Kan jo teste mer, i nærheten av vann så jeg ikke brenner ned noe ..
 7. Hege Szyrxzc

  Superenkelt spritkjøkken - tips?

  Samme problemet med min Trangia, flammene står i alle retninger..tror jeg skal prøve en sånn liten vedovn i stedet.
 8. Hege Szyrxzc

  Legge opp turbukse

  He-he det var lurt!
 9. Hege Szyrxzc

  Legge opp turbukse

  Har en Fjellreven Vidda Pro som var alt for lang. Usikker på om jeg klarte å legge den opp selv..dessuten er symaskinen min antikvarisk og syr kun enkle sømmer. Enden på visa var at jeg brettet buksebeinet innover, ovenfor kanten med knapper og stramming, sydde to sømmer for styrkens skyld, og klipte av overskytende stoff på innsiden. Tror det vil holde bra. Beklager alt støvet i bildene.
 10. Hege Szyrxzc

  Hva har du kjøpt eller solgt brukt nå?

  Kjøpt brukt: Hagløfs Vassi II jakke (goretex pro) 500kr på finn.no Solgt: Varg jaktstøvler
 11. Hege Szyrxzc

  Nervesmerter i høyre kne/legg

  Alkohol er også muskelavslappende og har en effekt for meg. Jeg har noen nerver i klem, og han som behandler meg mener at det kommer av for stram muskulatur i området. Jeg vurderer å be legen om muskelavslappende medisin.
 12. Hege Szyrxzc

  Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Østmarka. Carl Zeiss Sonnar 50mm 2.8/Sony A7R
 13. Hege Szyrxzc

  Hva har du kjøpt eller solgt brukt nå?

  Godt initativ. Siste jeg kjøpte brukt var en Clik Elite fotoryggsekk. Kjøpte den sammen med en sunsniper reim, 800kr totalt fra finn. Dette er en sekk beregnet for aktivitet og en viktig ting med den er at en kan åpne midtskilleren i sekken og sette nedi en stor tele/kamera. Sekken har forøvrig flat bunn og står derfor oppreist på bakken. Sammen med et skikkelig hoftebelte kan jeg bruke denne på dagsturer. Bilde lånt fra nettet.
 14. Hege Szyrxzc

  Tips til slitesterk jakke

  Carharrt? Ser på sånne TV-program fra Alaska at det er det som brukes. Tykk kanvas. Har en slik selv som jeg bruker til hundelufting og den tåler mye.
 15. Hege Szyrxzc

  Erfaringer med mobiltelefoner på tur

  Motorola G5 plus..har hatt en G3 før, ikke noe problem med kulde. Og så har de skjerm som tåler fukt.
×

Viktig informasjon

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.