Gå til innhold
  • Bli medlem

zupertramp

Aktiv medlem
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av zupertramp

  1. It is as easy or difficult as finding a tenting spot enny where else in the Mountains. The maine problem is finding a place thats reasonably level.
  2. I can only comment on the part from Haukeliseter to Hellevasbu. I have don this trip two times. Thinke this is considerd one of the more callenging routes according to DNT. At the same time it is totalt manageable for a fit and healthy person The hardest part is from Haukeliseter and up to Mannevann. Are you planing on tenting or staying at the dnt cabins ?
  3. Hei Noen som vet om det er mulig å kjøpe turkart i Rjukan ?
  4. Det blir jo helt meningsløst å verne natur, hvis dette blir gjennomført. Vi for nyte naturen så lenge vi har den 😢
  5. Dette var trist 😔
  6. Hva med å blande tre myggmidler me ulike virkestoff ? Vil det være det mer effektivt enn f.eks 50 eller 100% DEET alene? Helsemessige er nok ikke dette en god ide, men det er kanskje noen, som i ren desperasjon, har/ kommer til å prøve?
  7. Jeg har også god erfaring med inreachen. Men abonnementet er i dyreste laget synes jeg.
  8. Jeg synes mitt hillberg Unna er ganske lett å slå opp. Du trenger kun å sette inn to stenger. Men det er et dyrt telt da
  9. Jeg har Shimano Bestmaster stc 9 fot. Jeg er kjempefornøyd.
  10. Jeg vil tro hele poenget med oppgaven er å undersøke om det finnes et marked 🙄 Dersom konklusjonen er at det ikke eksisterer et marked, og dette underbygges av en god markedsundersøkelse og tilhørende analyse, tenker jeg sensor blir fornøyd uansett.🙂
  11. Fjellrypa hvilken database er det bildene dine ligger på ?
  12. Er du sikker på at de ekstra 50 g ikke kommer av at det følger med et ekstra «stangledd» ? Dette stangleddet gjør det mulig å korte ned stangen til 8 fot, ved å bytte det ut med et annet «stangledd». Jeg har Beastmaster STC 8/9 fot 3-14g. Jeg opplever ikke stangen som tung, uansett om den er 50 gram tyngre en andre stenger.
  13. Hva med å korte ned soveposen du allerede har ? Viss du har litt erfaring med symaskiner, eller kjenner noen som har det, virker dette som en relativt enkel operasjon. Når det er sagt har jeg ingen er faring med dette selv, noe jeg sikkert beviser med dette innlegget.
  14. Jeg må si at disse teltene frister veldig, men er fortsatt usikker på om jeg tørr bytte ut Unnaen på fjellturer. Hva er forskjellen på kuben og duken Helsport bruker i superlight teltene ?
  15. Hvordan takler dette teltet vind, sammenlignet med et tradisjonelt 3 sesongs fjelltelt ?
  16. Hvordan fungerer disse teltene på høyfjellet om sommeren ? Hva er bruddstyrken på duken ?
  17. Skal du til Russland ? Jeg tror jeg leste et sted at de hadde egne regler knyttet til slike enheter.
  18. Teltene utsettes for belastning i et veldig begrenset tidsrom. Derfor har testen begrenset verdi med tanke på å vurdere slitestyrken.
  19. Jeg synes dette høres risikabelt ut. Superlight teltene markedsføres som 3 sesongstelt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.