Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellvang

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellvang

Nylige profilbesøk

655 profilvisninger
 1. Hvordan er størrelsene på Svalbard Flex? Er 187/92 og opplever ofte at bukser som er lange nok blir veldig vide i livet
 2. Fjellvang

  M/77 - 849,-

  Tar gjerne mot tips om alternativer som kan konkurrere på pris. Synes M77 er greie for skogsbruk med moderat vekt på ryggen da de tørker kjapt, er lette og enkle å vedlikeholde.
 3. Blod inneholder en del stoffer som kan være lokkende på fisk og fungerer til ihvertfall til en del arter.
 4. Klarte å presse oss ned på 96 kilo fordelt på to mann, uten trolley og i ulendt terreng. Bare enkel overnatting da, og vi brukte tarp, ikke bivvy.
 5. [Hidden Content] Karpefiskere er dog ikke typene som tørker tannkrem:
 6. Ta en kikk på Bergans Raipa. Litt mer som Recon var før, med klaff over glidelåser og god plass under.
 7. Det er ulike modeller, jeg har en fra NFM. Den har holdt tett unntatt mindre lekkasjer i nakkeområdet ved ekstremt mye regn og er mer slitesterk enn det meste annet av membranklær på markedet. Kan virke litt stiv. (forøvrig kjøpt på Finn)
 8. Hei, jeg hadde en skalljakke fra Bergans som ble sendt inn pga produksjonsfeil. Fikk beskjed om at den ikke var mulig å reparere og at jeg kunne velge en ny jakke fra de som var tilgjengelige i nettbutikken til ca samme verdi (3200,-) Nå var modellen jeg hadde utgått og utvalget av mer tradisjonelle jakker er ikke så stort. Jeg er ute etter en jakke egnet til fiske og turer i vått skogsterreng, så slitasjestyrke og vanntetthet er viktigere enn vekt og pusteevne. "Breheimen" så ut som et ok alternativ, men denne er kun tilgjengelig i small. Ellers er det jakkene i jaktkolleksjonen som ser mes
 9. Den ser ut til å passe til mitt bruk. Ser på Ålesund sine hjemmesider at det er en utgående modell, men er nok mulig å finne. Får se om jeg finner en lokal forhandler så det går an å prøve, er selv 187/93 og har det ofte sånn at bukser som er lange nok blir for vide i livet.
 10. Er på utkikk etter ei bukse som jeg kan ha i sekken og som holder tett. Alt av membran ser ut til å svikte etter en stund i skikkelig regn. Lufting ville være fint og mulighet til å dra den på med støvler på beina er et must. Den kommer ikke til å bli brukt til å gå lange strekninger med sekk eller når det ikke regner så pusteevne kan gjerne være null. Den må også tåle å bli brukt i skog og kratt. Det vil vel gå utover vekten, men heller et par hundre gram ekstra enn noe som ikke er tett og tåler skogsbruk.
 11. Ser det, men tror neppe skoprodusenten er enige i at dette er lurt. Og 60 grader er uansett godt over. Men som nevnt over er nok problemet ditt sprekk i en skjøt evt i selve sålen. Edit: ser også at skoprodusenten ikke anbefaler produkter som inneholder bivoks.
 12. Lær skal vel ikke varmes over 40 grader.
 13. Resirkulert polyester og nylon er visst det mest miljøvennlige tekstilalternativet. Produksjon av bomull krever mye vann og er derfor ikke nødvendigvis et godt alternativ.
 14. Ser veldig grei ut, men man får vel ikke varmet opp vedgassen i et åpent system? (som vel hensikten er med doble vegger osv)
 15. Ser det er stort sprik i pris på disse. Hva er forskjellen på en 140-kroners fra Kina og en til 8-900? Noen norske nettbutikker som selger noen utenom BioLite?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.