Gå til innhold
 • Bli medlem

Hege Szyrxzc

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  179
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Hege Szyrxzc vant dagen sist 17. juli 2018

Hege Szyrxzc hadde mest likt innhold!

Om Hege Szyrxzc

Nylige profilbesøk

2 858 profilvisninger
 1. Kan være en form for krampe i fotbuen, kjenner til den. Tidligere da drev med en "barbent sport" var det som beina sto i ild. Gikk over etter noen måneder. Altra Lone Peak oppfatter jeg som varme, bruker de vinterstid. Så ellers at innleggssåler var nevnt, det anbefaler jeg å prøve, har et par som er stive i fotbuen og det fungerer for meg.
 2. Som "plattfoting" vil jeg si at sko ikke bør være "for myke" under fotbuen. Dvs hvis en tar tak i hælkappe og tå, og bøyer skoen så knekker den på midten og ikke under tærne. Slike får jeg vondt i føttene av på lengre turer. Altra Lone Peak er i den kategorien. Antar at belastningen blir for stor på fotbuen. Dette er enda mer uttalt mht løpesko.
 3. Kjøpte mine på salg. Virker slitesterke, ser ikke noen tegn tross noen turer. Det semskede skinnet trekker til seg skitt, men jeg har impregnert det og spyles de av så blir det ok. (Har gjort det nå, etter det bildet..) Synes de er behagelige å gå i.
 4. Scarpa Zodiac Plus GTX? Ikke spesielt stive i lesten, god plass til tær. Ikke særlig klam heller.
 5. Usj, jeg har lurt på hvorfor ullundertøyet egentlig ikke har vært så varmt som forventet.
 6. Syverudtjern i Sørmarka (utenfor Oslo) Fint sted å gå med hund, ikke skiløyper der, bare stier. Dette var i går, det var litt dis og isen lagde mye lyd
 7. Takk for tips, har meldt meg inn i Finnemarkas Venner på FB nå. Takk også for nyttig info, går mest i Østmarka og møter ikke sau/kyr der.
 8. Så etter noen litt varme og substansielle støvler til å bruke på denne tiden av året, gjerne utenfor sti og med hund og fotoutstyr på slep...da tok jeg sjansen på et par Scarpa Zodiac Plus GTX. Har brede føtter og var i tvil, men reviews sa at de ikke var smale. Har hatt noen turer med disse nå og er kjempefornøyd. Noe av det beste jeg har hatt på føttene, ever.
 9. Bare sånn apropo, det er løse kyr i Finnemarka? Har vært litt usikker på det pga skilting og ferister de få gangene jeg har vært der.
 10. Ja det er nok den. Har for øvrig ikke glidelås, en må bare åle seg nedi.
 11. Kjøpte en urgammel sovepose på loppis (Helsport Tirich Mir)..tenkte at den kunne min frosne hund ligge i. Vasket den så med dunmiddel..nå bruker jeg den og hunden bruker Warmpeace
 12. Også interessert i positive erfaringer. Har Pierre Robert, sikkert fin for personer som mangler ribbein/ikke puster (stram strikk)
 13. Ja, og da synes jeg man bør klage. Virker som disse produsentene gir løfter som de ikke kan innfri.
 14. Tja...usikker på om de skoene er ment å tåle steinur i utgangspunktet..ville sagt det som det er til leverandøren, brukt kun 30-40 mil, dog i ur...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.