Gå til innhold
  • Bli medlem

fha65

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fha65

  1. Tibet er jo fortsat ikke et land, men en region som hører til kina... Men takk for infoen om krateret. Viste ikke det!! '
  2. "4) Forskjellen mellom laveste og høyeste punkt i samme land, hvem har den største? Rett svar: Kina, over 9000 meter. 1 poeng til Pelle." Er ikke verdens høyeste topp 8848 meter? Har kineserene et krater på 150 meter under havet eller noe? Bare lurer
  3. Vindskjerm: Kjøpte en slags vindskjerm i alminium som bare brettes sammen, i en intersport butikk, noe alla primus`sin, bare at den kan brettes rundt hele brenneren med to liters gtyte på. Vantett bag: G-sport har en sekk som heter Hagløfs Watatait. Den har en ventil som funker greit, samt et langsgående vindu. Tror de har flere størelser. Jeg har en 20 liter, og i den får jeg plass til soveposen. Funker mye bedre enn den originale komprimerings posen.
  4. Takk for alle tipsene!! Ble en dyr tur... Synes XXL butikkene var de med mest utvalg og best priser, men var mye greit på både sportsnett.no og skandinaviske fjellsenter. Var en tur til jessheim også. Ble litt skuffet, da de hadde lite utvalg av ting. De var bra på fiske utstyr, selv om det stort sett var standard ting.
  5. Skal på "shopping tur" til oslo med min kjære til uka. Er det noen bra villmarks butikker og lignende jeg må besøke, så jeg slipper timer med skobutikker og det som verre er....?
  6. XXL.no har mye bra. Sportsnett.no er som regel dyrest, men har DTN rabatt. Men skal du ha billig fiske utstyr, så sjekk www.fiskebua.no . De kan skaffe mye utenom det som er på sidene også.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.